Lefkoşa Uçak Bileti

Uygun ve ucuz Lefkoşa uçak bileti satın almak için tüm hava yolu firmalarını karşılaştırın kampanyalı promosyon fiyatlarla biletinizi kredi kartınızla hemen satın alın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Lefkoşa Uçak Bileti

Lefkoşa Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Lefkoşa Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Havayolları ile gerçekleştireceğiniz ziyaretlerde Lefkoşa uçak bileti araştırmanızı eskiden yapmanız mühimdir. Ani uçuşlarınızda uçuş saati yakın bulunduğunda en ideal uçak bileti bulmakta zorlanabilirsiniz.

Fakat detaylı kampanyalar ile en ucuz uçak biletini bulma olanağından yararlanabilirsiniz. Ülkemizden Türk Havayolları , Atlasglobal, Pegasus Havayolları, Onur Air direk uçuş seferleri gerçekleştirmetadır. İstanbul’dan direk olarak uçacak olanlar bir buçuk saat gibi kısa bir vakit ortamında şehre ulaşabilmektedir.

Diğer illerden gelmek isteyenler ise aktarmalı olarak uçak seferleri bulabilmektedir. Havalimanında otobüs seferler, vasıta kiralama şirketleri ve taksi olanağı bulunmaktadır. Bölge çok büyük olmadığı amacıyla ulaşım konusu ile ilgili problem yaşamadan tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz. Havayolları firmalarını tercih ederek şehre süratli ulaşım sağlayabilirsiniz.

Lefkoşa Hakkında

Güzel ülkemiz Türkiye doğrulusunda tanınmış KKTC’nin başşehri olan Lefkoşa, stratejik ciddiye sahip bulunduğu gibi tabiat güzelliği bakımından da çok mühimdir. Kıbrıs’ın en kalabalık şehri olma özelliğinin yanı sıra kültürel zenginliği, ticarette olan önemi ve ulaşım bakımından mühim bir konumda olması şehrin insanlar doğrulusunda sık ziyaret edilir duruma gelmesine namacıyla olmaktadır.

Ülkemizden de sık ziyaretler gerçekleştirilmektedir. Genellikle ülkemiz kış aylarını yaşarken insanların sıcak bir tatil gerçekleştirme istediklerinde ilk uğrak mekanlarından biri Lefkoşa olmaktadır. Bu amaçla de hem ülkemizden hem de vatan dışından gelen insanlar bu şehri sık sık ziyaret etmektedir. Güney Kıbrıs Rum Kesimi ile olan siyasi problemler yaşansa da bu hal kentlerin gelişimini ve insanların tatil tercihi olmasını çok etkilememektedir.
Lefkoşa Uçak Bileti

Lefkoşa'da Gezilecek Yerler

Lefkoşa’ya aynı vakitte detaylı turlarda düzenlenmektedir. Tur şirketleri doğrulusunda oluşturulan bu organizasyonlar yardımıyla insanlar ideal bütçeler ile şehri gezebilmektedir. Temmuz ve Ağustos aylarında sıcaklığın çok yüksek olması insanların başka aylarda bu şehri tercih etmesine namacıyla olmaktadır.

Sıcağa dayanamayanlar amacıyla Mart Nisan ayları daha ideal olabilir. Gezilmesi gereken ise çoğu nokta bulunmaktadır. Bunlardan bazıları olan Arap Ahmet Sokağı, Arasta Sokağı, Venedik Sütunu, Belediye piyasası bu şehre uğradığınızda gezmeniz ve görmeniz gereken yerler arasındadır. Çeşitli turlara katılabileceğiniz gibi kentte tespit edilen müzeleri de ziyaret edebilirsiniz. Lefkoşa’ya gitmek amacıylase havayolları firmalarını tercih etmek en doğru seçim olacaktır.

Lefkoşa'ya Nasıl Gidilir?

İstanbul’a 1 saat 15 dakikalık uçuş mesafesindeki Lefkoşa’da, Ercan Uluslararası Havalimanı bulunuyor. Havalimanı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin turistik merkezi Girne’ye 40 km, Lefkoşa’ya ise 22 km uzaklıkta. Ercan Havalimanı’na İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Hatay ve Gaziantep’ten direkt olarak uçuş bulunuyor. Lefkoşa uçak bileti alarak çok kısa bir yolculukla ulaşılabilen bu kent, tatil gerçekleştirme ve değişik bir tecrübe yaşam sürdürmek isteyenlerin gözdesi. Türk vatandaşlarının KKTC’ye kimlikle giriş yapabiliyor olması da büyük avantaj.

Kıbrıs’a Mersin Taşucu ve Antalya’nın Alanya ilçelerinden feribot seferi bulunuyor. Her gün karşılıklı olarak oluşturulan seferlerde feribot Girne Limanı’na ulaşıyor. Feribota yaya olarak binildiği gibi bisiklet, motosiklet, otomobil, kamyon ve tır gibi vasıtalar da kabul ediliyor.

Antik çağlardan bu yana Akdeniz’in en mühim yerleşim meydanlarından biri olan Lefkoşa, köklü tarihi geçmişi, dinamik kent yaşantısı, korunan tabiatsı, adanın turizm merkezlerine olan yakın konumu, Türkiye’den ulaşım basitliği ve ideal fiyatlı konaklama seçenekleriyle cazip bir destinasyon. Bir uçak bileti uzaklığındaki Lefkoşa amacıyla kampanyalı biletlere derhal göz atın!

Lefkoşa Uçak Bileti Fiyatları

OnurAir, Pegasus, AtlasJet, AnadoluJet, Türk Havayolları İstanbul'dan Lefkoşa havalimanına direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Lefkoşa Uçak Bileti Fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Lefkoşa Hava Durumu

LEFKOŞA HAVA DURUMU

Lefkoşa Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Lefkoşa Uçak Bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Lefkoşa Uçak Bileti, En Uygun Lefkoşa Uçak Bileti, Lefkoşa Uçak Seferleri, Lefkoşa Uçak Bileti Fiyatları, İstanbul Lefkoşa Uçak Bileti, Ankara Lefkoşa uçak bileti, İzmir Lefkoşa Uçak Bileti, Ucuz Lefkoşa Uçak Bileti, En Uygun Lefkoşa Uçak Bileti, Lefkoşa Havalimanı, Lefkoşa Uçak Saatleri, Kampanyalı Lefkoşa Uçak Bileti, Promosyon Lefkoşa Uçak Bileti, Türk Hava Yolları, AnadoluJet, OnurAir, Pegasus, AtlasGlobal