Atlanta Uçak Bileti

Atlanta Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Abd Atlanta şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Atlanta Uçak Bileti

Ucuz Atlanta Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Atlanta Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Atlanta Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz

Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Atlanta Hakkında

Amerika Birleşik Devletleri'nin Georgia vilayetinde yer alan Atlanta, olduğu eyaletin başşehiri ve en kalabalık şehiridir. Atlanta, süratli ekonomik büyümeyle birlikte şehirsel dönüşüm yaşam sürdüren şehirlerin en güzel örneğidir. Kentte tespit edilen Hartsfield-Jackson, ABD'nin en yoğun yolcu ve uçak trafiğine sahip uluslararası havaalanıdır. Uluslararası bir ticaret merkezi olma yolunda ilerleyen Atlanta, Yeni Güney'in Başşehiri olarak anılmaktadır.

Atlanta'da Gezilmesi Gereken Alanlar
Gökdelenler ve orta büyüklükteki post çağdaş yapılar, Amerikan İç Savaşı'na (the Civil War) şahitlik etmiş sevimli ve renkli mahalleler, müzeler ve parklar, ABD'nin bu çağdaş şehirinin ayrılmaz parçalarıdır.

Centennial Parkı'nın yanı başında tespit edilen CNN Haber Kanalı’nın Merkezi (CNN Center), her sene on binlerce ziyaretçinin akınına uğrar.

Kentte tespit edilen büyüleyici gökdelenler daha çok Downtown, Midtown ve Buckhead yerlerinde toplanmıştır. Midtown’daki dünyanın 26. en uzun gökdeleni “The Bank of America Plaza”, Chicago ve New York'u hesaba katmadığınızda ABD'deki en yüksek bina olma özelliğine sahiptir.

Kentte çok sayıda park bulunur. Büyük Park (the Grand Park) şehirin en eski parkıdır. Atlanta Cyclorama (dünyanın en büyük yağlı boya çalışması) ve Atlanta Hayvanat Bahçesi bu parkta yer alır. Buradaki hayvanat bahçesinde panda ve goriller de dahil olmak üzere çok detaylı hayvanlar yaşar. Atlanta Cyclorama, şehirin en mühim değerlerindendir. 12 metre yüksekliğinde ve 109 metrelik bir etrafa sahip daire şeklindeki bu tablo, Atlanta Savaşı'nı simgelemektedir. Kent merkezinin kuzeyinde yer alan Piedmont Parkı, şehirin merkez parkıdır.

Atlanta'da çok sayıda müze bulunur. Sivil Haklar Hareketi'nin babası Dr. Martin Luther King Jr, Atlanta'da doğmuştur. Midtown’daki “King Martin Luther King Jr National Historic Site”, Dr. King'in, yaşamına ve çalışmalarına şahit olabileceğiniz bir yerdir. Dr. Martin Luther King'in çocukluğunun geçtiği bu tarihi mekan, aynı vakitte King ve babasının papazlık yaptığı Ebenezer Baptist Kilisesi'ni yapısında barındırır.

Midtown’daki High Museum of Art (Louvre's Art) ve Margaret Mitchell Evi ve Müzesi ile Buckhead’deki Atlanta Tarih Merkezi şehirin en mühim sanat merkezleri arasındadır. Downtown'da yer alan Coca Cola Dünyası (World of Coca Cola) Coca Cola'nın tarihine ve tarih süresince yaptığı reklamlara ev sahipliği yapan sürekli bir sergidir.

Atlanta'da Kültür, Eğlence ve Sanat
Atlantada’ysanız, “Güney'in Kültür Başşehiri”ndesiniz demektir. Atlanta renkli ve çok yönlü bir kültüre sahiptir. Sanat galerileri, çok sayıda sergi, dans, müzik, görsel sanatlar gösterileri, bilim ve eğitim şehirin kültürel zenginliğinin mühim bileşenleridir.

Fox Tiyatrosu, Alliance Tiyatrosu, Woodruff Sanat Merkezi, The Legacy Tiyatrosu ve Horizon Tiyatrosu şehirin başlıca tiyatro merkezleri arasında yer alır.

Atlanta sıksık ilerleyen bir müzik kültürüne sahiptir. Rock, pop, hip hop, caz ve classic müzik başta olmak üzere her türlü müzik tarzının yaşam bulduğu bir şehirtir. Opera ve bale performansları da şehir kültüründe en az müzik kadar mühim bir yer edinmiştir.

Atlanta Balesi, Georgia Balesi ve Fall Radius Dance şehirin bale ve dans gösteri merkezlerinden birkaçıdır.

Atlanta, festivaller şehiridir. Piedmont Parkı, şehir festivallerinin başlıca durağıdır. Atlanta Cazz Festivali (Mayıs), Atlanta Dogwood Festivali (Nisan) ve Georgia Shakespeare Festivali (Haziran) parkta düzenlenen mühim festivallerdendir.

Atlanta, çok detaylı eğlence alternatifleri yayınlayan bir şehirtir. Spor etkinlikleri, konserler, gece eğlence mekanları, eğlence parkları, rekreasyon alanları ve dahası, eğlence adına aklınıza gelebilecek herşeyi bu şehirde bulmak mümkündür. Dans ve canlı müzik mekanları, caz ve blues barları şehirdeki hareketli gece yaşamının ayrılmaz parçalarıdır.

Piedmont Parkı'nın bisiklet yollarında bisiklet gezintisi, Fembank Ormanı ve Atlanta Botanik Bahçesi’nde yürüyüş, golf ve başka spor aktiviteleri, şehirin doğayla içiçe olma adına sunmuş olduğu en güzel imkanlardır. Atlanta Botanik Bahçesi (Atlanta Botanical Garden), çok sayıda konser, kokteyl, parti ve detaylı organizasyona ev sahipliği yapar.

Atlanta'da Ne yenir? Ne içilir?
Eğer sbürotike ve seçeneği bol Atlanta restoranlarında yemek yemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz demektir. Şehirde yer alan restoranlar en iyi uluslararası lezzetleri, geleneksel ve Güney mutfağından tatları sizlere sunar.

Şeker ve bal ile birlikte ikram edilen et ve sebze yemekleri şehir mutfağına özgü başlıca yemeklerdir. Peach cobbler (şeftalili pay), yöresel muz pudingi, tartlar ve detaylı meyvelerden oluşturulan tatlılar, Atlanta mutfağında çok mühim bir yere sahiptir.

Birahaneler, şarap barları ve kahve evleri Atlanta'nın her yerinde mevcuttur.

Atlanta'da Alım Satım
Kentte tespit edilen galeriler, alış veriş merkezleri ve büyük mağazalar, şehir ziyaretçilerinin en mühim uğrak yerleri arasındadır. Dünya modası kıyafetler, mücevherler, kristal eşyalar, antikalar, sanat ürünleri, çerçeveler, güzellik ve sıhhat ürünleri, mobilyalar, hediyelikler, aksesuarlar, çiçekler, balonlar, büro ürünleri, likör ve şarap, özel yiyecek ve tatlılar şehirdeki yüzlerce alış veriş merkezinde alış veriş severlerin beğenisine sunulmaktadır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Buckhead bölgesi, tam bir alış veriş cennetidir. Buckhead'de yer alan Lenox Meydanı ve Phippes Plaza en yoğun alış veriş alanlarıdır.

Virginia-Highland Mahallesi, butiklerle doludur. Atlantik İstasyonu da en iyi alış veriş yerlerinden biridir. Burası şık butikler ve perakende satış mağazalarıyla doludur.

Uygun Atlanta Uçak Bileti

Atlanta Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Atlanta şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Atlanta'ya Ulaşım

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Atlanta arasında direkt uçuş seferleri mevcut. Hartsfield-Jackson International Airport ise kent merkezine 16 km uzaklıkta bulunuyor.

Atlanta Uçak Bileti Fiyatları

American Airlines, United Airliens, Delta Airlines ve Türk Havayolları İstanbul'dan Atlanta'ya direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Atlanta Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Atlanta Hava Durumu

ATLANTA HAVA DURUMU

Atlanta Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Atlanta uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
istanbul atlanta uçakla kaç saat, istanbul atlanta direkt uçuş, istanbul atlanta saat farkı, thy atlanta uçuşları, istanbul atlanta kaç saat, istanbul atlanta flights, atlanta istanbul, en ucuz atlanta uçak bileti, kampanyalı atlanta uçak bileti, en uygun atlanta uçak bileti, atlanta uçak bileti fiyatları, atlanta uçak seferleri