Kabil Uçak Bileti

Kabil Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Afganistan Kabul şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Kabil Uçak Bileti

Ucuz Kabil Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Kabil Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Kabil Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Kabil Hakkında

Afganistan’ın başkenti Kabil, ülkenin doğu kesiminin ortasında bulunuyor. Şehirle aynı adı taşıyan ırmağın yanında, 1800 metre yükseklikte kurulmuş olması onu dünyanın en yüksek başkentlerinden biri yapıyor. Bu bölge, Hayber Geçidi gibi stratejik bir geçiş noktası yakınında olduğu için, şehir de ekonomik ve kültürel yönden sürekli devinim göstermiş. 5 bin yılı bulan tarihi boyunca bir çok uygarlığa ev sahipliği yapmış Kabil.

Kabil'de Gezilebilecek Yerler
Darul Aman Sarayı, kendi adını taşıyan yolun sonunda Kabil Müzesi’nin yanında bulunuyor. Bu yapı 1920 yılında Kral Amanullah’ın Sarayı olarak inşa edilmiş. Savaşlar ve depremler gibi nedenlerden dolayı tekrar tekrar yenilenmiş. Bu mimari eserin birkez daha elden geçirilmesi düşünülüyor. Darul Aman Sarayı’nın arkasındaki tepede bulunan Davud Han Anıtı, Güney Kabil’i geniş biçimde görebilmeye olanak tanıyor.

Bagh-e Babur, dilimizdeki karşılığı ile Babür Bahçeleri, Kabil’i ilk başkent olarak seçmiş Babür Şah’ın mezarının ve çevresindeki alanın adı. Kendi adıyla anılan imparatorluğun kurucusu buraya gömülmeyi çok istese de önce Agra’ya gömülmüş, ardından bugünkü yerine taşınmış. Bahçeler ayrıca bir piknik alanı olarak da kullanılıyor.

Bagh-e Bala Emir Abdur Rahman’ın yazlık sarayı olarak 19. yüzyılın sonunda inşa edilmiş. İç kısmının özgün yapısı büyük oranda korunan yapının, çevresi de bir park olarak düzenlenmiş.

Hacı Abdul Rahman Camii Afganistan’ın en büyük ibadethanesi. Aynı anda 10 bin kişi ibadet edebiliyor. Taliban döneminde yapımına başlanan caminin bitirilebilmesi için Suudi Arabistan yardımda bulunmuş. Bünyesinde bir de medrese bulunuyor.

Kabil'de Kültür ve Eğlence
Afgan Ulusal Müzesi Kabil’in güneyinde Darul Aman yolu üzerinde bulunuyor. Yalnız Afganistan’ın değil Orta Asya’nın da en zengin koleksiyonlarından biri burada görülebilir. Taliban döneminde yağmalanmış olsa da yine de göz kamaştıran bir müze olarak ziyaret edilmeli.

Kabil Hayvanat Bahçesi, şehir halkının çok rağbet gösterdiği bir eğlence adresi. Yüz kadar hayvanın barındığı bu bahçenin en büyük destekçilerinden birinin Çin olması biraz şaşırtıcı gelebilir. Salgın hastalıklar yüzünden son yıllarda gerçekleşen hayvan ölümleri yüzünden Çin, yaşam koşullar düzeltilene kadar desteğini çekme kararı almış.

Afgan Ulusal Galerisi, bulunduğu büyüleyici Kabil evinde gezilebilir. Koleksiyonunda bulunan 820 resim ve 210 portrenin önemli kısmı yağmalanmış olsa da, Cuma günleri hariç her gün gezilebiliyor.

Kabil'de Yeme İçme
Şehirde yemen yenecek yerler genelde merkez çevresinde toplanmış. Şehir mekezinde Afgan yemekleri yanısıra Türk, Lübnan ve İran mutfaklarından yemekler sunan restoranlar bulunuyor.

Karga Gölü şehrin batısında, 9 km kadar uzakta bulunuyor. Burada bulunan restoranlar otantik yemeklerin yanı sıra uluslararası seçenekler de sunuyor. Gölde ayrıca yüzme, su kayağı ve benzeri su sporları yapılabiliyor.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Kabil'de Alışveriş nasıl yapılır ne alınır ?

Afganistan’ın alım satım ürünleri genelde birkaç başlık altında toplanıyor. Halı, kilim ve diğer dokuma ürünleri, yaş veya kuru meyveler gündelik pazarlarda her zaman bulunabilecek ürünler.

Kadınlar Parkı olarak dilimize çevrilebilecek “Bagh-e Zanana”, gerçekten de yalnızca kadınların girebildiği bir pazar yeri ve park. Kadınların şehrin diğer bölgelerinde rahat dolaşamadıkları düşünüldüğünde, bu alanın ne kadar önemli bir gereksinimi karşıladığı daha iyi anlaşılıyor. Kadınlar burada hem alışveriş yapıyor hem de kendi el işi ürünlerini sayabiliyor.

Uygun Kabil Uçak Bileti

Kabil Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Kabil şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Kabil'e Ulaşım

Kabil Uluslararası Havalimanı ( IATA : KBL ), şehir merkezinin doğusunda kısa bir sürüş mesafesindedir. Yeni uluslararası terminal şu ​​anda tamamen açık, eski terminal şu ​​anda iç hat uçuşlarında kullanılmaktadır. Havaalanı Ariana Afghan Airways, Kam Air, Safi Airways ve Pamir Airways için bir merkez. Havaalanı tesisleri bankalar, restoranlar, postane ve otopark (hepsi çok basit) içerir. Türk Havayolları Kabil'e Düzenli olarak seferler düzenlemektedir.

Kabil Uçak Bileti Fiyatları

Afganistan Hava Yolları ve Türk Havayolları İstanbul'dan Kabil'e direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Kabil Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kabil Hava Durumu

KABIL HAVA DURUMU

Kabil Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Kabil uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
kabil uçak bileti, istanbul afganistan uçak bileti fiyatları, ankara afganistan uçak bileti, thy kabil istanbul seferleri, istanbul afganistan uçakla kaç saat, thy afganistan seferleri, istanbul kabil uçakla kaç saat, mezarı şerif uçak bileti, afganistan ariana uçak bileti, en uygun kabil uçak bileti