Bursa Uçak Bileti

Uygun ve ucuz Bursa uçak bileti satın almak için tüm hava yolu firmalarını karşılaştırın kampanyalı promosyon fiyatlarla biletinizi kredi kartınızla hemen satın alın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Bursa Uçak Bileti

Bursa Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Bursa Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Bursa iline ulaşım ise gerektiğince çeşitlidir. Denziyolu, otobüs seferlerinin yanı sıra havayolları şirketlerini tercih ederek Bursa uçak bileti fırsatları ile kısa sürede şehre ulaşabilirsiniz.

Bursa Yenikent Havalimanı kent merkezine 40 kilometre mesafede bulunmaktadır. En ideal uçak bileti fırsatlarını kullanarak havayolları ile ulaşım sağlayabilir ve havalimanından kent merkezine olan otobüs seferlerini tercih edebilirsiniz.

Aynı vakitte vasıta kiralama, taksi gibi olanaklardan da yararlanma şansınız var. En ucuz uçak bileti alarak ülkemizin bir çok noktasından Bursa’ya direk uçuşlar yapılmaktadır. Direk uçuşların yanı sıra aktarmalı yurtiçi ve yurtdışı uçak seferleri düzenlenmektedir.

Bursa Hakkında

Ülkemizin en kalabalık dördüncü kent olma özelliğini taşıyan Bursa, tarihi yönden ev sahipliği yaptığı eserlerin yanı sıra ekonomi tarafından mühim bir yerde bulunduğu amacıyla sık ziyaret edilen bir şehrimizdir. Osmanlı’nın ilk başkenti olması sebebi ile köklü bir tarihe sahiptir.

Şehir aynı vakitte 2016 senesinde dünya genelinde yaşanılabilir en iyi 28. İl seçilmiştir. Farklı uygarlıklara ev sahipliği yaptığı amacıyla bir çok eseri yapısında barındırmaktadır. Aynı vakitte ekonomik yönden kuvvetli olan kent başka iller ile sıksık olarak alış veriş ortamındadir.

Otomotiv, gıda, makine gibi sektörlerde güçlenmesinin yanı sıra oluşturulan reklamlar ile turizm bölümünde da büyük sıçrayış göstererek hem yurtiçi hem de yurtdışı turist akınına uğramaktadır.
Bursa Uçak Bileti

Bursa'da Gezilecek Yerler

Atatürk Caddesi’nde yer alan Ulu Camii, Bursa’nın en mühim tarihi eserlerinden biridir. Manevi yönden bizlere kattığı değerin yanı sıra mimarisi ile de kusursuz bir görüntüyü bizlere kazandırmaktadır.

Müze gezmeyi sevenler bilhassa Türk İslam Eserleri Müzesi’ni muhakkak ziyaret etmelidir. Osmanlı’nın ilk medreselerinden biri olan Yeşil Medrese şuanda ortamında bir çok eseri barındıran bir müze durumuna gelmiştir. Bursa Hanları bir başka durağınız olabilir. Bu hanlardan onlarcası bulunmaktadır.

Bir çok odaya sahip olan bu hanları gezerken tarihte bir yolculuk yapabilirsiniz. Türkiye’nin kış sporu merkezlerinden biri olan Uludağ ise kayak merkezinin yanı sıra kış tatili amacıyla kusursuz bir tercih olacaktır. Bu yerlerin dışında Cumalıkızık, Tirilye, İznik, Atatürk Evi, Mudanya, Gölyazı gezilmesi gereken başka önemi yerlerdir.

Bursa'ya Nasıl Gidilir?

Anadolu’nun batıya açılan kapısı Bursa’ya; hava, kara ve denizyolu ile ulaşım mümkün:
Karayolu ile istikbal olanlar amacıyla İstanbul’dan 156, Ankara’dan 387 ve İzmir’den 330 km mesafede bulunuyor. Otobüs terminali ise kent merkezine 10 km mesafede.

Denizyolu amacıyla, Bursa-İstanbul feribot hattı ile her gün 75 dk süren seyahatin ardından, kent merkezine 15 dk karayolu ile devam ediyorsunuz. İstanbul-Yalova arabalı vapuru ile Yalova’ya 15 dakika mesafedeki Topçular İskelesi’ne geçiş yapabilir, buradan da karayolu ile Bursa’ya 1 saat 30 dakikada ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra Mudanya Güzelyalı-İstanbul Yenikapı hattında süratli feribot seferleri bulunuyor.

Ayrıca Helitaksi ile helikopter kiralayarak 30 dk ortamında İstanbul’un 100 değişik noktasına ulaşım mümkün. Havayolu tercih edenler amacıylase Türk Hava Yolları ve özel havayolu şirketlerinin düzenlediği seferlerle Bursa Yenikent Havaalanı’nın kent merkezine mesafesi 50 km.

Bursa Uçak Bileti Fiyatları

OnurAir, Pegasus, AtlasJet, AnadoluJet, Türk Havayolları İstanbul'dan Bursa havalimanına direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Bursa Uçak Bileti Fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Bursa Hava Durumu

BURSA HAVA DURUMU

Bursa Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Bursa Uçak Bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Bursa Uçak Bileti, En Uygun Bursa Uçak Bileti, Bursa Uçak Seferleri, Bursa Uçak Bileti Fiyatları, İstanbul Bursa Uçak Bileti, Ankara Bursa uçak bileti, İzmir Bursa Uçak Bileti, Ucuz Bursa Uçak Bileti, En Uygun Bursa Uçak Bileti, Bursa Havalimanı, Bursa Uçak Saatleri, Kampanyalı Bursa Uçak Bileti, Promosyon Bursa Uçak Bileti, Türk Hava Yolları, AnadoluJet, OnurAir, Pegasus, AtlasGlobal