Washington DC Uçak Bileti

Washington Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Abd Washington DC şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Washington DC Uçak Bileti

Ucuz Washington Dc Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Washington DC Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Washington Dc Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Washington DC Hakkında

Washington DC Amerika Birleşik Devletleri'nin başşehridir. Birleşik Amerika 50 eyalet ve federal bir bölge olan Kolombiya'dan oluşur. Washington şehri ve Kolombiya entegre bir bölge olarak yerel yönetime bağlıdır.

Washington DC dahil bulunduğu eyalete ilavetenlıklı bir rol kazandırmaması amacıyla hiçbir eyalete dahil olmadığı gibi kendi içersinde de bir eyalet değildir. Kent bu yönüyle dünyada emsali olmayan bir şehir konumundadır.

Beyaz Saray, Birleşik Devletler Federal Hükümeti'nin üç şubesi, Dünya Bankası, Uluslararası Para Fonu, Amerikan Eyaletler Organizasyonu, Inter American Development Bank, dünya ülkelerinin elçilikleri, başka yerel ve uluslararası kuruluşular Washington DC sınırları ortamında yer almaktadır. Başşehir, Maryland ve Virginia eyaletleri ile komşudur.

Washington DC 'da Gezilmesi Gereken Alanlar
Washington DC, yerel siyaset yönetiminin yanı sıra, çok sayıda yerel değere, yapıta ve müzeye ev sahipliği yapar.

Capitol Tepesi'nde yer alan Capitol ülkenin politik merkezi olmakla birlikte Washington DC'nin de coğrafik merkezidir. Bu tepeden yerel açık hava parkı National Mall'u görmek mümkündür.

Kent merkezinde tespit edilen National Mall içersinde bahçeler, yeşil alanlar, abide ve anıtlar barındıran büyük bir açık hava parkıdır. Washington Anıtı, Ulusal Sanat Galerisi, Ulusal Havacılık ve Uzay Müzesi, Birleşik Devletler Botanik Bahçesi, Ulysses S. Grant Anıtı, Lincoln Anıtı ve çevresindeki turistik yerler parkı özel kılan başlıca nedenler arasında yer alır.

Beyaz Saray ülkenin hükümet binasıdır. John Adams'dan bu yana Birleşik Devletlerin bütün devlet başkanları burada konaklamaktadır.

Arlington'da, 612 hektarlık alan üstüne kurulu Arlington Ulusal Mezarlığı aşağı yukarı 245.000 mezar barındırır. Bu tarihi mekan, askeri personel ve aileleri ile birtakım Birleşik Devletler liderlerinin (Oliver Wendel Homes, Medgar Evers) kabristanı olarak kullanılır.

National Mall'da yer alan, 150 yaşındaki Smithson Kurumu 16 Smithson müzesi ve Ulusal Hayvanat Bahçesi'ne ev sahipliği yapar.

Washington DC sonsuz kültürel, yerel ve tarihi yapısıyla tam bir turizm cennetidir.

Washington DC 'da Kültür, Eğlence ve Sanat
Washington DC Amerika Birleşik Devletleri'nde tespit edilen başlıca sanat merkezlerinden biridir. Kentin kuzeybatısında tespit edilen Arena Stage ülkenin ilk kar hedefi gütmeyen kuruluşlarından biridir. 1950 senesinde kurulmuş olan bu tiyatro şirketi üç tiyatrodan oluşur. Bunlar Fichandler Stage, Kreeger Tiyatrosu ve şu anda kullanılmayan Old Vat Room'dur.

Cyrus ve Myrtle Katzen Sanatlar Merkezi, müzik, dans ve tiyatro gibi çok sayıda kültürel aktiviteye ev sahipliği yapar. Shakespeare Tiyatro Şirketi, Ulusal Tiyatro, John Kennedy Sahne Sanatları, Lincoln Tiyatrosu ve çok daha çoğu şehrin sanatsal kültürünü ön plana çıkarır.

Washington DC şehrine özgü bir müzik türü olan 'go-go' gerektiğince popülerdir. Chuck Brown bu müziğin en iyi icracılarındandı.

Kentte sayılamayacak kadar kafe ve bar bulunur. Caz, blues ve dans kulüpleri, canlı müzik ve kokteyl bölgeleri şehrin her doğrultusunda mevcuttur. Go-go’dan, Avrupa tipi müziklere seçeneği bol bir eğlence yaşamı vardır.

Washington DC 'da Ne yenir? Ne İçilir?
Washington DC, insanı restoranlarıyla büyüleyen şehirlerden biridir. Kent yerel yemek zincirleri, uluslararası mutfakları ve gece yemekleriyle ünlüdür. Afrika, Brezilya, Amerika, Avrupa, Etopya, Morokko, Orta Doğu, Tayvan, Hindistan gibi sonsuz dünya mutfağından beslenen, her damak tadına ideal sınırsız lezzetlerin sunulduğu bir şehir mutfağıyla karşılaşırsınız.

Niederdorf ve Bahnhofstrasse, şehirdeki en iyi restoranlardan örneklerin sunulduğu yerlerdir.

Washington DC 'da Alım Satım
Washington DC, çok detaylı mağazalarında sınırsız seçenekler barındıran bir alış veriş cennetidir. Her cebe ideal butikler, antika mağazaları, açık hava piyasaları, büyük alış veriş merkezleri ve büyük mağazalar şehirde alış verişin merkezini oluşturur.

Foggy Bottom'da yer alan Renwick Gallery’de sanat ve zanaat ürünleri çok ideal fiyatlara satılmaktadır. El işi dokumalar, boyama ipek kumaşlar, cam süs eşyaları, tahta eşyalar, mücevher ve pek çok çeşidi burada bulmak mümkündür. Bu galeride ilaveten mücevher, seramik, cam üfleme ile alakalı el kitapları ve öğretici çocuk kitapları da yoğun bir şekilde satılmaktadır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Capitol Hill'de tespit edilen Doğu Pazarı şehirdeki yiyecek ve meşrubat piyasalarının en iyilerindendir. Bu piyasa tam bir yiyecek cennetini andırır.

Bahnhofstrasse, Paradeplatz ve Zuri-West, şehrin alış veriş dünyasının modaya bakan yönünü yansıtan alanlardır.

Uygun Washington Uçak Bileti

Washington Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Washington şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Washington Dc Ulaşım

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Washington arasında direkt uçuş seferleri bulunuyor. Yaklaşık 12 saat süren yolculuk sonucunda Washington Dulles Havalimanı’na ulaşıyorsunuz. Şehir merkezine 43 km uzaklıkta tespit edilen havaalanından Washington’a taksiyle ya da shuttle servisleriyle ulaşım mümkün.

Washington Dc Uçak Bileti Fiyatları

American Airlines, United Airliens, Delta Airlines ve Türk Havayolları İstanbul'dan Washington DC'ye direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Washington DC Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Washington Hava Durumu

WASHINGTON, D.C. HAVA DURUMU

Washington Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Washington DC uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
thy washington istanbul seferleri, istanbul washington kaç saat, thy istanbul washington seferi, istanbul washington saat farkı, istanbul washington ucakla kac saat, istanbul washington kaç km, amerikaya ucuz uçak bileti nasıl bulunur, dulles airport, washington dc uçak bileti, en uygun washington dc uçak bileti