Necef (Najaf) Uçak Bileti

Necef Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Irak Najaf şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Necef (Najaf) Uçak Bileti

Necef (Najaf) Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Necef Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Necef Uçak Bileti (Najaf)

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.

Necef Hakkında

Irak’ın en kutsal şehirlerinden biri olarak bilinen Necef, Hz. Ali’nin türbesi ne ev sahiplişi yapması ile ünlüdür. şehir Peygamber Muhammed’in kuzeni ve damadı olan erdemli Ali ibn ve Abi Talib’in mezarına ev sahiplişi yapmaktadır. Günümüzde Necef hacın merkezidir ve dünyanın dört bir yanından ziyaretçi toplamaktadır. Mekke ve Medine şehirlerinden sonra en fazla Müslüman hacı sayısını Necef kendisine çekmektedir.

Necef aynı zamanda, şii’ler için en önemli üçüncü kutsal islam yeri olan ünlü Imam Ali Camisi’ne de ev sahiplişi yapmaktadır. Birçok deşerli eşya ile donatılmış bu çok güzel cami aynı zamanda altın kaplamalı kubbeye sahiptir. Caminin yakınında dünyanın en büyük mezarlıklarından biri olan Wadi-us-Salaam bulunmaktadır. Mezarlıkta bir sürü peygamberin ve dünyanın dört bir yanında dini bütünlerin mezarları bulunmaktadır. Yılları içinde şehri şii din biliminin merkezi haline getirmek için bir çok Sufi okulu, kütüphane, okul ve darülaceze inşa edilmiştir.

Necef İlahiyat Fakültesi, Müslümanlar için en önemli ilahiyat okullarından biri olarak görülmektedir. 1970’li yılların İslami hareketlerinde Lübnan, İran ve Irak’ta öne çıkan liderler Necef’te örencilik dönemlerini geçirmişlerdir. 1970’li yıllarda fakültede Ayatollak Hümeyni ders vermiştir.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
İmam Ali Camii , altın yaldızlı kubbe ve duvarlarda çok değerli cisimlerin bulunduğu büyük bir yapıya sahiptir. Yakınlarda dünyanın en büyük mezarlığı olan Wadi-us-Salaam mezarlığı bulunur . Birkaç peygamberin mezarları ve dünyanın dört bir yanındaki dindarların birçoğu burada gömülmeyi, Imām Alī ile ölülerden kaldırılmayı arzuluyor Yargı Gününde. Yüzyıllar boyu, kenti Şī'a'nın öğrenme ve ilahiyat merkezi haline getirmek için çeşitli tapınaklar, okullar, kütüphaneler ve Sufi konvensiyonlar tapınağın çevresinde inşa edildi.

Necef Havalimanı
Necef Havalimanı (IATA: NJF, ICAO: ORNI). Irak'ın Necef şehrinde yer alan havalimanı, şehrin doğusunda yer almakta olup önceden 3,000 m'lik (9,800 ft) uzunluğunda ve 70 m'lik (280 ft) genişliğinde asfalt bir pist ile askeri üs olarak kullanılmakta idi. 20 Temmuz 2008'de Necef Yönetimi tarafından Irak Başbakanı Nuri el Maliki'nin katıldığı bir törenle açıldı. Terminal, dört giden yolcu, iki gelen yolcu kapısı olarak hizmet vermek üzere genişletildi.

Uygun Necef Uçak Bileti

Necef Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Necef şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçakla Necef'e Ulaşım

Türk Havayolları ve Iraqi Havayolları istanbuldan Necef şehrine düzenli olarak seferler düzenlemektedir. Seferler hakkında bilgi ve fiyat için bizlere ulaşınız.

Türk Hava Yolları’nın haftanın belirli günleri İstanbul üzerinden Necef’e direkt seferleri bulunmakta fakat şehre, Beyrut, Dubai, Amman ve Katar aktarmalı olarak seyahat etmek de mümkün. Şehir merkezine aşağı yukarı 7 kilometre uzaklıktaki Necef Havalimanı, şehrin doğu kesiminde yer alıyor. Irak toplu ulaşım konusu ile ilgili zayıf bulunduğu amacıyla kent içersinde gerçekleştireceğiniz yolculuklarda taksi ya da vasıta kiralama gibi seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Necef uçak bileti fırsatlarına göz atarak, Irak sokaklarında değişik ve çarpıcı bir seyahat tecrübesi edinebilirsiniz.

Necef Uçak Bileti Fiyatları

Irak Hava Yolları ve Türk Hava Yolları İstanbul'dan Necef'e direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Necef Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Necef Hava Durumu

NECEF HAVA DURUMU

Necef Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Necef uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
necef havalimanı, ırak necef şehri, ırak necef nasıl bir yer, necef hz ali mezarı, necef denizi, necef güvenli mi, ırak havayolları atatürk havalimanı iletişim, ırak necef hava durumu, ucuz necef uçak bileti, kampanyalı necef uçak bileti, en uygun necef uçak bileti, necef havalimanı, necef uçak bileti fiyatları