Semerkand Uçak Bileti

Semerkand Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Özbekistan Samarkand şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Semerkand Uçak Bileti

Ucuz Semerkant Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Semerkand Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Semerkant (Samarqand, samarkand) Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Semerkand Hakkında

2001 yılından bu yana UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Semerkant, Özbekistan’ın en önemli şehirlerinden. Tarihi İpek Yolu üzerinde bulunduğu için tarih boyunca önemini koruyan bu değerli coğrafya, birbirinden etkileyici tarihi yapıların yanı sıra ipek dokumacılığı, seramik sanatı, bakır ve altın işlemeciliği gibi geleneklerle de ilgi çekiyor.

14. yüzyılda Timur İmparatorluğu’nun başkentliğini üstlenen Semerkant, Özbekistan’ın en eski ve büyük şehirleri arasında ilk sıralarda geliyor. Zengin ve köklü geçmişi ve sayısız medeniyete ev sahipliği yapması nedeniyle ilmin ve medeniyetin beşiği olarak nitelendirilen şehrin tarihi Milattan Önce 4. yüzyıla kadar uzanıyor.

Semerkant Gezilecek Yerler
Semerkant’ta, Afrasiyab kazılarında bulunan tarihi eserlerin sergilendiği Afrasiyab Müzesi, Kok Saray Kalıntıları, Shakh-i Zinda Türbesi, Namazgâh Camii, Sher-Dor Medresesi, Timur İmparatorluğu Kurucusu Amir Timur’un mezarının yer aldığı Gur Emir Türbesi, Tilya-Kari Medresesi, Hazreti Hızır Camii, Chorsu Antik Ticaret Merkezi ve Abdu Duran Hoca Türbesi gibi çok sayıda önemli yapı bulunuyor.

Bunlar arasında, 15. yüzyılda oldukça önemli bir eğitim kurumu olan Uluğ Bey Medresesi’nin de içerisinde yer aldığı Registan Meydanı, birbirinden değerli tarihi ve kültürel yapıları buluşturan bir merkez durumunda.

1420’li yıllarda Uluğ Bey tarafından inşa ettirilen Uluğ Bey Rasathanesi ile Orta Asya’nın en önemli yapıları arasında gösterilen Bibi Hanım Camii de, şehre gelen turistler arasında oldukça popüler. Özellikle Bibi Hanım Camii, tuğla ve çini mozaiklerle yapılan süslemeleri ve taş sütunları ile şehirde eşsiz bir görünüm oluşturuyor.

Kadın esnafın çoğunlukta olması nedeniyle kadınlar pazarı olarak da bilinen Siyab Bazaar, Bibi Hanım Camii yakınında kuruluyor. Burada, meyve sebzeden el işi eşyalara kadar çok çeşitli ürün ve gıda malzemesini bulmak mümkün.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Uygun Semerkand Uçak Bileti

Semerkand Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Semerkand şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Semerkand'a Ulaşım

Türkiye’den Semerkant’a havayolu ile yolculuk etmek isteyenler, Taşkent aktarmalı uçuşları tercih ederek Semerkant’a pratik bir şekilde ulaşabiliyor. Ayrıca Taşkent’ten hareket eden tren ve otobüslerle de bu şirin şehre ulaşım sağlamak şansı bulunuyor.

Uçak bileti kampanyalarına göz atarak, kültürel dokusu ve muhteşem mimarisi ile hayranlık uyandıran bu eşsiz şehri yakından keşfedebilirsiniz.

Semerkand Uçak Bileti Fiyatları

Özbekistan Hava Yolları ve Türk Havayolları İstanbul'dan Semerkand'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Semerkand Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Semerkand Hava Durumu

SEMERKAND HAVA DURUMU

Semerkand Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Semerkand uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
ucuz semerkant uçak bileti, istanbul semerkant uçak bileti, semerkand uçak bileti, en uygun semerkand uçak bileti, thy semerkand, semerkand bilet fiyatları, en ucuz semerkant bilet, özbekistan semerkand uçak bileti