Bakü Uçak Bileti

Bakü Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Azerbaycan Bakü şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Bakü Uçak Bileti

Ucuz Bakü Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Bakü Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Bakü Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Bakü Hakkında

Ülkenin en batısında Hazar Denizi süresince uzanan Bakü, Azerbaycan'ın başşehridir. Ülkenin en kalabalık şehri olan Bakü, bilim, kültür ve endüstri merkezidir. Bakü, varlıklı petrol yataklarıyla tanınan Absheron Yarımadası'nın güney alanında yer alır. Petrol, şehir ekonomisinin mihenk taşı ve petrol arıtma, şehrin en mühim endüstri dalıdır. Geniş alanlar, iklimsel ve coğrafik koşulların yanı sıra Bakü, tarihte İpek Yolu üstündeki en mühim kavşak noktalarından biriydi. Kent, tarih süresince çoğu uygarlığa ev sahipliği yapmış en eski doğu şehirlerindendir.

Bakü'de Turizm ve Gezilecek yerler
Bakü, eski ile çağdaşin ortaya getirdiği bir şehirtir. Yüksek binalar, Baku’nün çağdaş yüzünü yansıtırken, tarihi duvarlarla çevrili ve çok sayıda tarihi eseri yapısında barındıran şehir merkezi, başşehrin geçmişe dönük yüzünün en etkileyici resmidir. Sovyet, İslam ve Avrupa mimari tarzlarındaki yapılar, şehir manzarasının mühim parçalarıdır.

12. yüzyılda şehri savunmak hedefiyle inşa edilen duvarların büyük bir bölümüyle çevrili Kent Merkezi (Icheri Sheher), Bakü'nün tarihi bölümüdür. Bir hisar olarak Hazar Denizi süresince uzanan Bakü'nün bu duvarlı bölümü, değişik çağlara ait 50'nin üstünde tarihi mimariyi yapısında barındırır.

Shirvanshakhs Sarayı, Kız Kulesi ve Synyg Gala (Kırık Kule), burada tespit edilen en ünlü ve etkileyici eserlerdendir. 15. yüzyılda inşa edilen Shirvanshakhs Sarayı, Bakü'nün Şirvan Şahları'na başşehirlik yaptığını gösteren kusursuz bir mimaridir. Kent merkezinde tespit edilen savunma duvarlarının ortamında inşa edilen Kız Kulesi, Bakü'nün en etkileyici abidelerindendir. Havadan bir “Q” şeklinde görünen bu kule, iki bölümden ortaya gelir.

Surakhani yerleşim alanının 30 km kuzeydoğusunda yer alan Ateşgah (Ateshgah) Tapınak Kompleksi, ünlü bir ateş tapınağıdır. Burası, İpek Yolu tüccarları amacıyla mühim bir uğrak yeriydi.

Bakü'nün 70 km güneyinde yer alan Gobustan, barındırdığı oyma taşlar, kamplar, mezarlık anıtları, mağaralar ve başka kayalık yerler ile ön plana çıkan geniş bir alandır. Burası, bütün dünyada oyma kayalıkları ve resimli taşlarıyla tanınan bir yerdir.

1939'da kurulan Azerbaycan Ulusal Edebiyat Müzesi ve şehir merkezinde yer alan Devlet Halı Müzesi, Bakü'de tespit edilen başlıca müzelerdendir.

Bakü'de Kültür ve Eğlence
Bakü, Azerbaycan'ın kültür merkezidir. Ülkenin ilk operası, ilk ulusal tiyatrosu ve ilk kütüphanesi burada açılmıştır. Bakü, çok sayıda tiyatro, sergi, yüksek öğrenim enstitüsü, kütüphane, sanat galerisi, konser salonu ve sinema merkezine ev sahipliği yapar.

Bakü, ülkenin en mühim tiyatro şehridir. Rus Dram Tiyatrosu, Devlet Ulusal Dram Tiyatrosu, Devlet Müzikal Komedi Tiyatrosu, Devlet Kukla Tiyatrosu ve Ibrus Tiyatrosu şehrin başlıca tiyatro merkezlerindendir.

Devlet Filarmonik Salonu, Devlet Opera ve Balesi, Bakü'de yer almaktadır. Bakü Caz Merkezi, Haydar Aliyev Sarayı, Shakhriyar Bakü Kültür Merkezi ve Bakü Müzik Akademisi Büyük Salonu, şehrin en faal konser mekanlarındandır.

Absheron Sanat Galerisi, Giz Galasy Galerisi, Gala Sanat Galerisi ve Smirnova Sanat Galerisi, Bakü'nün mühim sanat merkezlerindendir.

Başşehir, aynı vakitte mühim kültürel etkinliklere ev sahipliği yapar. Bu faaliyetlerden biri olan Bakü Uluslararası Caz Festivali, şehrin mühim caz müziği birikimini yansıtan en iyi etkinliklerdendir.

Bakü, çok detaylı eğlence alternatifleri yayınlayan bir şehirtir. Hazar Deniz’i süresince uzanan plajlar, Bakü'yü benzersiz Orta Asya şehirlerinden biri yapar. Shikhovo Plajı, görkemli bir plajdır. Deniz kıyısında kilometrelerce uzanan Primorsky Bulvarı ve Primorsky Park'ındaki gezinti yerleri, Basra'da nefis manzaralar ile birlikte yürümenin tadını çıkarabileceğiniz en iyi yerlerdendir. Fıskiye Meydanı (Fountain Square), çok yönlü bir gece yaşamı amacıyla şehrin en kusursuz yeridir. Eğer geleneksel Azeri müziği dinlemek istiyorsanız kesinlikle şehrin eski seksiyonuna (the Old Town) uğramalısınız.

Bakü'de ne yenir ne içilir?
Tarihi bir şehir olma özelliği ile ön plana çıkan Bakü, sofistike geleneksel bir mutfak kültürüne sahiptir. Öte yandan fast food kültürü ve dünya mutfağı, şehir mutfağında mühim bir yere sahiptir. Orta Doğu, Türkiye, İran, Asya ve Hindistan gibi ülkelerin mutfaklarına özgü lezzetleri tadabileceğiniz çok sayıda restoran bulabilirsiniz. Kebap evleri, çay evleri ve sokak satıcıları şehirde gerektiğince yaygındır. Otantik shashlky, yulya kebap ve barbekü tavuklar tadabileceğiniz en iyi lezzetlerdir. Kent mutfağı, ciğeri ve sebzeleriyle ünlüdür.

Geleneksel Azerbaycan mutfağından birtakım lezzetler;
Salatalar: Khazar salatası, Azerbaycan salatası, yeşillikler, fasulye fisindjan, soyutma.
Çorbalar: Pyty, dushbara, kyufta-bozbash, dovga, ovdukh.
Shashlykler: Çeşit shashlyk, lyulya-kebap, balık shashlyk, djudja kebabı
Pilavlar: Kavrulmuş sebzeli pilav, sütlü pilav, meyveli pilav, toyug pilavı, shojud pilavı, chykhyrtma pilavı.
Tatlılar: Sticky, paklava, helva, shakerbura, shor gogal, mutaky.

Alışveriş
Bakü'nün merkezinde yer alan Fıskiye Meydanı, şehrin en iyi alış veriş alanıdır. Meydan, çok sayıda lüks alış veriş mekanlarına ev sahipliği yapar.

Nizami Caddesi, şehrin en mühim alış veriş caddesidir. Bu yayalara ayrılmış alış veriş merkezi, her kategoriden dükkana sahiptir. Burada bankalar, süper marketler, özel dükkanlar ve moda outletler bulunur.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
TSUM Mağazası, şehrin en büyük mağazasıdır. Burada otantik halılar, elektronik eşyalar ve mücevherler bulabilirsiniz.

Hediyelik eşya dükkanlarının büyük bir çoğunluğu, şehrin tarihi alanında (the Old Town) toplanmıştır. Buradan, antikalar ve ulusal hediyelik eşyalar satın alabilirsiniz.

Uygun Bakü Uçak Bileti

Bakü Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Bakü şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Bakü'ye Ulaşım

Türkiye’den Bakü’ye hava yolu ile gitmek gerektiğince kolay. İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan haftanın 7 günü karşılıklı direkt uçak seferlerinin olduğu Bakü’ye, Antalya ve Ankara’dan da uçuş bulunuyor. Bunun amacıyla Bakü uçak bileti alabilmek gerekiyor.

Kafkasların en büyük ve en köklü şehirlerinden Bakü, kardeş ülke Azerbaycan’ın başkenti. Azerbaycan Türkçesi konuşulan bu şehir, Türklere olan sıcak ve içten yaklaşımı ile de güzel bir seyahat rotası olmaya aday. Bakü planını yaşama geçirmek amacıyla ilk olarak değişik hava yolu şirketlerinin ideal uçak bileti fırsatlarını değerlendirmek gerekiyor.

Bakü Uçak Bileti Fiyatları

Azal Airlines ve Türk Havayolları İstanbul'dan Bakü'ye direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Bakü Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bakü Hava Durumu

BAKÜ HAVA DURUMU

Bakü Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Bakü uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
istanbul bakü uçak bileti azal, bakü uçak bileti pegasus, istanbul bakü otobüs, azerbaycan uçak bileti fiyatları, ankara bakü uçak bileti, istanbul bakü uçak kaç saat, baki istanbul teyyare bilet qiymetleri, thy bakü, istanbul bakü uçak bileti, ucuz bakü uçak bileti, en uygun bakü uçak bileti, türk havayolları bakü, azal havayolları bakü, hava yolları