Erzurum Uçak Bileti

Uygun ve ucuz Erzurum uçak bileti satın almak için tüm hava yolu firmalarını karşılaştırın kampanyalı promosyon fiyatlarla biletinizi kredi kartınızla hemen satın alın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Erzurum Uçak Bileti

Erzurum Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Erzurum Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Erzurum uçak bileti alabilmek amacıyla bilhassa interneti seçebilirsiniz. İnternet üzerinden alacağınız biletlerde en ucuz uçak bileti yakalama şansınızda bulunmaktadır. En ideal uçak bileti ile Erzurum’a çoğu havayolları firması ile uçuş yapabilirsiniz.

Doğu bölgesindeki en mühim kentlerden biri olması ile en sık uçak seferini yapıldığı kent olma özelliği de vardır. Bu amaçla sık seferler yardımıyla rahat bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Şehir merkezinden yeniden havalimanına ulaşım ise otobüsler ile rahat bir şekilde sağlanabilmektedir.

Kısa vakitn seferler yardımıyla taksiye ya da şayet işiniz yalnızca kent merkezinde ise yalnızca bu sebep amacıyla vasıta kiralamanıza lüzum kalmamaktadır. Bu imkânlar yardımıyla sizlerde havayollarını tercih ederek Erzurum iline ziyaretlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Erzurum Hakkında

Erzurum, ülkemizde hem kış hem de yaz sezonunda ziyaret edilebilecek kentlerinden biridir. Tarihi yönden eski kültürlere ev sahipliği yaptığı gibi yakın geçmişimiz, Cumhuriyet’in kuruluş senelerinde da göstermiş bulunduğu fedakarlıklarla bilinmektedir.

İş ve gezi yönünden ziyaretçi çeken kentte gezi amacıyla çoğu yeri tercih edebilirsiniz. Şehrin bilhassa merkezinde çoğu otel bulunmaktadır. Bu imkân yardımıyla konaklama konusu ile ilgili rastgele bir problem yaşanmamaktadır. Erzurum’un simgesi durumuna gelen Çifte Minareli Medrese gezi programlarınızın başında olması lüzumen bir yerdir.

Otobüs ile ulaşımı lüzumtiğince basit olan bu medrese Selçuklu zamanından şu zamana kadar miras olarak kalmıştır. Aynı vakitte Osmanlı dehemmiyetinde kışla olarak da kullanılmıştır.
Erzurum Uçak Bileti

Erzurum'da Gezilecek Yerler

Günümüze kadar ulaşan eserlerden biri olan Erzurum Kalesi ise tam olarak kim doğrulusunda yapıldığı bilinmemektedir. Edinilen kaynaklara göre Bizanslıların bu kaleyi yaptığı ön görü edilmektedir. Kale ziyaretçilere açık bulunduğu amacıyla basitlıkla gezilebilir.

Müze severler içersinde Erzurum’da Arkeoloji Müzesi gezilebilir. Uygun giriş ücretleri yardımıyla basitlıkla gezilebilecek bu müzede bir çok eseri araştırma olanağı bulabilirsiniz. Erzurum ili doğru kesimde kaldığı amacıyla bilhassa batı illeri ile arasında ciddi bir uzaklık bulunmaktadır.

Genellikle karayolu ile ulaşım uzun vakit aldığı amacıyla seçenek ulaşım çözümleri büyük ehemmiyet kazanmaktadır. Erzurum havalimanı kent merkezine çok yakındır. Havalimanı ile kent merkezi uzaklığı yalnızca 10 kilometredir. Bu amaçla uçak ile ulaşım sağladığınızda kısa vakitde kent merkezine ulaşabilirsiniz.

Erzurum'a Nasıl Gidilir?

Erzurum’a İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen, Bursa Yenikent, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes havalimanlarından direkt uçak seferleri bulunuyor. Erzurum uçak bileti alarak Erzurum’u keşfetmek amacıyla ilk aşaması atabilirsiniz. Erzurum’a otobüs ve trenle de ulaşmak mümkün. Erzurum Havalimanı kent merkezine 18 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Yerel lezzetleri, tarihi ve kültürel geçmişi ile Erzurum, Anadolu’nun en güzel kentlerinden biri. Kış sporlarından tarihi yapılara, lezzetli yemeklerden natural güzelliklere değişik ilgi alanlarına hitap eden şehre ulaşmak bir uçak bileti uzaklığında. Havayolu şirketlerinin kampanyalarını takip ederek, ideal Erzurum uçak bileti fırsatı yakalayabilirsiniz.

Erzurum Uçak Bileti Fiyatları

OnurAir, Pegasus, AtlasJet, AnadoluJet, Türk Havayolları İstanbul'dan Erzurum havalimanına direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Erzurum Uçak Bileti Fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Erzurum Hava Durumu

ERZURUM HAVA DURUMU

Erzurum Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Erzurum Uçak Bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Erzurum Uçak Bileti, En Uygun Erzurum Uçak Bileti, Erzurum Uçak Seferleri, Erzurum Uçak Bileti Fiyatları, İstanbul Erzurum Uçak Bileti, Ankara Erzurum uçak bileti, İzmir Erzurum Uçak Bileti, Ucuz Erzurum Uçak Bileti, En Uygun Erzurum Uçak Bileti, Erzurum Havalimanı, Erzurum Uçak Saatleri, Kampanyalı Erzurum Uçak Bileti, Promosyon Erzurum Uçak Bileti, Türk Hava Yolları, AnadoluJet, OnurAir, Pegasus, AtlasGlobal