Aşkabat Uçak Bileti

Aşkabat Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt yada aktarmalı uçak biletini satın al.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Aşkabat Uçak Bileti
Aşkabat, İstanbul ve İstanbul, Aşkabat arası düzenli olarak uçak seferleri düzenlenmektedir. En uygun ve ucuz Aşkabat Uçak Biletinizi satın almak için bizlere telefon numaralarımızdan ulaşabilirsiniz. Biletinizi 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzu arayarak satın alabilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Aşkabat Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Aşkabat Uçak Bileti
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Aşkabat Uçak Bileti

İstanbul Aşkabat Uçuş Detayları

En Düşük Fiyat
192 USD
Günlük Sefer Sayısı
2 Uçuş
En Uygun Havayolu
Uçuş Süresi
3saat 40dakika
En Fazla Uçan Havayolu
Uzaklık
2530 KM

Aşkabat Uçak Bileti Sıkça Sorulan Sorular

Aşkabat'a Hangi Havayolları Uçuş Gerçekleştirmektedir?

Türk Hava Yollları ve Türkmenistan Hava Yolları Aşkabat'a direkt olarak seferler düzenlemektedir. Hahn Air, Flydubai gibi havayolu firmaları aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir.

Aşkabat Şehrine Hangi Günler Uçuş Düzenlenmektedir?

Türk Hava Yolları Aşkabat şehrine İstanbul Havalimanından haftanın 7 günü direkt olarak 1 sefer düzenlemektedir. Türkmenistan Hava Yolları İstanbul Hava Limanından hafta içi 2 sefer hafta sonu ise 1 sefer düzenlemektedir.

Ankara'dan Aşkabat'a direkt uçak seferleri var mı?

Türk Hava Yolları Aşkabat şehrine sadece İstanbul Havalimanından uçuş gerçekleştirmektedir. Türkmenistan Hava Yolları ise sadece salı günleri Ankara'dan Aşkabat'a direkt olarak uçak seferleri düzenlemektedir.

İstanbul ve Ankara'dan Aşkabat Kaç Saat Sürmektedir?

Ankara şehrinden Aşkabat şehrine olan uçuşlar 3 saat 15 dakika, İstanbul şehrinden Aşkabat şehrine olab uçuşlar 3 saat 45 dakika sürmektedir. Uçuş süreleri ortalama olarak verilmektedir. Hava ve rüzgar durumuna göre değişiklik gösterebilir.

En Ucuz Aşkabat Uçak Fiyatları Ne Kadar?

Sezonluk olarak fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Türkmenistan Hava Yolları ile İstanbul'dan Aşkabata 192 USD karşılığında tek yön 372 USD karşılığında uçuş gerçekleştirebilirsiniz. Türk Hava Yolları fiyatları için bilet arama sayfamızı kullanınız.

Aşkabat Uçuşlarında Bagaj Hakkı Ne Kadar?

Türk Hava Yolları Aşkabat uçuşlarında ekonomi sınıfında bagaj hakkını 40 kg olarak belirtmiştir. Türkmenistan Hava Yolları uçuşlarında ise ekonomi sınıfında 60 kg Business sınıfında ise 70 kg bagaj hakkı tanımlanmaktadır.


Uygun Aşkabat Uçak Bileti

Aşkabat Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Aşkabat şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

İstanbul Aşkabat Uçak Seferleri

Uçuş Günleri Uçuş No Kalkış Saati Variş Saati
Pazartesi T5-928 02:40 08:20
Pazartesi T5-902 11:10 16:50
Pazartesi T5-922 22.50 04:40/1
Salı T5-902 11:10 16:50
Salı T5-922 22.50 04:40/1
Çarşamba T5-902 11:10 16:50
Çarşamba T5-922 22.50 04:40/1
Perşembe T5-902 11:10 16:50
Perşembe T5-922 22.50 04:40/1
Cuma T5-902 11:10 16:50
Cuma T5-922 22.50 04:40/1
Cumartesi T5-986 17:50 23.30
Pazar T5-902 11:10 16:50

Aşkabat Uçak Bileti Fiyatları

Türkmenistan Hava Yolları ve Türk Havayolları İstanbul'dan Aşkabat'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Aşkabat Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Destinasyon Tek Gidiş Gidiş Dönüş
İstanbul - Aşkabat 192 USD 372 USD
Ankara - Aşkabat 190 USD 365 USD
Aşkabat - İstanbul 192 USD 372 USD
Aşkabat - Ankara 190 USD 372 USD

Aşkabat Hakkında

Türkmenistan Ulu Türkistan'ın batısında yer alan Bir Türk cumhuriyetidir. Batısında Hazar denizi, kuzeyinde Kazakistan ve Özbekistan, doğusunda yine Özbekistan, güneydoğusunda Afganistan, güneyinde İran ile çevrilidir.

Başkenti Aşkabattır. Yüz Ölçümü 488bin kilometrekaredir. Nüfusun %86'sı Türktür. En önemli azınlık Ruslardır. Rusların nüfusu %10'dur. Şehirde oturanların nüfusu ülke nüfusunun %35'ini oluşturur.

Ülkenin En önemli şehri Aşkabattır.
Kopet dağı eteklerindeki düzlükte kurulan Aşkabat'ın denizden yüksekliği 230 metredir. Nüfusu 1 milyonun üzerindedir. Nüfusun %35'i Rustur. Şehirde ayna, vantilatör, hamur yoğurma makinesi, gaz aletleri, ayakkabı ve halı fabrikaları faliyet göstermektedir.

Firmamız Traveland Turizm Türkmenistan Airlines (Havayolları) Biletlerini satma, değişiklik ve rezervasyon yapmada tam yetkili acentadır. Uygun ve ucuz Aşkabat Uçak Bileti almak için çağrı merkezimiz üzerinden müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Aşkabat'a Ulaşım

İstanbul’dan Aşkabat’a haftanın 7 günü direkt uçuş gerçekleştirilmektedir. Aşkabat uçak bileti alarak şehre problemsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz..

Orta Asya’nın en yeni ve hareketli şehirlerinden biri olan Aşkabat, İran, Pakistan, Türkmenistan üçgeninde birbirinden değişik kültür ve yaşamların kesişme noktasında bulunur. Benzersiz bir seyahat tecrübesi sürdürmek amacıyla Aşkabat'a uçak bileti alarak ulaşım sağlayabilirsiniz. Çöllerin çevirdiği bir coğrafyanın tam ortasında, çağdaş bir yaşamın kapılarını açan şehir, görülmeye değer.

Aşkabat Havalimanı

Aşkabat Havalimanı ( Saparmurat Türkmenbaşı Uluslararası Havalimanı ) Türkmenistan’ın başkenti Aşkabatta bulunun havalimanıdır. Havalimanı kentin 10 kilommetre kuzeyinde yer almaktadır. Havalimanı mevcut bulunan havalimanının yerine inşa edilmiştir. Aşkabat Havalimanının İnşaatı Türk şirketi olan Polimeks tarafından yapılmıştır. Havalimanı yılda 14 milyon yolcuya hizmet verecek şekilde tasarlanmıştır. Havaalanında, toplam 30 adet yolcu köprülü biniş kapısı bulunmaktadır. Havalimanı içerisinde 3.000 araç kapasiteli otoparkta bulunmaktadır. Ayrıca havalimanında Airbus A380 ve Boeing B747-8 uçaklarının iniş kalkış yapabileceği, 3.800 m uzunluğunda Code F kapasiteli IATA standartlarına uygun pist bulunmaktadır.

Aşkabat Hava Durumu

Yükleniyor....

Aşkabat Haritası


Aşkabat Gezilecek Yerler

Aşkabat Şehrinin bir çok yerinde anıt bulunmaktadır. Şehirde bir çok anıt bulunmasının nedeni Türkmenistan devletinin özgürlük hissiyatını gelecek nesillere aktarmak istemesidir. Şehrin en önemli anıtları ve heykelleri ise Aşkabat Depremzedeleri Anıtı, Tarafsızlık Kulesi, 10 Ahalteke heykeli, Saparmurat Niyazov’un altın kaplı heykelidir.

Orta asyanın en büyük camsi olan Kıpçak camisi Aşkabat şehrinde bulunmaktadır. Tamamen mermerden inşa edilmiş olan cami 18.000 metre kare alana sahiptir. Caminin yanında Türkmen lider Niyazov’un kabri bulunmaktadır. Milli Halı ve Etnografya Ulusal müzeleri Türkmen Kültürünü yansıtan en önemli yerler arasında görülmektedir. Kentin 8 Km kuzeyinde bulunan Çöl Pazarı ise mutlaka gezilmesi ve görülmesi yerler arasında yer almaktadır.

Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Aşkabat uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Aşkabat uçak bileti, istanbul aşkabat uçak bileti, aşkabat uçak seferleri, en uygun aşkabat uçak bileti, türkmenistan hava yolları, ankara aşkabat uçak bileti, türkiye aşkabat uçak bileti, aşkabat uçak saatleri