Doha Uçak Bileti

Doha Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Katar Doha şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Doha Uçak Bileti

Ucuz Doha Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Doha Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Doha Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Doha Hakkında

Katar’ın başkenti Doha, gerektiğince çağdaş ve süratle ilerleyen bir kent. Önümüzdeki birkaç sene içersinde olduğu bölgenin önde gelen kentlerinden biri olacağına net gözüyle bakılıyor. Ekonomik yönden gerektiğince etkin bir merkez olan Doha’da, ülke nüfusunun yüzde sekseni yaşıyor. Kuruluş tarihi 1825 senesi olan bu genç saseneabilecek kent, oyunlar tarhinde en geniş katılımlı turnuva olan 2006 Asya Oyunları’na ev sahipliği yaptı. 2011 senesinde bu kez Asya Fubol Kupası’na ev sahipliği yapan Doha, 2022 senesinde düzenlenecek Dünya Kupasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Nereler Gezilir, Görülür?
Al Corniche, muhakkak Doha’nın görsel yönden bütün güzelliğini sergilediği bir kenar şeridi. Doha Koyu’nun etrafını çevreleyen bu geçiş ve kentin gökdelenleri çok hoş bir görünüm oluşturuyor. Corniche boyu genelde öğleden sonra, yoğunlaşıyor.

Rumeila Parkı, Corniche bölgesinde bulunuyor. Bu geniş gezi bölümünde açıkhava tiyatrosu, sanat galerisi, çocuklar amacıyla oyun alanları bir arada bulunuyor. Birçok dükkanla alış veriş imkanı sunmuş olduğu gibi kafetaryasından doyurucu yiyecekler tadabiliyorsunuz.

Corniche etrafında parkları gezerken çoğu heykelle karşılaşabilirsiniz. Bunlardan en ilgi çekeni devasa, renkli bir sporcu ceylan heykeli. 2006 senesinde 15.’si düzenlenen Asya Oyunları’nın maskotu olan ceylan Orry’nin devasa heykeli bilhassa çocukların gözdesi. Corniche’in güney ucunda tespit edilen büyük “İstridye ve İnci” şehrin geçmişinde mühim yer tutan bir diğer anıyı canlı tutuyor.

Dünyanın en çok inci çıkartılan yerlerinden biri Doha ve inci kent halkının yaşamında senelerce çok mühim yer tutmuş. Japonlar’ın kültür incileri geliştirmeye başlamasıyla bu özelliğini uzak Asya ile paylaşıyor. İslam Sanatları Müzesi’nin derhal yanısıra tespit edilen “Su Çömlekleri” anıtı ise aynı vakitte gerektiğince rahatlatıcı fıskiyeli bir havuz.

Kültür Sanat ve Eğlence
İslam Sanatları Müzesi Doha Limanı’nda bulunuyor. Burada Orta Doğu, Asya, Afrika ve Avrupa’da hüküm sürmüş Müslüman hanedanlarına ait detaylı sanat eserleri sergileniyor.

Mathaf, bir çağdaş sanatlar müzesi olarak gezilebilir. Arap dünyasının nerdeyse tamamınden gelen sanatsal işler burada sanatseverlerle buluşuyor. Bu müzenin bir diğer özelliği de okuldan dönüştürülmüş bir yapıyı kullanıyor olması. Müzenin, diğer çoğu eğitim kurumunun da yer aldığı Al-Lukta Caddesi’nin köşesinde olduğunu belirtelim.

Al Khor Müzesi, deniz kenarsındaki aynı isimli yerleşimin yanı başına kurulmuş. Al Khor bölgesinden çıkarılan, Neolitik çağ ve Orta-Bronz çağına kadar uzanan kalıntılar burada sergileniyor. Doha müzeler bakımından gerektiğince zengin. Oryantalistler Müzesi, Silahlar Müzesi, Şeyh Faysal Koleksiyonu, Fotoğraf Müzesi gezilesi diğer kültür duraklarından bazıları olarak anılabilir.

Doha Hayvanat Bahçesi, Sports City isimli spor kompleksinin yanısıra gezilebilir. Birçok hayvanın yanı sıra yalnız Doha’da yetişen ceylan türü de burada görülebilir. Doğa ve hayvanlar amacıyla biraz daha vakit ayırabilecek gibiyseniz, 57 km uzakta tespit edilen “Al Shahaneya” tabiat alanını gezmelisiniz. Bu yetiştirme çiftliğinde deve, ceylan, ünü bütün dünyayı sarmış arap taylarını kendi natural ortamlarında görebilirsiniz.

Öğleden sonralarının tipik bir Ortadoğu faaliyeti olarak bir “sheesha” kafe bulup meyve aRomalı tütünleri denemelisiniz. Bunun amacıyla gidilecek mekânlar Hindistan’daki kırmızı renkli yapıları anımsatıyor.

Yeme içme , Gurme
Doha’da nüfusun gösterdiği detaylılik mutfağa da yansıyor. Hint, Çin, Filipin, Tayland, İtalyan, Kore ve tabii ki tipik Ortadoğu mutfağından misaller bulmak mümkün. Deniz ürünleri ve bilhassa balık Doha mutfağında mühim yer tutuyor. Kentin senedızı bol otellerinin lüks restoranlarında dünya kalitesinde yemek yemek mümkün. Aynı şekilde bütün dünyaya yasenemış Amerikan fast-food markalarının şubelerinden Doha’dan gerektiğince bol sayıda bulunuyor.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Alışveriş, Ne alınır? Ne Satılır?
Şehir merkezi, büyük mağazalar ve alış veriş merkezlerinin olduğu bölge olarak öne çıkıyor. Hava ısısı nedeniyle alış veriş merkezleri fakat akşam saatlerinde canlanıyor.

Eski tarzda pazarları da görmek istiyorsanız Doha’da onlardan da bulunuyor. Souq Waqif muhakkak görülmesi gereken bir Arap pazarı. Corniche’e gerektiğince yakın konumda bulunuyor. Labirenti andıran koridorlarında saatlerce dolaşabilirsiniz. Bu pazarda derhal derhal herşey satılıyor. Haloul Caddesi üzerinde, Salwa Yolu’nun paralelinde tespit edilen Omani Souq, gezilesi bir diğer Doha pazarı. Sebzeleri, baharatları ve eşyaları ile Doha pazarları gerektiğince hoş bir tecrübe yaşatıyor.

Uygun Doha Uçak Bileti

Doha Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Doha şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Doha'ya Ulaşım

Doha Uluslararası Havaalanı ( IATA : DOH ) ( ICAO : OTDB ), Basra Körfezi Bölgesi'nde giderek daha da önem kazanmaktadır. Yerel taşıyıcı Qatar Airways oradan dünya çapında bir ağ kuruyor ve zaten şehri Afrika , Asya , Avustralya , Avrupa , Hint Alt Kıtası , Kuzey Amerika ve Güney Amerika'ya bağlıyor. 2013 yılında oneworld havayolu ittifakına katıldı.

Halihazırda İran Körfezi bölgesinin içinde veya çevresinde dolaşıyorsanız, Doha'ya uçmanın en ucuz yolu Air Arabia veya FlyDubai'dir , ancak Birleşik Devletler'deki havayollarının merkezi olan Sharjah veya Dubai'deki yolculuğunuzu neredeyse tamamen kırmanız gerekecektir Arap Emirlikleri .

Doha'da daha fazla yolcunun bulunması ve havaalanından çıkmak istemeleri durumunda, ücretsiz bir şehir turu almaya hak kazanabilirsiniz. Türk Havayolları Doha'ya Düzenli olarak seferler düzenlemektedir.

İstanbul Atatürk Havalimanı ve Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan haftanın 7 günü yapılan direkt seferlerle Doha’ya ulaşmak mümkün. Doha uçak bileti alabilmek bu güzel kenti keşfetmek amacıyla atılacak ilk adım.

Basra Körfezi’nin yıldızı, Orta Doğu’nun değişen yüzü Doha, değişik bir rota arayışında olanlara çağdaş ve geçmişi bir arada sunuyor. Yüksek katlı binalar, natural güzellikler ve geleneksel yaşamın gördüğünüz Katar’ın başkenti Doha’ya hareket amacıyla şimdi tam zamanı!

Doha Uçak Bileti Fiyatları

Katar Hava Yolları ve Türk Havayolları İstanbul'dan Doha'ya direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Doha Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Doha Hava Durumu

DOHA HAVA DURUMU

Doha Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Doha uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
ucuz doha uçak bileti, istanbul doha uçak bileti, katar uçak bileti fiyatları, doha istanbul kaç saat, thy katar seferleri, katar uçakla kaç saat, katar hava yolları uçak biletleri, pegasus katar uçuşları,katar otel fiyatları, ankara doha uçak, en uygun doha uçak bileti, thy doha uçak, doha uçak bileti fiyatları