Ordu Uçak Bileti

0850 304 03 58
7/24 ONLİNE ÇAĞRI MERKEZİ
uçak bileti firmaları
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Ordu Uçak Bileti

Uygun ve ucuz Ordu uçak bileti satın almak için tüm hava yolu firmalarını karşılaştırın kampanyalı promosyon fiyatlarla biletinizi kredi kartınızla hemen satın alın.

Ordu Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Ordu Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Şehre olan ulaşım ise ülkemizin her ilinden sağlanmaktadır. Karayolu ile direk ulaşım sağlayabileceğiniz gibi havayolları firmalarını tercih ederek Ordu-Giresun Uçak Bileti alıp ulaşım sağlayabilirsiniz. Ordu-Giresun Havalimanı kullanılarak uçuş seferlerinden yararlanabilirsiniz.

İstanbul ilinden direk uçuşlar bir buçuk saati sürmektedir. Diğer illerden ise direk uçuş olmadığı hallerde en ideal uçak biletleri ile aktarmalı seferlerden yararlanabilirsiniz. En Ucuz Uçak Bileti alarak aktarmalı seferlerden yararlandığınızda ise uçuş zamanı üç saati bulabilmektedir.

Havalimanından detaylı bölgelere transferler bulunduğu gibi taksi ve vasıta kiralama imkanlarından da yararlanabilirsiniz. Yurt içi uçuşların yanı sıra aktarmalı olarak vatan dışı uçuşlardan da yararlanmak mümkün. Bu güzel şehre gerçekleştireceğiniz iş ve turizm amacıyla ziyaretlerinizde zamandan tasarruf etmek ve daha süratli bir ulaşım yapmak amacıyla uçak seferlerini tercih edebilirisiniz.

Ordu Hakkında

Ülkemizin en kalabalık ilk 30 ili ortamında belirleme edilen Ordu, Karadeniz Bölgesi’nin mühim şehirlerinden biridir. Tarihi yönden büyük bir geçmişe sahip olan kentte oluşturulan kazılar neticesinde Frigler ve Hititler’e ait kalıntılar belirleme edilmiştir.

Şehir tipik Karadeniz iklimine sahip bulunduğu amacıyla turistik geziler amacıyla yaz aylarını tercih etmek daha doğrudur. Diğer aylarda ise başka şehirlere göre daha az yağış alan bir iklime sahiptir. Bunun sebebi ise etrafında belirleme edilen dağlardır.

En soğu ayları ise Ocak ile Mart ayı arasındadır. Turizm açısında bölgenin en mühim şehirlerinden biri olması sebebi ile konaklama ve turistik faaliyetler konusu ile ilgili gerektiğince zengindir. Ziyaretlerinizde bir çok organizasyona katılarak eğlenceli bir tatil yapabilirsiniz.
Ordu Uçak Bileti

Ordu'da Gezilecek Yerler

Ordu’da gezilecek yerler ise gerektiğince fazladır. Doğal güzelliklerin yanı sıra kentte belirleme edilen müzeler yardımıyla tarihi bu kentte yaşayabilirsiniz. Doğal güzelliği ise Karadeniz’de belirleme edilen her il gibi yeşilliğe doyabilirsiniz.

Yason Burnu, Paşaoğlu Konağı, Bolaman Kalesi gibi gezi yerlerine uğrayarak güzel fotoğraflar çekebileceğiniz gibi tarihi alanları da görme şansını yakalayabilirsiniz. Doğa harikası Gaga Gölü ise şehre gerçekleştireceğiniz ziyaretlerde muhakkak görmeniz gereken yerlerden biridir.

Fatsa ilçesine 10 kilometre mesafede olan bu gölde temiz havayı soluyabileceğiniz gibi tabiat ortamında güzel süre geçirebilirsiniz. Bu yerlerin yanı sıra Taşbaşı Kilisesi, Ünye Kalesi ve en muhimi de Ordu yaylalarını gezebilirsiniz.

Ordu'ya Nasıl Gidilir?

Ordu’ya gitmenin en basit yolu hava yolu yolculuğu ile gerçekleştiriliyor. Ordu’nun Gülyalı ilçesiyle, Giresun’un Piraziz ilçeleri arasında inşa edilen Ordu-Giresun Havalimanı 2015 senesinde hizmete girdi.

Türkiye ve Avrupa’da deniz üstüne inşa edilen tek havalimanı olma özelliğini taşıyan havalimanından İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir Adnan Menderes  ve Ankara Esenboğa havalimanlarına direkt sefer düzenleniyor.

Bunun amacıyla Ordu uçak bileti bakmak gerekiyor. Ordu Giresun uçak bileti amacıyla ideal fiyatlı kampanyaları takip ederek seyahatin ilk aşamasını atabilirsiniz.

Türkiye’nin en yeşil şehirlerinden Ordu, görkemli tabiatsı, harika lezzetleri, tarihi yapıları ve sempatik misafirperver halkıyla eğlenceli bir seyahat rotası.

Ordu Uçak Bileti Fiyatları

OnurAir, Pegasus, AtlasJet, AnadoluJet, Türk Havayolları İstanbul'dan Ordu havalimanına direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Ordu Uçak Bileti Fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Ordu Hava Durumu

ORDU HAVA DURUMU

Ordu Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Ordu Uçak Bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Ordu Uçak Bileti, En Uygun Ordu Uçak Bileti, Ordu Uçak Seferleri, Ordu Uçak Bileti Fiyatları, İstanbul Ordu Uçak Bileti, Ankara Ordu uçak bileti, İzmir Ordu Uçak Bileti, Ucuz Ordu Uçak Bileti, En Uygun Ordu Uçak Bileti, Ordu Havalimanı, Ordu Uçak Saatleri, Kampanyalı Ordu Uçak Bileti, Promosyon Ordu Uçak Bileti, Türk Hava Yolları, AnadoluJet, OnurAir, Pegasus, AtlasGlobal