Gence Uçak Bileti

Gence Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Azerbaycan Gence şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Gence Uçak Bileti

Ucuz Gence Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçbilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Gence Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Gence Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Gence Hakkında

Azerbaycan’ın en kalabalık ikinci şehri Gence, ülkenin batı kesiminin en işlek noktası. Yalnız ekonomik değil, aynı vakitte tarihsel ve kültürel yönden da gerektiğince mühim bir merkez Gence. 1700’lerde Gence Hanlığının merkezi, 1918’de ise Azerbaycan Demokratik Cumhuriyeti’nin başşehri olan şehir, 20.yüzyıldan başlayarak petrolün etrafında dönen hayat nedeniyle tahtını Bakü’ye bırakmış. Kent, başşehir Bakü’nun 360 km batısında yer alıyor ve Gence Çayı yerleşimi iki yakaya ayırıyor. Ruslar Gence’yi ele geçirince, ismini Çariçe Elizabet’in onuruna, “Elizavetpol” olarak değiştirmiş. Sovyet döneminde de ise adı bu kez “Kirovabad” olmuş. Tarihsel ismini fakat 1989 yılından başlayarak kullanıyor Gence.

Gence'de Gezilebilecek Yerler
Leyla ile Mecnun mesnevisinin ünlü şairi Nizami, Gence adıyla özdeşleşmiş durumda. Gence’li Nizami, 12.yüzyıldan bugüne gelmeyi başarmış en ilgi çekici tarihsel miras. Dolayısıyla adına dikilen anıtlar ve kabri şehrin sembol yerlerinin başında geliyor.

Görkemli anıt mezarı ve derhal yakınında, Nizami yapıtlarinden sahneleri betimleyen heykellerin bulunduğu alan, şehrin muhakkak görülmesi gereken yerlerinden. At, kuş, geyik, insan ve ağaç heykelleri arasında büyülü bir geçmişe yol alıyorsunuz bu alanda.

Anıtsal yapıtlar Gence’ye mimari bir kimlik katıyor. Gence’nin başşehir bulunduğu dönemde, Azerbaycan’ın ilk meclis binası olma özelliğini de taşıyan Hükûmet Binası, bunlardan biri olarak görülmeyi hak ediyor.

Hükümet Binası’nın derhal yakınında “Han Bağı” parkı gezilebilir. Yalnız Azerbaycan’ın değil Kafkasların en eski parklarından biri olan bu alan tam 300 yaşında.

Parkın içersinde bir tiyatro, iki şadırvan bulunuyor. Özel ışıklandırma sistemi ve ağaçlar ile süslü parkta ayrıca, Azerbaycan’ın ünlü kadın şairi Nigâr Rafibeyli ve kahramanı İsrafil Mammadov’un anıtları görülebilir.

Mimari yönden görülesi bir diğer durak Tatlar Mescidi. Kemerli giriş kapısının iki yanısıra artan kuleleri ile gerektiğince muhteşem gözüken bu yapı şehrin ilgi çeken yerlerinden bir diğeri.

Akarsuyun iki yakasında gerektiğince şiirsel bir görüntü çiziyor Gence. Tarihinde çok ciddi depremler ve buna bağlı yıkımlar hayatış Gence, her keresinde tekrardan inşa edilmiş. Şehrin merkezi ve etrafı tabiat ile uyum içersinde düşünülmüş. Bu yönden şehrin dolayları da en az şehir merkezi kadar gezilebilecek yerler arasına alınmayı hak ediyor. Şehrin etrafındaki tabiat meydanlarından Kepez Dağı eteklerindeki Goy Göl gezilebilir. Bu güzel tabiat parçası 2008 yılından bugüne Milli Park kısmı olarak korunuyor..

Gence'de Kültür ve Eğlence
Gence’nin, en büyük caddelerinden birinin adı Atatürk. Bu cadde üstündeki Tarih Müzesi, Hükümet Binası’nın karşısındaki Akademi Müzesi, Cumhuriyet Müzesi, Mir Celal Paşayev Müzesi, İ.Memmedov Türk Ev Müzesi gezilebilecek müzeler arasında bulunuyor.

Şişe Ev ya da buralı söyleyişi ile Butilka Ev, enteresan bir yapı görmek isteyenler amacıyla biçilmiş kaftan. Binanın yapımında tuğla yerine tam 50 000 adet cam şişe kullanılmış. Minik bir balkonu olan ve değişik renkteki taşlar ve şişelerle oluşturulan bu iki katlı minik ev sanki masallardan fırlamış gibi.

Hükûmet binası ile Han Bağı parkı arasında Cuma Camii, mühim bir kültür mirası olarak görülmeli. Bu camii Gence’nin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri. Şah Abbas Camii adıyla da anılan bu yapı 17. Yüzyıldan bugüne yansıyan en seçkin mimari örnek. Kırmızı tuğladan oluşturulan Cuma Camii’nin içersinde, köşelere bitişik yönetim odaları bulunuyor. Cami külliyesi içersinde medrese, hamam ve bir de mezarlık yer alıyor. Caminin derhal yakınında, tekrar tuğladan örme Cevat Han Türbesi bir diğer gezi durağı olabilir.

Gence'de Yeme İçme
Gence mutfağındaki firni, baklava, zilviye, nazik gibi tatlı çeşitleri yalnız bu bölge de değil ülke çapında mühim yer tutuyor. sGence baklavası Azerbaycan’ın değişik şehir ve ilçelerinde genellikle Nevruz öncesi, nişan ve düğün gibi törenlerde hazır ediliyor. Genceye özgü baklava; ölçüsüne ve sarfedilen baharata göre diğer bölgelerde pişirilen baklavalardan ayrılıyor. Bu baklava genellikle bakır tepside, köz üstünde pişiriliyor ve büyük ölçüde, eşkenar dörtgen biçimde kesiliyor.

Gence'de Alışveriş

Bir vakitler Kafkaslar’ın en tanınmış halı pazarlarından birine sahip olan Gence, geometrik desenli, düğümlü el dokuması halıları ile ün yapmış. Kafkas halılarının en güzel örneklerinin dokunduğu bu bölgede, Şirvan, Karabağ ve Kazak halıları yanısıra Anadolu halıları da üretiliyor.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Gence, Batı Azerbaycan’ın ekonomik merkezi olması nedeniyle ülke amacıyla mühim bir ticari değer taşıyor. Genellikle metalürji konusu ile ilgili dev tesislere sahip. Şehir yakınlarındaki madenlerden çıkarılan alüminyum ve bakır cevherler bu tesislerde işleniyor. İpek böcekçiliği ve kozadan ipek üretmek Gence’de geleneksel bir iş kolu. Porselen endüstri ve ipekçilik de mühim endüstri kolları arasında yer alıyor.

Uygun Gence Uçak Bileti

Gence Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Gence şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Gence'ye Ulaşım

Türk Hava Yolları’nın Ankara-Gence ve İstanbul-Gence arasında, Azerbaijan Hava Yolları’nın ise İstanbul-Gence arasında direkt uçuş seferleri bulunmakta ve İstanbul’dan aşağı yukarı 4.5 saat sonra Gence Havalimanı’na iniyorsunuz.

Gence Uçak Bileti Fiyatları

Azal Airlines ve Türk Havayolları İstanbul'dan Gence'ye direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Gence Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Gence Hava Durumu

GENCE HAVA DURUMU

Gence Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Gence uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
onur air gence bilet fiyatları, gence istanbul teyyare bileti qiymeti, istanbul gence uçak bilet fiyatları, gence havalimani, genceden istanbula bilet qiymeti, gence ankara uçak bileti, istanbul gence uçak seferleri, gence aviakassa elaqe nomresi, gence uçak bileti, istanbul gebce uçak bileti, türk havayolları gence uçak bileti, azal havayollaru gence