Ekaterinburg (Yekaterinburg) Uçak Bileti

Ekaterinburg Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Rusya Yekaterinburg şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Ekaterinburg (Yekaterinburg) Uçak Bileti

Ucuz Ekaterinburg Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Ekaterinburg Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Ekaterinburg Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Ekaterinburg Hakkında

Rusya’nın Moskova ve St.Petersburg’dan sonra üçüncü büyük kenti Ekaterinburg, Urallar Dağları’nın derhal doğusunda bulunan, Sverdlovsk bölgesinin başkentidir. Kent, evvelceden bölgenin ismini taşıyordu. Rusçada “E” harfi “Ye” şeklinde okunduğu amacıyla Ruslar kendi dillerinde “Yekaterinburg” olarak söylerler. Kent bölgenin maden ve metal işleri merkezi konumunda. Ekaterinburg, “tayga” olarak tariflenen soğuk, bataklık ve ormanlık alanla çevrilidir. Tayga, Kuzey Yarımküre’de, tundranın güneyinde oluşmuş bitki örtüsünün sınırına verdiği ad. Bu sınır Rusya’da Sibirya’da bitiyor.

Kent aşağı yukarı beş ay, kasımdan nisana kadar gerektiğince soğuk bir kış geçiriyor. Yaklaşık 70 gün ortalama sıcaklık eksi 20 derece olur. Eksi 40’lar da sık sık görünüyor. Ekaterinburg’un yazını Ruslar “Uralların kısa, az ve karlı yazı” olarak tanımlar. Kentte yaz mevsiminde kar yağması ulusal halk doğrulusunda olağandışı bulunmuyor.

Ekaterinburg 'da Gezilebilecek Yerler
Lenin Caddesi kentin en büyük caddesi olarak öne çıkıyor. Tiyatrolar, restoranlar, müzeler, alış veriş merkezleri bu caddenin etrafında toplanmış. Kentin nabzı burada atıyor. Ekaterinburglular boş zamanlarını genellikle burada geçiriyor.

Şehirde pek çok müze bulunuyor. Urallar burada da varlıklarını hissettiriyorlar. Müzelerin bir evresinde buralardan çıkartılan madenler ve mücevherlerin öyküleri anlatılıyor. Ekaterinburg Tarih Müzesi, Yerel Sanat Merkezi “Gamayun”, Ural Doğa Müzesi, Museum-House of Mamin-Sibiryak şehirdeki müzelerin yalnızca bir kaçı.

Kentte ilaveten dünyanın en yüksek mimari örneklerinden birisi de bulunuyor. Ekaterinburg Televizyon Kulesi’ni görmelisiniz.

Ekaterinburg 'da Kültür ve Eğlence
Ekaterinburg’da sanat ve kültür dünyası doğrulusunda gerektiğince önemsenen bir kent. Genellikle tiyatronun kentin mühim bir yeri var. Öyle ki Ekaterinburg, çağdaş Rus drama tiyatrosunun yeni merkezi kabul ediliyor. Sverdlovsk Müzikal Komedi Tiyatro Akademisi, Ekaterinburg Drama Tiyatrosu Akademisi, Ekaterinburg Genç Seyirciler Tiyatrosu, Volkhonka Tiyatrosu, Kolyada Tiyatrosu kentin gözbebekleri.

Sanat kendini şehirde tiyatro ile göstermiyor; Rus rock müziğinde kendisine heyecan verici bir yer edinmiş “Ural Rock” da Ekaterinburg çıkışlıdır. Urfin Dzhyus, Chayf, Chicherina, Nautilus Pompilus, Nastya, Trek, Agata Kristi ve Smyslovye Gallyutsinatsii, Ekaterinburg kökenli en ünlü Rus rock kümeleri olarak biliniyor. Kent opera sanatçıları ve Ural Filarmoni Orkestrası ile de meşhur. Bu etkinliklerden bir tanesine kesinlikle katılmaya çalışın.

Ekaterinburg 'da Yeme İçme
Ekaterinburg’da geleneksel Rus yemeklerinden egzotik Thai ve Meksika tatlarına kadar dilediğiniz her türlü mutfağı bulmanız mümkün. Şehirde ilaveten balık ve çok iyi Japon yemekleri yapan restoranlar da var.

Öğlen yemeği Ruslarda çok mühimdir. Bu öğünde evvelce meze yiyip sonrasında çorba içerler. Ruslar “çorba içmek” yerine “çorba yemek” derler. Bunun sebebi Rus çorbalarının bol malzemeli ve koyu olduğundan geliyor. En ünlü çorbaları ünlü “borşç (borç) ”, aşağı yukarı 500 çeşidiyle Rus mutfağının yükünü çeker.

Rus Mutfağı ete dayalıdır. Çorbadan sonra temel yemek olarak bir et yemeği, yanısıra da patates yenir. Genelde sığır, kümes hayvanları, koyun ve domuz etleri tüketilir. Geniş av sahaları olduğu amacıyla av hayvanları mutfağı varlıklıleştirir. Tavşan, yaban domuzu, ceylan, geyik, yaban ördeği ve yaban kazı en çok avlanan hayvanlar. Havuç, patates, lahana, şalgam, salatalık, soğan, sarımsak ve bal kabağı en sık sarfedilen sebzeler arasında geliyor.

Ekaterinburg 'da Alışveriş
Şehrin merkezinde Vaynera Caddesi’nde pek çok dükkân bulunuyor. Fiyat yelpazesi alabildiğine geniş. Zira Ekaterinburg bir maden ve metal işleme kenti; bu hal hem varlıklı hem de orta sınıf çalışanları ağırlıyor. Kentin alış veriş merkezleri de bu yönde hizmet veriyor.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Avrupa’nın en kaliteli çanta ve cüzdanlarını burada satılıyor. Altın takılar pahalı olmasına karşın gerektiğince kaliteli. Daha kolay alış verişler amacıyla kesinlikle Çin marketlerini ve pazarlarını ziyaret etmelisiniz. Aradığınız pek çok şeyi en ucuz fiyata burada bulabilirsiniz.

Uygun Ekaterinburg Uçak Bileti

Ekaterinburg Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Rusya Ekaterinburg şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Ekaterinburg'a Ulaşım

Koltsovo Havalimanı Rusya'nın Yekaterinburg kentindedir. Kentin 16 km. güneydoğusundadır. Havalimanı 1928 senesinde askeri hava üssü olarak açılmıştır ve 10 Temmuz 1943 tarihinde de sivil havalimanı olarak hizmete girmiştir. Ekim 1993 senesinde uluslararası statüsüne girmiştir. 2005 itibarıyla Koltsovo Havalimanı Rusya'daki beşinci büyük havalimanıdır. 2007 senesinde 2,345,097 yolcu kullanmıştır. Havalimanından 50'den çok noktaya uçuş gerçekleştirilmektedir.

Yeni uluslararası terminali Aralık 2005'te, yeni iç hatlar terminali ise Ekim 2007'de açılmıştır Yeni lojistik merkezi ve büyük kargo terminali inşa halindedir. Üçüncü bir pist Haziran 2009'da yapılmaya başlanmıştır. Böylece havalimanına bütün büyük uçaklar uçuş gerçekleştirebilecektir. Yeni denetim kulesi Haziran'da tamamlanmıştır.

Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan Yekaterinburg’a direkt seferleri bulunuyor. Uçuş süresi yaklaşık 4 buçuk saat.

Ekaterinburg Uçak Bileti Fiyatları

Aeroflot Airlines ve Türk Havayolları İstanbul'dan Ekaterinburg'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Ekaterinburg Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Yekaterinburg Hava Durumu

YEKATERINBURG HAVA DURUMU

Yekaterinburg Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Ekaterinburg Uçak Bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
istanbul ekaterinburg uçakla kaç saat, ekaterinburg gece hayatı, ekaterinburg saat kaç, ekaterinburg nerede, ekaterinburg havaalanı, ekaterinburg gezilecek yerler, ekaterinburg airport, en uygun ekaterinburg uçak bileti, ucuz ekaterinburg uçak bileti, thy ekateringburg, türk havayolları ekaterinburg