Tokyo Uçak Bileti

Tokyo Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Japonya Tokyo şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Tokyo Uçak Bileti

Ucuz Tokyo Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Tokyo Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Tokyo Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.

Tokyo Hakkında

Tōkyō (Tokyo) Japonya'nın başkentidir. Sadece resmi metropolitan alanda 13 milyondan fazla insanda Tokyo, dünyanın en kalabalık kentsel alanının, Tokyo Metropolis'in (37 milyondan fazla nüfusu olan) merkezidir. Bu muazzam, zengin ve etkileyici metropol, eski Japonya'nın bakışlarıyla birlikte geleceğin ileri teknoloji vizyonlarını yan yana getiriyor ve herkes için bir şeyler var.

500 yılı aşkın bir süredir Tokyo şehri, ılımlı bir balıkçı köyü olan Edo'da yetişti. 1603'te Tokugawa fıstığının bulunduğu bölgeye geldiğinde kent gerçekten gelişmeye başlamıştır. İmparator Kyoto'dan ismini yönetirken, gerçek güç Edo'daki Tokugawa şogunlerinin elinde yoğunlaşmıştır. Tokugawa ailesinin etkisini yitirdiği 1868'de Meiji restorasyondan sonra imparator ve imparatorluk ailesi Kyoto'dan buraya taşındı ve şehir şu anki ismi Tokyo olarak yeniden adlandırıldı.

Ülkenin metropol merkezi olan Tokyo, iş, eğitim, modern kültür ve hükümet için bir hedeftir. (Bu, Osaka gibi rakiplerin iddialara itiraz etmeyeceklerini söylemek değil.)

Uygun Tokyo Uçak Bileti

Tokyo Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Tokyo şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak ile Tokyo'ya Ulaşım

Tokyo'nun iki büyük havaalanı var: Uluslararası uçuşlarda Narita, (çoğunlukla iç hat uçuşlarında) Haneda.

Narita Havaalanı
Tokyo'nun ana uluslararası geçidi, Narita şehrinde yaklaşık 70 km (43 mil) kuzeydoğusunda yer alan ve ayrı bir makalede bulunan Narita Havaalanı ( IATA : NRT ) ' dır. Oraya varmak ve uzaklaşmak için seçeneklerin kısa bir özeti.

Haneda Havaalanı
Ota'da resmen Tokyo Uluslararası Havaalanı olarak bilinen Haneda Havalimanı (IATA : HND ), uçuşların büyük çoğunluğunun yurtiçi olmasına rağmen tüm Asya'nın en yoğun havalimanlarından biridir.

İç Hatlar Terminali 1, Skymark ve Skynet de dahil olmak üzere JAL grubunu, İç Hatlar Terminali 2 ise ANA ve bağlı Air Do. 2010 yılında Haneda, yeni bir pist ile birlikte yeni bir Uluslararası Terminal Binası açtı. Uluslararası uçuşlar 18 ilden Haneda'ya kadar sürüyor ve bu uçuşların birçoğu geç akşam saatlerinde iniş ve çıkış yapıyor. Uluslararası terminali hem İç Hatlar terminalleri ile bağlayan ücretsiz servis otobüsü, her 06: 00'dan gece yarısına kadar her altı dakikada çalışır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Tokyo'ya Türk Havayolları (THY) istanbuldan düzenli olarak seferler düzenlemektedir. Thy'nin yanı sıra Qatar Airways, Emirates, Asiana Airlines ve Aeroflot İstanbuldan Tokyo'ya aktarmalı seferler düzenlemektedir.

Tokyo Uçak Bileti Fiyatları

Japonya Hava Yolları ve Türk Hava Yolları İstanbul'dan Tokyo'ya direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Tokyo Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Türk Hava Yolları ve Pegasus Hava Yolları’nın İstanbul-Tokyo arasında direkt uçuş seferleri bulunmakta ve seyahat zamanı aşağı yukarı 11 saat 25 dakika. Şehir merkezine 77 km uzaklıkta yer alan Tokyo Narita Havalimanı’ndan tren, metro ve shuttle servisleri ile ortalama 1 saatte Tokyo’ya ulaşım mümkün.

Tokyo Hava Durumu

TOKYO HAVA DURUMU

Tokyo Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Tokyo uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
japonya uçak bileti fiyatları thy, istanbul japonya uçak kaç saat, istanbul tokyo uçak kaç saat, japonya uçak bileti bedava, tokyo otel fiyatları, japonya'ya en ucuz nasıl gidilir, istanbul tokyo kaç saat, pegasus japonya, en uygun tokyo uçak bileti, ucuz tokyo uçak bileti, istanbul tokyo uçak bileti