Hatay Uçak Bileti

0850 304 03 58
7/24 ONLİNE ÇAĞRI MERKEZİ
uçak bileti firmaları
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Hatay Uçak Bileti

Uygun ve ucuz Hatay uçak bileti satın almak için tüm hava yolu firmalarını karşılaştırın kampanyalı promosyon fiyatlarla biletinizi kredi kartınızla hemen satın alın.

Hatay Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Hatay Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Hatay ilimizi ziyaret etmek amacıylase çoğu ulaşım yolunu seçebilirsiniz. Hatay Uçak Bileti alarak bilhassa süratli bir şekilde ulaşım sağlamak isteyenler yararlanabilmektedir. Uçak Bileti En Ucuz şekilde bulabilmek amacıyla sitemiz üzerinden tetkik gerçekleşebileceği gibi davetiye merkezimiz aracılığı ile de En Uygun Uçak Bileti incelemesi yapılabilmektedir.

Hatay Havalimanı İstanbul, Ankara ve İzmir’den direk uçuşlara ev sahipliği yapmaktadır. Diğer illerden gelmek isteyen şahıslar ise aktarmalı olarak Uçak Bileti bulabilirler. Havalimanında kent merkezine otobüs seferleri bulunmaktadır. Türk Havayolları, Pegasus Havayolları ve Anadolujet gibi çoğu Havayolu firması seferler düzenleyerek bu şehrin ulaşım ihtiyacını karşılamaktadır.

Havalimanı İskenderun ilçesine 45 kilometre mesafede bulunmaktadır. Araç kiralama ya da otobüsler ve taksiler ile ulaşım basitçe sağlanılabilir.

Hatay Hakkında

Ülkemizin tarih bakımından en eski kalıntılara sahip olan Hatay, bölgemizin en güneyinde yer almazı ve Suriye ile sınır komşusu olması, Akdeniz’e kıyısı bulunması sebebi ile çoğu yönden büyük ehemmiyet taşımaktadır.

Yapılan kazılardan anlaşılan bölgenin Kalkolitik Çağ’dan kalıntılar olduğunu göstermektedir. İskenderun, Antakya gibi mühim bölgelere sahip olan kent tarih bakımından gerektiğince zengindir. Genellikle değişik dinlerin mabetlerine ev sahipliği yapması sebebi ile kültürel zenginliğe sahip olması bölümde önde gelen kentler arasında yer almasını etkilemektedir.

Osmanlı dehemmiyetinden şu zamana kadar ulaşan çoğu yapıt yardımıyla tarihe bir kapı açılmakta ve bu yerler ziyaret edilerek eski yaşantılar keşfedilebilmektedir.
Hatay Uçak Bileti

Hatay'da Gezilecek Yerler

Habib-i Neccar Camii bölgenin en mühim camisidir. Bölgenin Arap Müslümanların himayesine girmesi ardından oluşturulan bu cami 636 senesinde tamamlanmıştır. Fethin simgesi durumuna gelen bu cami daha ardından çoğu hadise görür ve Osmanlı doğrulusunda yine eski durumuna getirilir.

Farklı dinlerin buluştuğu yer olan Hatay’da ilaveten St. Pierre  Kilisesi’de görülmesi gereken yerler arasında konumunu almaktadır. Çok eski bir yapı olan bu kilise varlığını korumakta ve şuanda ziyaretçilere açıktır. Mitolojik yerlerden biri olan Haron Cehennem Kayıkçısı, eski vakitlerde görülen bir salgın üstüne oluşturulan bir kehanette, kayalara bu tür bir çizimin yapılması onları koruyacağına inanılmıştır.

Salgının bitmesi ile yazın kalan bu yapıtden anlaşıldığı üzere bir kadın silueti yapılmaya çalışılmıştır.

Hatay'a Nasıl Gidilir?

Hatay’a karayolu ile ulaşmak dilerseniz Türkiye’nin batısı amacıyla biraz zahmetli: İstanbul’dan 1115 Km, Ankara’dan 668 Km, İzmir’den 1080 Km Demiryolu düşünürseniz, Hatay’a tren seferi bulunmadığından İskenderun’dan kalkan günlük trenlerle Dörtyol ilçesi üzerinden, Adana aktarmalı olarak Mersin’e kadar demir yolu ulaşımı mümkün. Fakat her gün karşılıklı tek sefer yapılıyor.

Hatay’a ulaşımın en kestirmesi havayolu. Türk Hava Yolları ve başka özel uçak firmaları ile ulaşım gerektiğince rahat. Şehir merkezinden ise dilediğiniz yere basitçe gidebiliyorsunuz.

Hatay - İstanbul arası uçuş zamanı 1 saat 35 ilâ 1 saat 50 dakika, Hatay - Ankara arası uçuş zamanı 1 saat 15 dakika..

Hatay Uçak Bileti Fiyatları

OnurAir, Pegasus, AtlasJet, AnadoluJet, Türk Havayolları İstanbul'dan Hatay havalimanına direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Hatay Uçak Bileti Fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Hatay Hava Durumu

HATAY HAVA DURUMU

Hatay Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Hatay Uçak Bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Hatay Uçak Bileti, En Uygun Hatay Uçak Bileti, Hatay Uçak Seferleri, Hatay Uçak Bileti Fiyatları, İstanbul Hatay Uçak Bileti, Ankara Hatay uçak bileti, İzmir Hatay Uçak Bileti, Ucuz Hatay Uçak Bileti, En Uygun Hatay Uçak Bileti, Hatay Havalimanı, Hatay Uçak Saatleri, Kampanyalı Hatay Uçak Bileti, Promosyon Hatay Uçak Bileti, Türk Hava Yolları, AnadoluJet, OnurAir, Pegasus, AtlasGlobal