Traveland Turizm Güvenilir Mi?

0850 304 03 58
7/24 ONLİNE ÇAĞRI MERKEZİ
uçak bileti firmaları
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Traveland Turizm Güvenilir Mi?

Traveland Turizm Türkiye Seyahat Acentaları Birliği üyesidir. Firmamız 2N1K Seyahat Acentası Ünvanı ile de Turizm Bakanlığına bağlı olarak hizmet ...

Güvenli SiteTraveland Turizm Anonim Şirketi 10051 numarası ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği üyesidir. Firmamız 2N1K Seyahat Acentası Ünvanı ile de Turizm Bakanlığına bağlı olarak hizmet vermektedir.  Şirketimiz hakkında detaylı bilgiler için Şirket Bilgilerimiz sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Firmamızdan yapılan tüm işlemler için 3d doğrulama hizmeti kullanmaktayız. Müşteri satış işlemini onaylamadığı sürece ödeme işlemi gerçekleştirilmez. Kredi kartınızdan bilginiz dahili dışında hiç bir şekilde ücret çekimi yapılmaz.


Firmamız web sitesinde Google SSL sistemleri kullanılmaktadır. Kredi kartı ile satın alma işlemleriniz 256bit şifreleme sistemi ile gerçekleştirimektedir. Kredi kartı bilgileriniz sadece banka ile anlık olarak paylaşılmaktadır. Ödeme işlemlerinin kayıt altına alınabilmesi için kredi ya da banka kart numaranızın sadece ilk 2 hanesi ve son 4 hanesi sistemlerimize kayıt edilmektedir.

Mail Order işlemlerinde ücret tahsilatları online formlar ile gerçekleştirilmektedir. Yine bu ödeme işlemleride 3D doğrulama ile yapılmaktadır. Mail order formumuzu indirmek için tıklayınız. İşletme ve yetki belgelerimizi görüntülemek içim tıklayınız.

Firmamız hakkında detaylı bilgi için iletişim sayfamızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Firmamız Mersis vb. kurumsal bilgilerini görüntülemek için şirket bilgileri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Aklınıza takılan diğer tüm konularda müşteri temsilcilerimizden destek alabilirsiniz..