Astana Uçak Bileti

Astana Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Kazakistan Astana şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Astana Uçak Bileti

Ucuz Astana Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Astana Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Astana Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.
Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Astana Hakkında

İstanbul'dan Astana'ya Türk Hava Yolları, Air Astana ve Atlasjet Firmaları düzenli olarak seferler yapmaktadır. Uygun ve Ucuz Fiyatlı Astana biletini almak için çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Firmamız Traveland Turizm A.Ş Türk Hava Yolları ve AirAstana Resmi acentasıdır. Bunların dışında 100'e yakın havayolu firmasının resmi acentalığını yapmaktayız.

Astana Şehir Rehberi
Astana, Kazakistan’ın başkenti olmasına rağmen ikinci büyük şehir konumunda. Bu rolü eski başkent Almaata’dan 1998 yılında devraldı. Şu sıralar dünyaca ünlü mimarlar Astana için trilyonluk projeler hazırlıyor ve bunlar Astana’nın sadece Kazakistan’ın değil, Asya’nın başkenti olması için hızla hayata geçiriliyor. Astana kelimesinin Kazak Türkçesi’ndeki karşılığı da “başkent”.

Astana'da Gezilecek Yerler
Baiterek Tower, yeni doğmuş bu şehrin çağ ötesi mimarisinden sadece bir örnek. Kazaklar tarafından dev lolipoplara benzemesinden ötürü “Chupa Chups” olarak adlandırılıyor. Kule 105 metre uzunluğa sahip olmasının avantajıyla harika bir şehir manzarasını sunuyor. Kulede sanat galeri, akvaryum ve restoran da bulunuyor.

Khan Shatyry yapımı süren devasa şeffaf bir çadır. 150 metre yüksekliğe sahip bu çadır 10 futbol stadyumunu içine alabilecek genişlikte. Çadır içinde bir park, sokakları ve meydanları olan alışveriş ve eğlence merkezi, yapay bir nehir, mini golf ve kapalı plaj alanı bulunacak. Astana en soğuk başkentlerden biri olmasına karşın bu çadır içinde sıcaklık hep sabit tutulacak.

Kazakistan Başkanlık Müzesi, camiyi andıran kubbesiyle dikkat çekiyor. Müzede ülkenin tarihini yansıtan sergiler bulunsa da asıl çekim merkezi, Astana’nın doğusunda bulunan savaşçı Altın Adam kostümünün kopyasıdır. Orijinalinde 4000’den fazla parça altın bulunur.

Bir açık hava müzesi olan Atameken Map of Kazakhstan’da ülkenin küçültülmüş halini görmek mümkün. Yaklaşık 1.7 hektarlık bir alana yayılmış bu müzede 200’den fazla tarihi eserin minyatürü yer alıyor.

The Presidential Center of Culture of Republic Kazakhstan, mimarisi ve beyaz rengiyle hemen dikkat çekiyor. Türk mimarisine gönderme olarak en tepesinde mavi bir kubbe olacak şekilde inşa edilmiş. Müze beş katlı; arkeolojik, etnografik, keçe halılar, güzel sanatlar alanında 143.223 parça eser sergileniyor. Ayrıca geleneksel Kazak takıları, atçılıkla ilgili ekipmanlar, kitaplar, silah, belge niteliğinde fotoğraflar da bulunuyor. Merkezin bir de 700 bin kitaplık kütüphanesi var.

Astana'da Kültür ve Eğlence
Kazakistan’da 130 çeşit halk ve topluluk yaşıyor. Uygur’dan Tatar’a, Başkurt’tan Hakas’a, Karadenizli’lerden Ahıska Türklerine kadar Türk dünyasının bütün unsurlarını burada görmek mümkün. Nüfusun yüzde 50’den biraz fazlasını Kazaklar, yüzde 30 kadarını Ruslar, kalanını da diğer unsurlar teşkil ediyor. Buna rağmen ülkenin her tarafında huzur ve istikrar göze çarpıyor. Bunda da ekonomik ve demokratik gelişmelerin rolü büyük.

Kazakistan’da inanç ve ibadetlerin özgürce yaşanması konusunda da olumlu uygulamalar göze çarpıyor. İslamiyet, Hristiyanlık ve Musevilik başta olmak üzere bütün inanç sistemleri burada kendilerini rahat hissediyorlar.

Ülkenin iki resmi bayramı var. Sovyetler Birliği’nden ayrılış 16 Aralık’ta Bağımsızlık Günü olarak kutlanıyor. Cumhuriyet Günü ise 25 Ekim’deki bir milli bayram.

Astana'da Yeme İçme
Vejetaryenseniz Astana’da işiniz biraz zor olabilir. Zira her yemek menüsünde etle karşılaşacaksınız. Et, patates, pilav ve ekmek Kazakistan damak tadının temel noktasını oluşturuyor.

Yerel mutfağa özgü “laghman”, mantı, pilav, beşparmak, “shashlyk”ı denenmeyi hak ediyorlar. Dünya en lezzetlilerinden biri olarak kabul edilen Kazak havyarına da Astana’da ulaşabilirsiniz. Zyeloniy Pazarı’nda 1 kilo havyar yaklaşık 300 dolar civarında bir fiyat karşılığında satılıyor ancak turistler tarafından ülkeden çıkartılması yasak.

Yerel mutfak dışında da birçok seçeneğiniz var. Astana son dönemde oldukça gözde ve gelişen bir şehir olduğu için yabancı sermayeyi çekiyor. Bu sayede Çin mutfağından Amerikan, İtalyan, Fransız restoranlarına kadar geniş bir yelpaze başkenti süslüyor. Ancak fiyatlar oldukça yüksek. Ortak fikir Astana’nın pahalılıkla Moskova’nın yolunda olduğu. Orta halli bir restoranda iki kişinin yemek faturası rahatlıkla 100 doları aşabiliyor.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Astana'da Alışveriş
Şehirdeki alışveriş merkezleri ve büyük marketleri tercih edebileceğiniz gibi yerel pazarları da görmelisiniz. Ancak fiyatların pahalılığı nedeniyle Astana’da alışveriş yapmak çok akıl kârı değil. Yine de nispeten daha uygun fiyatları sunan pazarlarda Orta Asya’ya özgü kilim, halı, giysi ve hediyelik eşya alınabilir.

Uygun Astana Uçak Bileti

Astana Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Astana şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Astana'ya Ulaşım

Astana Uluslararası Havaalanı ( IATA : TSE ), Astana'nın yaklaşık 15 km güneyinde. Viyana , Kiev , Moskova , Pekin , Delhi , Seul , Bangkok , İstanbul , Abu Dhabi, Londra , Amsterdam , Hannover ve Frankfurt'da ve çeşitli yerli destinasyonlarda hizmet veriyor.

Kazakistan bayrağı taşıyan Air Astana , Astana Havaalanı'ndan Almatı, Delhi, Dubai, Frankfurt, Hannover, İstanbul-Atatürk, Londra, Seul, Moskova-Sheremetyevo, Paris ve Urumçi'ye uçuyor.

Otobüs 10 , günün saatine bağlı olarak havaalanını ve şehir merkezini 5-15 dakikalık aralıklarla bağlar, fiyat KZT90'dır (artı bagaj için ilave bir KZT90). Otobüsler 06: 30-23: 00 saatleri arasında çalışır. Otobüs 10 yoğun olarak yerli halk tarafından kullanılır ve genellikle gün boyunca doludur.

Havaalanından şehir merkezine taksi, yaklaşık 20 USD'dir.

Astana Uçak Bileti Fiyatları

Kazakistan Hava Yolları ve Türk Havayolları İstanbul'dan Astana'ya direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Astana Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Astana Hava Durumu

ASTANA HAVA DURUMU

Astana Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Astana uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
ucuz astana uçak bileti, en uygun astana uçak bileti, istanbul astana uçak bileti, astana uçak bileti fiyatları, antalya astana uçak bileti, istanbul astana uçakla kaç saat, pegasus astana, air astana uçak bileti, thy astana istanbul seferleri, antalya astana charter uçak bileti, astana hava yolları, ankara astana uçakla kaç saat, kazakistan astana bilet, astana thy, astana uçak bileti fiyatları, air astana, türk havayolları, astana havayolları, air astana uçak bileti