Bişkek Uçak Bileti

Bişkek Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Kırgızistan Bishkek şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Bişkek Uçak Bileti

Ucuz Bişkek Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Bişkek Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Bişkek Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.

Bişkek Hakkında

Bişkek, Kırgızistan’ın hem başşehri hem de en büyük şehridir. Hem de Chuy bölgesiyle direkt bir bağlantısı olmamasına rağmen bu bölgenin idaresi de Bişkek’tedir. Kent, Sovyetler Birliği döneminde, Bolşevik askeri önderlerinden Mikhail Frunze anısına Frunze adıyla anılıyordu. Bişkek, geniş yolların, mermer devlet yapılarının, Sovyetler tasarımı apartman bloklarının olduğu bir kent. Adeta bir satranç tahtası biçiminde geliştirilmiş olup, sokakların çoğunun iki yanısıra ağaçları sulama hedefli dar arklar bulunur. Bu yolla sulanan ağaçlar, yazları sıcakta gölgelik vazifiyeti gördükleri gibi, şehri de güzelleştirirler.

Bişkek'de Gezilebilecek Yerler
Chui Vadisi’ndeki yeni şehirlerden olan Bişkek’in tarih yönünden çok mühim bir geçmişi bulunmuyor. Ancak Issyk Kul’a ve güneydeki başka mekanları amacıylae alan dağ yolculukları amacıyla Bişkek son derece uygun.

Şehrin ana meydanı Ala-Too sıkça politik gösterilere ve festivallere ev sahipliğini yapıyor. Meydan ile Meclis binası arasıda Ulusal Müze bulunuyor. Binanın kuzey tarafındaki büyük Lenin heykeli Sovyet idaresi esnasında binanın güneydeydi. İlk iki katta Kırgız tarihini, en üst katta ise Sovyet döneminden bu yana değiştirilmemiş olan ilerlemelere ışık tutan materyaller sergileniyor.

Meydanda ilaveten Devlet Tarih Müzesi de yer alıyor. Eğlence parkı Panfilova, Meclis binası ve White House (Başkanlık Konutu) arasında bulunuyor. Ana devlet binası olan White House, yedi katlı mermerlerle kaplı gösterişli bir binadır. Yakınlarındaki parkta Ivan Panfilov heykeli var.

Bişkek Tren İstasyonu 1946 senesinde Alman harp mahkûmları doğrulusunda inşa edildi ve o günden bu yana hiçbir yenilik yapılmadan ayakta kaldı. Tarihi dokusu etkileyici. İstasyonun derhal karşısında tespit edilen Erkindik Bulvarı’ndaki Mikhail Frunze’ın atlı heykeli de görmeye değer.

Kültür ve Eğlence
Nüfusu da gençlerden meydana gelen Bişkek, genç turistler doğrulusunda gece hayatı renkli tespit edilen bir şehir. Hem Rus hem de Orta Asya hayatı Bişkek’te alabildiğine kaynaşıyor.

Kırgız kültürünü gözlemlemek isteyenler ise Devlet Uygulamalı Sanatlar Müzesi’ni ziyaret edebilir. Burada Kırgız el işi sanatı örnekleri sergileniyor.

Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden bilet satın alma işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Ne Yenir Ne içilir?
Tipik bir Kırgız yemeği menüsünde ekmek, pilav ve patates başköşededir. Yemeklerde genelde koyun ya da sığır eti kullanılır. “Shashlyk”, salamurada bırakılmış ve kızartılmış koyun ya da sığır etinden yapılır. Bu yemek bilhassa Sovyet dönemlerinde gerektiğince popülerdi. Yine geleneksel yiyeceklerden “samsi” de bayağı seviliyor. Fırınlanmış yufka ile beraber sığır ya da piliç eti ile kızarmış soğanın olduğu samsi bilhassa öğle yemeklerinin vazgeçilmezi.

Bişkek’de restoranların adedi da gün geçtikçe artıyor. Bu mekânlarda Amerikan hamburgerinin ulusal uyarlaması “gamburger” de gerektiğince ilgi görüyor. Dilimlenmiş döner eti ise yeşil salata, salatalık, maydanoz ve ketçapla beraber yuvarlak ekmekler arasında servis ediliyor.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Ne alınır Ne satılır?
Şehir merkezinin batısında tespit edilen The Osh Bazaar şehrin en canlı çarşısı olma özelliğine sahip. Burası yüzlerce değişik ürünü bulabileceğiniz bir yiyecek pazarıdır. Eğer anı ya da hediyelik eşya arıyorsanız en güzel tercih Kırgızistan’ a özgü keçeden yapılmış şapkalardan olmalı. Bir de geleneksel desenlerin olduğu, pek de ucuz sayılmayan Kırgız halılarını da görmelisiniz.

Uygun Bişkek Uçak Bileti

Bişkek Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Bişkek şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Bişkek'e Ulaşım

Bishkek'in Manas Uluslararası Havaalanı IATA : FRU , şehir merkezine arabayla 25 dakika uzaklıktadır. Uluslararası uçuşların çoğu kalkıyor ve sabahın erken saatlerinde varıyor. Marshrutka yolu 380, havaalanı terminalinin dışından kalkıyor ve orta Bişkek'e gidiyor (Interscetion Chuy ave / Jash Gvardiya Blvd) ücret 50 som'dir.

Aşağıdaki havayolu işletmeleri Bişkek'ten / havayolundan hareket etmektedir:

  • Aeroflot - Moskova- Seherimetyevo (5 saatlik uçuş, Airbus 320)
  • Air Astana - Almatı
  • Avia Trafik Şirketi - Almatı , Duşanbe , Isfana , Celal-Abad , Yekaterinburg , Novosibirsk , Osh , Taşkent
  • Çin Güney Havayolları - Ürümqi
  • Fly Dubai - Dubai
  • İran Hava Tours - Meşhed
  • İran Aseman Airlines - Mashhad , Tehran -Imam Khomeini
  • Itek Air - Moskova -Domodedovo, Ürümqi
  • Kırgızistan Havayolları - Batken , Delhi , Dubai , Duşanbe , İslamabad , Celal-Abad , Kazarman , Kerben , Krasnoyarsk , Moskova -Domodedovo, Novosibirsk , Oş , Taşkent , Urumçi , Yekaterinburg
  • Pegasus Havayolları - İstanbul Sabiha Gökçen
  • Rossiya - St Petersburg
  • S7 Havayolları - Novosibirsk
  • Tacik Air - Duşanbe
  • THY - Türk Hava Yolları - İstanbul -Atatürk, Ulaanbaatar
  • Uzbekistan Airways - Taşkent
  • Ural Airlines - Moskova , Yekaterinburg
  • KYRGYZSTAN AIR Yeni Delhi -Bishkek-Yeni Delhi
  • Görkemli Havacılık Hindistan - Delhi-Bishkek-Delhi
Manas International, eskiden Afganistan'daki güçlere lojistik destek sağlayan ABD Hava Kuvvetleri Üssü'ne ev sahipliği yapıyordu.

El bagajınızı aldığınızdan emin olmak için havalimanının güvenliği ile makbuzunuz kontrol edilebilir olduğundan, bagaj etiketi makbuzunuzu yanınızda bulundurun.

Bişkek Uçak Bileti Fiyatları

Bişkek'e İstanbul'dan düzenli olarak Türk Hava Yolları, Pegasus Hava Yolları, Air Manas ve Kırgızistan Hava Yolları seferler düzenlemektedr. Bişkek uçak bileti fiyatları sezonluk olarak değişiklik göstermektedir. Uygun ve kampanyalı fiyatlardan biletinizi satın almak için müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz. En uygun ve ucuz fiyatlar için hemen bizi arayın.

Bişkek Hava Durumu

BIŠKEK HAVA DURUMU

Bişkek Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Bişkek uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
istanbul bişkek uçak bileti, kırgızistan uçak bileti fiyatı, istanbul bişkek uçakla kaç saat, atlas jet bişkek, istanbul osh uçak biletleri, bişkek hava yolları, antalya kırgızistan uçak bileti fiyatları, bişkek otel fiyatları, kırgızistan hava yolları, bişkek uçak bileti, ucu bişkek uçak bileti, en uygun bişkek uçak bileti, bişkek uçak bileti fiyatları, antalya bişkek uçak bileti, thy bişkek, ankara bişkek uçak bileti