Oş (Osh) Uçak Bileti

Oş Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Kırgızistan Osh şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Oş (Osh) Uçak Bileti

Ucuz Oş Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Oş Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Oş Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Oş Hakkında

şehri yalnız Kırgızistan’ın değil bütün Orta Asya’nın en eski yerleşimlerinden biri. Büyüklük bakımından başşehir Bişkek’in derhal sonrasında gelen Oş, 3 bin senesi bulan bir geçmişe sahip. Kendi adıyla anılan Oş idare bölgesinin merkezi olan şehir, ülkenin güneybatı alanında yer alıyor. Orta Asya’nın en yeşil yerlerinden biri olan bu bölge aynı vakitte Fergana Vadisi’nin bitimine denk geliyor. Dört mevsimin bir arada hissedildiği Oş şehri kendini; geleneğin, kültürün ve devingen bir şehir yaşamının nefes aldığı bilim-eğitim şehri olarak tekrardan tanımlıyor.

Oş'da Gezilebilecek Yerler
Oş keşfiniz saatlerce sürebilir, yürüyerek gerçekleştireceğiniz bu gezi kültürel ayrıntıları görebilmenin en iyi yolu. Etrafı dağlarla çevrili Oş, doğayla barışık bir şehir izlenimi veriyor. Süleyman Dağı, Keklik Uçar, Tur Buas dağları ve kuşkusuz Fergana Vadisi, bu izlenimin mühim satır başlarını oluşturuyor.

Özbekistan sınırının derhal yanındaki şehir, başşehir Bişkek’ten tekrar Allah Dağları’nın bir parçası olan dağ silsileleri ile ayrılıyor. Şehir; Bişkek’ten gelip, Tacikistan şehirleri, Duşanbe ve Kocand’a uzanan otoyol üstünde mühim bir durak. Kentin saniyesel kimliğini meydana koyan başka mühim detayı ise, çevredeki dağlardan çıkarılan kömür, kurşun ve çinko gibi madenler oluşturuyor.

Ak-Buğra Irmağı şehri Kuzey Güney çizgisi süresince kat ediyor. Batı tarafında göze çarpan Süleyman Dağı ise şüphesiz şehrin en baskın simgesi. UNESCO miras coğrafyalar listesinde yer alan dağın zirve noktasında, bir bayrak direği ve yapım senesi 1497 olan bir camii bulunuyor. Şimdilik 14 yaşında iken Fergana Vadisi Sultanı olarak tahta oturan Babür doğrulusunda inşa edilmiş. Taht kavgası nedeniyle canını kaçarak kurtaran Babür macerasına, kendi adıyla anılan ve Hindistan’da hüküm süren imparatorluğu ile devam etmiş.

Süleyman Dağı’nda Babür’ün evi yanı sıra, bir 16.yy camisini de görebilirsiniz. Rabat Abdul Han adıyla anılan bu caminin ziyaretçi adedi günde bini buluyor. Orta Asya’nın en geniş ve en eski camilerinden biri olan İmam Buhari Merkez Camii tekrar ziyaret edebileceğiniz bir başka adres.

Kenti 19.yy da ele yaşamış Rusların tesiri ve kuşkusuz Sovyet mimari tipi, bulvarlardan ara sokaklara kadar hüküm sürüyor. Yerleşimin yüzde yirmisini Dacha denilen müstakil evler oluşturuyor. Geri kalan aşağı yukarı yüzde seksenlik alanı ise apartman tipi bloklar tutuyor.

Kent merkezi kültürel ve sosyal etkinliklere ulaşmak amacıyla yegane seçenek. Kış sporları ve bilhassa kayak şehrinin size sundukları arasında yer alıyor. Çevredeki dağlar ise dağcılık sporu amacıyla bulunduğu kadar, yürüyerek tırmanma parkurları ile de bulunmaz bir fırsat sunuyor.
Süleyman Dağı’nda ziyaret edebileceğiniz bir müze bulunuyor. Bölgede yapılan arkeolojik kazılarda meydana çıkarılan buluntuları, tarihsel kalıntıları ve yerbilim örneklerini bu müzede bir arada görebilirsiniz.

Bir dağ şehrine yakışır biçimde , sıcaklık yazları 30 C dereceyi geçmediği amacıyla, görece serin bir yaz tatili alternatifi vererek çoğu misafir ağırlıyor. Doğanın görkemini ve yeni sene şölenlerini yakalamak amacıyla bahar ayları tercih edilmeli.

Gece yaşamının hareketi, tiyatro ve bilhassa bahar aylarında başlayarak yoğunlaşan konserler Oş şehrinin başka eğlence seçenekleri.

Ne Yenir Ne içilir?
İtalyan, Rus, Hint, Pakistan ve Çin mutfağına basitçe ulaşabileceğiniz bir yer Oş. Elbette ulusal mutfağı Kırgız ve Özbek yemekleri oluşturuyor. Genellikle Oş şehir merkezinde bütün bu lezzetleri tadabileceğiniz çoğu restoran ve kafe bulunuyor.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Neler Alınır?
Kentin Piyasa günleri heyeten piyasası 2000 senelik bir geleneği sürdürüyor. Kuzey şehir bölgesinde ve ırmağın karşılıklı iki yakasında ama binlerce senedir nerdeyse hep aynı yerde heyete gelmiş bu piyasa. Satılan mamüller arasında; Fergana’nın bereketli sebze ve meyveleri yanı sıra, giysiler, ev gereçleri, hediyelik eşyalar da bulabilirsiniz. Orta çağlardan bugüne, Çin, Hindistan ve Avrupa’yı birbirine bağlayan ticaret yolunun üstündeki bu şehir, bugün de aynı üçlüyü iliştiriyor bu piyasa yerinde.

Uygun Oş Uçak Bileti

Oş Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Osh şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Oş'a Ulaşım

Günde Bişkek'ten birkaç uçuşlar var. Maliyet 30 ila 50 euro arasında. S7 Havayolları (Sibirya Hava Yolları) Moskova'ya neredeyse her gün uçuş gerçekleştiriyor. Türk Hava Yolları, İstanbul'dan doğrudan Bişkek'e ve Oş'a uçmaktadır. Osh havaalanı tam olarak modern bir havaalanı değil; Bagajlar kamyonlara yığılıyor ve onu gördüğünüzde bagajınızı beklemek zorundasınız. Herkesin acelesi olduğu için itmek ve itmek çok şey var. AB ve ABD gezginleri için vize gerekmez!

Türk Havayolları ve Pegasus Airlines Kırgızistan Oş'a Düzenli olarak seferler düzenlemektedir. Seferler hakkında bilgi ve fiyat için bizlere ulaşabilirsiniz.

Oş Uçak Bileti Fiyatları

Oş uçak bileti fiyatları sezonluk olarak değişiklik göstermek istanbuldan Türk Havayolları, Kırgızistan Havayolları ve Pegasus Havayolları düzenli olarak direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Seferler ve fiyatlar hakkında bilgi için müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz.

Oş Hava Durumu

OŠ HAVA DURUMU

Oş Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Oşh uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
oş uçak bileti, en ucuz oş uçak bileti, kırgızistan uçak bileti fiyatları, osh istanbul ucak bileti pegasus, oş istanbul uçak, kırgızistan oş havaalanı, bişkek oş uçak bileti, ankara kırgızistan uçak bileti fiyatları, kırgızistan osh gece hayatı, bişkek oş arası kaç km, osh uçak bileti, osh uçak bileti, osh istanbul uçak bileti, oş uçak bileti fiyatları