Almatı (Almaty) Uçak Bileti

Almatı Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Kazakistan Almaty şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Almatı (Almaty) Uçak Bileti

Ucuz Almatı Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Almatı Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Almatı Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Almatı Hakkında

Kazakistan'nın Astana'dan önceki başkenti Almaata, ülkenin en kalabalık kentidir. Almaata, Kazakistan'ın finans, iş, ticaret, ekonomi ve kültür merkezidir. Zailiysky Alatua Dağları ve düzlükleri arasında uzanan Almaata, Tien Shan Dağları eteğinde kurulu bir kenttir. Açık havalarda bu dağları kentin her yerinden görmeniz mümkündür. Kent, elmalarıyla ünlüdür.

Almatı'da Nereler gezilir?
28 Panfilov'da yer alan Zenkov Katedrali, 1904 yılında inşa edilmiştir. İç dekorasyonları ve muhteşem duvar süslemeleriyle ön plana çıkan katedral, dünyadaki en mükemmel sekiz ahşap yapıdandır.

Medeo, kentten 15 kilometre uzaklıktaki fotografik bir vadidir. Bu doğal harika, dünyanın en büyük buz pateni alanlarından birine ve fantastik mimarisiyle dikkatleri çeken bir su hendeğine sahiptir.

Panfilov Parkı'nın karşısında bulunan Arasan Hamamları, Fin, Türk ve Rus hamamlarını bünyesinde barındırır.

Başkanlık Sarayı yakınlarında yer alan Devlet Müzesi, Kazakistan tarihine ışık tutan çok zengin bir koleksiyona sahiptir. Ülkenin arkeolojik miraslarını ve eski kültürel yaşamını yansıtan bu müzede, çok sayıda sergi salonu bulunur. Panfilov Parkı'nın yanı başında bulunan Ulusal Müzik Enstrümanları Müzesi, çok çeşitli müzik enstrümanlarının sergilendiği bir koleksiyona sahiptir. Burada, bu enstrümanların nağmelerini dinleme imkanını bulabilirsiniz.

Almaata'da çok sayıda göz alıcı park ve meydan bulunur. Cumhuriyet Meydanı, 28 Panfilov Guardsmen Meydanı ve Merkez Parkı (Gorky Parkı), kentin en popüler açık alanlarındandır.

Almatı'da Kültür ve Eğlence
Almatı, Kazakistan'ın kültür başkentidir. Kentte bulunan çok sayıda tiyatro; opera, bale, dram ve çağdaş oyunlara ev sahipliği yapar. Almaata Bale Tiyatrosu, önemli mimari ve kültürel yerlerdendir. Aba Opera ve Bale Salonu, benzersiz üretimlere sahne olan muhteşem kültür merkezlerindendir.

Kazakistan Devlet Orkestrası ve Kazakistan Oda Orkestrası, Almaata'da yer alır. Bunlar, ülkenin en önemli ve değerli orkestralarındandır.

Chimbulak Kayak Merkezi, en iyi kayak merkezlerindendir. Dağ kayağı, kentin en önemli eğlence ve spor unsurlarındandır.

Alma ata’nın 175 km batısında yer alan Charyn kanyon, renkli ve büyüleyici kayalarıyla göz alıcı bir yerdir. Charyn Nehri, Tian Shan steplerini oyarak bu muhteşem kanyonu oluşturmuştur.

Almatı'da ne yenilir ne içilir?
Almaata, Kazakistan ve dünya mutfaklarından tatların sunulduğu çok sayıda mükemmel restorana sahip bir kenttir. Hint, Amerikan ve Çin gibi uluslararası mutfaklardan lezzetleri barındıran kent mutfağı, çok yönlülüğüyle bilinir. Zelyony Pazarı, popüler yerel tatları bulabileceğiniz en iyi yerlerden birdir.

Kent mutfağından başlıca örnekler;
Baursak (yağda kızartılmış ekmek), plov (etli, havuçlu ve soğanlı pilav), laghman (kuzu eti ve erişte çorbası), shashlik (kuzu eti kebapları), beshbarmak (kavrulmuş hayvan eti), burmeh (kavrulmuş kuzu eti), kumys (mayalanmış süt)...

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Almatı'dan ne alınır ne satılır?
Promenade Moda Merkezi (Promenade Fashion Center), kentin en önemli alışveriş merkezlerindendir. Modaya dair sayısız alternatif bulabileceğiniz bir yerdir. Kent alışveriş dünyasını tam olarak gezmiş olmak için mutlaka buraya uğramalısınız.

TSUM (ZUM), Almaata'nın en popüler mağazasıdır. Burada elektronik eşyalar ve çeşitli hediyelik eşyalar bulabilmeniz mümkün.

Dostyk Ave ve Arbat St., bulundurdukları mağazaların sunmuş olduğu sınırsız alternatiflerle kentin en iyi alışveriş yerlerindendir.

Kent pazarları oldukça popülerdir. Yeşil Pazar, Zelyony Pazarı ve Barakholka Pazarı ünlü alışveriş çarşılarıdır. Yeşil Pazaer, Almaata'nın en büyük pazarı olma özelliğine sahiptir.

Uygun Almatı Uçak Bileti

Almatı Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Almatı şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak ile Almatı'ya Ulaşım

Almatı Uluslararası Havalimanı ( IATA : ALA ), +7 727 270 33 33. Şehir merkezinden 25 km uzaklıkta bulunan otel, arabayla şehir merkezine ulaşmak yaklaşık 30 dakika sürmektedir.

Havaalanı, birçok havayolu şirketi tarafından servis edilmektedir:
Air Astana birçok Avrupa ve uluslararası destinasyonlarda faaliyet gösteren ulusal taşıyıcıdır.
KLM , Amsterdam'a seferler düzenliyor.
Ukrayna Uluslararası Havayolları , Kiev üzerinden Avrupa'daki varış noktalarına daha ucuz hizmet sunmaktadır.
Lufthansa , Almatı'yı Frankfurt'la çok sayıda destinasyona bağlar.
Türk Havayolları İstanbul ve diğer şehirlerinden düzenli olarak seferler düzenlemektedir.

Çoğu ülkeden insanlar için Kazakistan'a ulaşmanın en kolay yolu havadan kaynaklanmaktadır. Almatı'ya birkaç havayolu şirketi, Lufthansa, CSA, KLM ve THY dahil olmak üzere (günlük iki kez) düzenli uçuşlar yapıyor.

Kabaca Avrupa'dan 7-8 saatlik bir uçuş. Oldukça modern bir Airbus ve Boeings filosuyla Air Astana'nın Paris, Frankfurt ve Amsterdam gibi önemli Avrupa şehirlerinden doğrudan uçuşları var ve Avrupa havayollarına rahat ve makul fiyatlı bir alternatif. Almatı'dan kolay ulaşım bağlantıları arasında Moskova , Amsterdam , Bangkok , İstanbul Atatürk , İstanbul Sabiha Gökçen , Seul , Pekin , Hong Kong , Delhi , Tehran IKA ve Dubai , Antalya (yaz aylarında), Bodrum-Milas (sadece yaz aylarında) direk seferler bulunmaktadır.

2015'ten itibaren pek çok ülke için vizeye artık ihtiyaç duyulmuyor. Bu, sınırdaki sorunlar ve vizelerde karşılaşılan zorluklarla ilgili eski mesajların artık alakalı olmadığı anlamına geliyor.

Havaalanı küçük ve bazen birkaç sefer aynı saatte hareket ediyor, yani şok eden kuyruklar ve belirgin bir sebep olmadan bekler. Erken gelin ve uçuşunuzda gecikmeler bekleyin. Almatı'dan kalkışlar biraz geride kalıyor, ancak gelişlerin çoğu zamanında.

Ayrıca, 7AM'da başlayan ve "ONAY" taşıma kartı ile ödeme yaparsanız 80KZT veya nakit olarak ödeme yaparsanız 100 KZT (Haziran 2017) tutarında bir otobüsle gidebilirsiniz. 79. Güzergah, terminalin dışından birkaç dakikada bir kalkıyor ve şehir merkezine gidiyor, Furmanov caddesiyle Jibek Jolly kavşağından geçiyor ve Abay'a 50 kadar yol kat ediyor. Şu anda bir kaydırma kartı sistemi olsa da, sürücüye para ile ödeme yapabilir. Bir değişiklik yapmak için terminalin içinde bir şey satın al. Geliş salonundaki birçok ATM'ler.

Almatı Uçak Bileti Fiyatları

İstanbul'dan Amatı'ya düzenli olarak Air Astana, Atlas Global ve Türk Havayolları tarafından düzenli olarak seferler düzenlenmektedir. Fiyatlar anlık olarak değişiklik göstermektedir. Güncel fiyat ve kampanyalarımız hakkında bilgi ve fiyat için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Almatı Hava Durumu

ALMATI HAVA DURUMU

Almatı Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Almatı uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
ucuz almatı uçak bileti, almatı havalimanı, almatı uçak seferleri, almatı uçak bilet fiyatları, kazakistan ucuz uçak bileti, almatı istanbul uçak bileti pegasus, pegasus istanbul almaata, antalya almaty ucuz uçak bileti, almatı uçak bileti pegasus, almatı istanbul kaç saat, pegasus kazakistan ucak bileti, antalya almaty charter, almaty uçak, almata uçak bileti, almaata, almatı uçak bileti fiyatları, almatı uçak seferleri