Taşkent Uçak Bileti

Taşkent Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Özbekistan Tashkent şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Taşkent Uçak Bileti

Ucuz Taşkent Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Taşkent Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Taşkent Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Taşkent Hakkında

Rusya İmparatorluğu tarafından 1865 yılında ele geçirilen Taşkent, Türkistan Genel Valiliği merkezi konumuna getirildi. Taşkent-Orenburg demiryolunun 1899’da hizmete girmesiyle ile Orta Asya’nın en önemli ticari geçiş noktası haline geldi.

Kasım 1917‘de Sovyet denetimine girdi, 1918‘de Türkistan Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti(nin başkenti oldu. 1924 yılında kurulan Özbekistan Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti topraklarına katılan Taşkent 1930 tarihinde bu cumhuriyetin başkenti konumuna yükseldi. Taşkent, 1 Eylül 1991 günüden bu yana Sovyetler Birliği’nin dağılmasının ardından bağımsızlığını ilan eden Özbekistan Cumhuriyeti’nin başkentidir.

Taşkent'te nereler gezilir ve görülür.?
Toplu ulaşım araçları ile şehri oldukça ucuza gezmek mümkün. Zaten 1978 yılında hizmete giren ve o dönem Orta Asya’nın ilk ve tek metrosu özelliğini taşıyan Taşkent Metrosu turistik açıdan da görülmeye değerdir. Eski Sovyet tarzında geniş ve etkileyici istasyonlara sahip bu metro mimari açıdan önemli. Ulaşım için metro dışında otobüs ve minibüs seçenekleri de var.

Taşkent’te görülmesi gereken başlıca yerler arasında 16. yüzyılda yapılmış Mescid, Kaffal Şaşı Türbesi, Cuma Camii kalıntıları, Timur Han dönemi eserlerin sergilendiği Emîr Timur Müzesi ve Meydanı yer bulunuyor. Ressamlar Sokağı ve Taşkent Güzel Sanatlar Müzesi ile birlikte 19. yüzyıla ait sanat eserlerini sergilenen Uygulamalı Sanatlar Müzesi de görülebilir.

Barakhan ve Kökeltaş medreseleri, Özbekistan Diyanet İşleri Başkanlığı’ndaki Hz. Osman Mushaf’ı Nüshası, Ali Şir Nevai Müzesi, İstiklâl Meydanı ve Halklar Dostluğu Meydanı Taşkent’in önemli değerleri arasında yer alıyor.

Taşkent'te Kültür ve Eğlence
Çok sayıda tiyatro, konser, sinema salonları ve üniversiteler bulunan Taşkent, Orta Asya’nın kültür başkenti sayılabilir. Şehir, Sovyetler Birliği zamanında Orta Asya’nın Paris‘i olarak nitelendiriliyordu. Bu betimlemenin altında lüks ve görkemli mağazalarla süslü geniş caddelerin olması yatıyor.

Amir Temur Anıtı’ndan başlayan, sanatsal heykellerle süslü ve “Yerli Broadway” olarak da Saligokh en ışıltılı caddelerden birisi. Burası Rus kökenli mağazalar, modern süpermarketler, kafeler ve lüks giyim mağazaları gezmek ve eğlenmek için ideal.

Pushkin Caddesi ise ünlü markların şubeleriyle Taşkentlilere ve kentin ziyaretçilerine hizmet veriyor. Taşkentlilerin birçok buluşma noktası bu caddede bulunuyor. Kakhara Caddesi de Rus ve Western tarzı müzikler çalan eğlence mekânlarıyla alabildiğince keyifli ve renkli geceler sunuyor.

Taşkent'te ne yenir ne içilir?
“Plov” olarak da bilinen Özbek Pilavı, Taşkent’te yenebilecek en otantik lezzet olarak kabul ediliyor. Diğer Orta Asya ülkelerininkilere benzeyen pilav, değişik baharatların, sebzelerin ve etin katkısıyla lezzetini buluyor.

Hemen her Orta Asya ülkesinde olduğu gibi et, kebap ve hamur işleri Özbek mutfağının da demirbaşları. En bilinen kebap çeşitleri şaşlık, koyun, dana veya tavuk etini odun kömüründe pişirilmesiyle hazırlanıyor.

Hamur işlerinin gözbebekleriyse “samsa” böreği ile “non”. Non, güveçte pişen, yuvarlak ve kabarık geleneksel bir ekmek çeşidi. Oldukça lezzetli olan Özbek hamur işlerini, Taşkent kafelerinde tatmanız mümkün. Demir Meydanı bu yerel tatlarla birlikte hamburger, pizza gibi bildik yiyecekleri de ziyaretçilere sunuyor. Fiyatlar da oldukça düşük; çorba, salata, şaşlık kebabı, çay ve ekmekten oluşan bir mönüyü birkaç dolara alabilirsiniz.

Özbekistan yerel meyve, sebze ve kuruyemişleriyle de tanınıyor. Özellikle yaz sonuna doğru tüm çarşı ve caddelerde yerel limonların satıldığını görmek mümkün. Zengin aroması ile ünlü olan bu limonlar oldukça da ucuz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Ne alınır Ne satılır?
Büyük ve dünya çapındaki markalardan ziyade yerel ürünlere ilginiz varsa Çarsu (Chorsu) pazarını gezerek ufak hediyelik eşyalar alabilirsiniz. Yerel halkın çoğu alışverişlerini pazarlardan yaptığı için Taşkent’te pek çok pazar alanı vardır. Çarsu, bunlar içinde en büyüğü olma özelliğine sahiptir ve el yapımı hediyelik eşyalardan, madeni objelere, geleneksel kıyafetlerden, keçe halılara kadar aradığınız tüm lokal ürünleri turistik eşya satan dükkan fiyatlarının altında sunar.

Uygun Taşkent Uçak Bileti

Taşkent Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Taşkent şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçakla Taşkent'e Ulaşım

Taşkent Uluslararası Havaalanı "Yuzhniy" ( IATA : TAS ; ICAO : UTTT ) şehir merkezinden sadece birkaç kilometre uzaklıktadır. Taşkent'e hizmet veren havayolları arasında Aeroflot, Air Astana, Air Baltic, Asiana, Özbekistan Havayolları ve Türk Hava Yolları bulunmaktadır. Ayrıca Almatı, Tokyo, Bangkok, Londra ve New York-JFK gibi birçok destinasyona uçan Özbekistan Havayolları'nın merkezidir. Özbekistan Hava Yolları, Samarkand, Bukhara, Urgenç, Andican, Fergana havaalanlarından CIS Ülkelerine direkt uçuş yapmaktadır.

Türk Hava Yolları ve Pegasus Hava Yolları ile İstanbul-Taşkent arasında direkt uçuş seferleri düzenleniyor. Uzbekistan Airways tercih ederseniz direkt ve aktarmalı uçuşlarla Taşkent’e ulaşım mümkün.

Taşkent Havaalanı şehre 12 km uzaklıkta olan, 4000 metre uzunluğunda iki pistiyle çağdaş bir uluslararası havalimanı.

Taşkent Havalimanı
Taşkent Uluslararası Havalimanı Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te yer alan havalimanı. Taşkent'e uzaklığı 12 km.'dir.Uzbekistan Airways havayolu şirketinin ana merkezidir.

Taşkent Uçak Bileti Fiyatları

Özbekistan Hava Yolları ve Türk Havayolları İstanbul'dan Taşkent'e direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Taşkent Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Taşkent Hava Durumu

TAŞKENT HAVA DURUMU

Taşkent Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Taşkent uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
ucuz taşkent uçak bileti, taşkent havalimanı, taşkent uçak bileti fiyatları, özbekistan havayolları, taşkent uçak bileti, taşkent uçak seferleri, özbek hava yolları uçak bileti, taşkent istanbul bilet narxlari, istanbul taşkent uçuş saatleri, özbekistan otobüs bileti fiyatları, uzbekistan havo yollari bilet, taşkent istanbul uzbekistan airways, taşkent istanbul uçakla kaç saat, ataturk havalimanı ozbekistan taskent bilet fiyati, özbekistan uçak bileti