Duşanbe Uçak Bileti

Duşanbe Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Tacikistan Duşanbe şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Duşanbe Uçak Bileti

Ucuz Duşanbe Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Duşanbe Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Duşanbe Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz;
Çağrı merkezimizden yapacağınız rezervasyon ve biletleme işlemlerinizde %20'ye kadar varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşarak en uygun ve ucuz bilete sahip olun.

Duşanbe Hakkında

Batılılar için Duşanbe'ye uçmanın birkaç yolu var. Dushanbe'ya günlük uçuşlar yapan Moskova - Domodedovo Havaalanı'na transit geçiş yapmak mümkündür. Duşanbe'ye Moskova'dan (Tacik Air, Somon Air, Domodedovo Airlines ve Sibirian S7) uçan birkaç havayol vardır. S7 veya paylaşım kodu çoğu Avrupa ülkesine uçuyor ve bagajlarınızı Duşanbe'ye kadar kontrol edebiliyorduk.

Aksi takdirde, bagajınızı toplamak ve tekrar kontrol etmek için transit vize gerektirecektir. Kontrol edilmiş bagajınız yoksa, transit bölgeye yürüyerek gidebilirsiniz. THY'den Atatürk - İstanbul'dan da haftada iki sefer var. TA, Avrupa'daki belli başlı şehirlerin çoğunda uçuyor ve bagajlarınız Duşanbe'ye teslim edilecek. Farklı bir havayolu şirketi kullanıyor ve bagajınızı kontrol ettiyseniz, transit vizeye ihtiyacınız var çünkü havayolları sizin için transfer etmiyor.

Bu nedenle bagajınızı kendiniz tahsil etmeniz ve son uçuşunuz için kontrol etmeniz gerekir. Onu toplayabilmek için, vizeye ihtiyacınız olan pasaport kontrolünü (birçok ülkeye varışınızda ve ücretsiz olarak almanız gerekir, google sizinkini) geçmeniz gerekir. Bu politikalar bir bildirimde bulunulmaksızın değiştirilebilir. Havayolu şirketinizle birlikte şu anda bagaj taşıma hizmeti olup olmadığını kontrol edin.

FlyDubai, Dubai'nin DXB Terminal 2'sinden Duşanbe'ye uçuyor. China Southern Airlines, Urumçi'den Dushanbe'ye de uçuyor.

Avrupa ve Kuzey Amerika uyruklularının çoğu Duşanbe'ye vardıklarında vize başvurusunda bulunabilirler. Havaalanı çok küçük ve pasaport kontrolünden hemen önce göçmenlik hakkı var. 2 adet pasaport fotoğrafı getirdiğinizden ve bulunduğunuz kişinin adresini bildiğinizden emin olun.

Göçmenlik bürosunda alacağınız "kestirme yolculuk fişi" nizi kaybetmeyin. Bagaj röntgen makineleri çok fakir ve ekranlara az dikkat ediyorlar. Çadırınızı arabaya götürüp sizden çekmeye başlamaları için havaalanından çıktıklarında çocukları izleyin. Çalmak niyetiyle değil, sadece yardım etmek ve bir ipucu kazanmak istemek.

Duşanbe'de Gezilmesi gereken yerler
Duşanbe çok ilginç olabilir. Bir turistik yer yok, ancak keşfedecek çok şey var ve sadece birkaç müze ve heykelden fazlasını görmeye istekli iseniz, kolayca meşgul olacaksınız.

Somoni'nin muazzam bir heykeli: Bu heykel, para biriminin adını verdiği anı hatırlar ve Kohe Joma sinema salonunun yanında ve büyük Milli Kütüphane'nin önünde Rudaki üzerinde çok merkezi bir yerde bulunur. Anlaşılan, taç 10 kilogram tacik altın.

Fort Hissar (şehir dışına arabayla 15 dakika). 13. yüzyıl kalesi ve medrese yeniden inşa edildi. Bu bir zorunluluktur ve eski Tacik kültüründeki küçük müzeleri içerir. Giriş ücretleri 1 ila 3 somoni arasındadır. # 8 taksi al ve sana aracın 'vaghzale Hissor'a' gitmesi gerektiğini söyleyin ya da geniş bir arazinin bulunduğu bir rota gördüğünüzde rotanın sonuna doğru yola çıkın. Buradan, bir marshrutka (minibüs) veya taksi ile Hissar köyüne (2 -5 TJS arası) varırsınız. Çarşıya yakınlaşırsınız ve orada taksi şöförlerine (veya orijinal sürücünüzden) "lahana" almanızı rica edebilirsiniz. Bu 2 veya 3 som daha fazla olmalıdır.

Rudaki Caddesi'ndeki yeni parkta devasa bir heykeli olan Rudaki, yeni bir hükümet sarayı ve Duşanbe'nin tamamını boşaltmak için yeterli sayıda çeşme var. Işıkları görmek için gece gidin.

Gurminj Müzik Enstrümanı Müzesi : (İran Büyükelçiliği yakınında Rudaki'nin bir blok doğusunda yer alan) bu küçük müzede ilginç Orta Asya müzik aletleri çeşitleri bulunur. Aletleri beğenirseniz, tek başına bu bir göz atmaya değer, ancak müzikal veya kültürel bir etkinlik düzenlendiğinde gitmek ya da oradaki müzisyenleri yakalamak ve koleksiyondaki enstrümanları demo edebilmek için daha iyidir.

Opera Balesi'nin hemen karşısındaki sokakta bulunan Antikalar Müzesi . Eski moda ve ülkenin tarihini ayrıntılı olarak sergileyen bir dizi içerir. Çağdaş Tacikistan tarihçileri ve şu anki Başkan için harika, yalnızca İngilizce veya Türkçe işaretler olduğu için Rusça veya Tacikçe konuşuyorlar.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Müze çok zayıf finanse edilmiştir (bir sergi odasıyla bitirdikten sonra sizi takip eden bir adam var) ama büyüleyici ve Tacik kültürünün bin ton boyunca senkretistik karakterini vurgulayan ilginç eserler içermektedir. İkinci katta uzanmış Buda'nın büyük (14 m uzunluğunda) heykeli, ziyareti kendi mülkiyetleri üzerinde doğrulamaktadır. Geleneksel Tacik elbiselerini ve kostümlerini sergileyen

Etnografya Müzesi, yandaki masrafın daha az olması ve kesinlikle görülmeye değer bir yer olması.

Rohat Chaikhona . Eski geleneksel çayevi Rudaki üzerindeki merkezi Dushanbe yakınlarında bulunuyordu. Ilginç mimari için değil, yemek için gitmek daha iyi.

Uygun Duşanbe Uçak Bileti

Duşanbe Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Duşanbe şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Duşanbe'ye Ulaşım

Batılılar için Duşanbe'ye uçmanın birkaç yolu var. Her gün Duşanbe'ye uçuş yapan Moskova - Domodedovo Havaalanı'na geçiş yapmak mümkündür. Duşanbe'ye Moskova'dan (Tacik Air, Somon Air, Domodedovo Airlines ve Sibirian S7) uçan birkaç havayol vardır. S7 veya paylaşım kodu çoğu Avrupa ülkesine uçuyor ve bagajlarınızı Duşanbe'ye kadar kontrol edebiliyorduk. Aksi takdirde, bagajınızı toplamak ve tekrar kontrol etmek için transit vize gerektirecektir. Kontrol edilmiş bagajınız yoksa, transit bölgeye yürüyerek gidebilirsiniz.

Ayrıca haftada iki kez İstanbul'dan Atatürk Havalimanından THY uçuşu var. TA, Avrupa'daki belli başlı şehirlerin çoğunda uçuyor ve bagajlarınız Duşanbe'ye teslim edilecek. Farklı bir havayolu şirketi kullanırsanız ve bagajınızı kontrol ettiyseniz, transit vizeye ihtiyacınız vardır çünkü havayolları sizin için transfer etmez.

Bu nedenle, bagajınızı kendiniz toplamanız ve son uçuşunuz için kontrol etmeniz gerekir. Onu toplamak için, vizeye ihtiyacınız olan pasaport kontrolünü (birçok ülkeye varışınızda ve ücretsiz, google'tan aldığınız) geçmeniz gerekir. Bu politikalar bir bildirim yapılmaksızın değiştirilebilir. Şu anda bagajlarını transfer edip etmediklerini öğrenmek için havayolu şirketinize danışın.

FlyDubai, Dubai'nin DXB Terminali 2'den Dushanbe'ye uçuyor.

China Southern Airlines, Urumçi'den Dushanbe'ye de uçuyor.

Avrupa ve Kuzey Amerika uyruklularının çoğu Duşanbe'ye vardıklarında vize başvurusunda bulunabilirler. Havaalanı çok küçük ve pasaport kontrolünden hemen önce göçmenlik hakkı var. 2 adet pasaport fotoğrafı getirdiğinizden ve bulunduğunuz kişinin adresini bildiğinizden emin olun. Göçmenlik bürosunda alacağınız "kestirme yolculuk fişi" nizi kaybetmeyin. Bagaj röntgen makineleri çok fakir ve ekranlara pek dikkat etmiyorlar. Çocuğunuzu arabaya götürüp sizden çekmeye başlamaları için havaalanından ayrıldığınızda çocukları izleyin. Çalmak niyetiyle değil, yalnızca yardım etmek ve ipucu kazanmak istemek.

Duşanbe Uçak Bileti Fiyatları

Tacik Hava Yolları ve Türk Hava Yolları İstanbul'dan Duşanbe'ye direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Duşanbe Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Duşanbe Hava Durumu

DUŞANBE HAVA DURUMU

Duşanbe Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Duşanbe uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
duşanbe uçak bileti, somon air istanbul duşanbe, istanbul duşanbe uçakla kaç saat, thy tacikistan seferleri, duşanbe uçak bileti fiyatları, türkiye tacikistan uçak bileti, tacikistan hava yolları istanbul, duşanbe gece hayatı, duşanbe hava durumu, ucuz duşanbe uçak bileti, istanbul duşanbe uçak bileti