Boston Uçak Bileti

Boston Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Abd Boston şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Boston Uçak Bileti

Ucuz Boston Uçak Bileti

Ücret ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Boston Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Boston Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Boston Hakkında

Boston Amerika Birleşik Devletleri'nin Massachusetts Eyaletinin başkenti ve en büyük şehridir. Ayrı olarak New England denilen Amerika Birleşik Devletleri'nin kuzeydoğu bölgesinin de resmi olmayan merkezidir.

Boston AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'nin en daha önceki ve varlıklı şehirlerinden biri olarak bilinir. 17. asır başlarında Amerika'nın yerlileri tarafından heyetmiştir. Amerika'nın, Avrupa'dan ilk muhacir alan bölgelerinden biridir. Boston bölgesine ilk yerleşenlerin çoğu İngiliz asıllı Anglikan ve Püritenlerdi ve şehre İngiltere'nin Boston şehrinin ismini verdiler. 19. asır başlarında şehrin nüfus yapısında köklü farklıklar oldu. Bu dönemde Boston'a gelen muhacirlerin çoğu İtalyan ve İrlandalı asıllıydı ve şehirde Protestanlık yerine Katolik mezhebi ağırlık kazanmaya başladı. Şu anda Boston Amerika'da İrlanda orijinlilerin en etkin oldukları şehir olarak bilinir.

Boston Kent Kılavuzu
Massachusetts federal eyaletinin başkenti olan Boston, bu arada eyaletin en kalabalık şehiridir. Massachusetts, Amerika Birleşik Devletleri'nin kuzeydoğusunda bulunan Yeni İngiltere (New England) bölgesinin altı eyaletinden biridir. Boston, kültürel ve akademik kuruluşlarıyla dünyada ün salmış bir şehirdir. 250.000'in üzerinde kolej talebesinin öğrenim gördüğü 100'den fazla kolej/üniversite, Boston'un “Amerika'nın Atinası” (the Athens of America) ünvanını ele geçirmesini sağlamıştır. Amerika'daki ilk devlet okulu (Boston Latin Okulu), Harvard Koleji ve Birleşik Devletler'de yer alan ilk yeraltı metrosu Boston'da bulunur.

Gezilmesi Gereken Alanlar
Boston, geçmiş ile çağdaş atmosferin iç içe geçtiği, özgün bir şehirdir. 19. asırdan kalma mimari yapıtların ve sömürge dönemine ait binaların bulunduğu sokaklar şehir tarihini gözler önüne sererken, gökdelenlerin cam duvarları göz kamaştırır. Bu “Yürüyen Kent”in parklarını, okullarını ve müzelerini gezmek çok kolaydır.

Boston'a “Yürüyen Kent” unvanını kazandıran en ehemmiyetli nedenlerden biri, Amerika'nın ilk tarihi yürüyüş turlarından biri olan ve iki ile üç saat içerisinde 16 tarihi bölgeyi gezdiren Özgürlük Yolu’dur (Freedom Trail). Kentin kaldırımlarını dolaşan bu kırmızıya boyanmış çizgi, Freedom Trail üzerinde yer alan tarihi mekanları birbirine bağlar.

1680 seneninde, kent merkezinde yapılan Paul Reverse Hanesi, Boston'un en eski hanesidir.

Emera Necklace, 9 parkın patikalar ve su yollarıyla birbirine bağlandığı 1.100 akrelik bir komplekstir. Frederick Law Olmsted tarafından dizayn edilen, birbirine bağlı bu parkların isimleri; “Boston Common”, “Public Garden (Halk Bahçesi)”, “Commonwealth Avenue Alışveriş Merkezi”, “Back Bay Fens (Arka Körfez Bataklığı)”, “Riverway (Nehir Yolu)”, “Olmsted Parkı”, “Jamaika Gölü Parkı”, “Arnold Arboretum” ve “Franklin Parkı”dır.

Şehirde çok sayıda müze bulunur. Çağdaş bir mimariye sahip olan John F. Kennedy Kütüphane ve Müzesi’nde, Kennedy'nin hayatı ve entelektüel kalıtı sergilenmektedir.

Boston'da Kültür, Eğlence ve Sanat
Okur yazar bir topluma sahip olması ve eğitimcilerin nüfusun ehemmiyetli bir bölümünü oluşturması, Boston’u dünyanın kültür düzeyi yüksek şehirlerinden biri yapar. Kentin entelektüel istikameti üniversitelerden beslenir.

Kent Merkezi (City Hall) galerileri, görsel sanatların hayat bulduğu en ehemmiyetli kültürel merkezlerdir. Burada yer alan Belediye Başkanlığı Sanat Galerisi, Scollay Alanı Galerisi ve Belediye Başkanı'nın Sanat Bürosu’nde şehir sanatçılarının en güzel çalışmaları sergilenir. Newbury Caddesi, Güney Ucu (South End) ve Fort Point Kanalı çevreninde çok sayıda galeri bulunur.

Cultler Majestic Tiyatrosu, Strand Tiyatrosu, Huntington Tiyatrosu, Boston Opera Hanesi, Boston Balesi, Boston Senfoni Orkestrası ve Berklee Performans Merkezi her tarz müzikal ve tiyatro oyununun sahneye konduğu yerlerdir.

Boston, çok sayıda gösteri, şenlik ve şölene hane sahipliği yapar. Mart ve Ağustos ayları arası şenliklerin en yoğun olduğu dönemdir. Saint Patrick's Day Parade (Sen Patrik Şölen Günü), Greek Parade (Yunan Şöleni), Patriots Parade (Yurtseverler Şöleni), Gospel Şenliği, Hip Hop Şenliği, Santa Maria DiAnzano ve St. Rocco şehirde tertip eden ehemmiyetli kültürel etkinliklerdendir.

Atlantik Ummanı süresince uzanan Boston Limanı, 34 küçük adayla süslenmiştir. Çoğunluğu halka açık olan bu adalar yürümek, balık tutmak, kuş izlemek ve yüzmek için idealdir. Şehirden kalkan feribotlarla bu adalara geziler tertip etmektedir.

Boston, sandal keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz bir yerdir. Boston limanında veyahut Charles Nehri'nde sandal turu, Halk Bahçesi’nde (Public Garden) kuğu şeklindeki botlarla gezinti şehir halkı ve ziyaretçileri arasında oldukça popüler aktivitelerdir.

Emerald Necklace'in patika yollarında bisiklet gezintisi yapmak, Cape Cod süresince sıralanan plajlarda yüzmek ve 4 kilometre'lik Özgürlük Yolu’nu (Freedom Trial) izleyerek şehrin tarihine şahit olmak Boston’dan ayrılmadan önce kesinlikle yapmanız şart olan aktivitelerdir.

Boston'da Ne yenir? Ne içilir?
Kent mutfağı daha çok deniz ve süt ürünleri üzerinde yoğunlaşmıştır. Midye çorbası (midye ve etsuyu ile yapılan bir tür çorba) ve un, tuz, domuz eti ya da ananesel olarak galeta ve tuzlu krakerlerle yapılan diğer çorba çeşitleri, balık (kızartılmış, fırında pişirilmiş veya haşlanmış), patates kızartması, ıstakoz, fırında pişirilmiş fasulye ve midye (buharda pişirilmiş veya kızartılmış) Boston mutfağının başlıca lezzetleri arasında bulunur. Kentin her tarafında çeşit çeşit elma yetiştirilir. Çeşitli tart, kek ve hamur işleri (bilhassa elma ile yapılan türleri) oldukça popülerdir.

Boston'da sayısız beynelmilel ve etnik lokanta bulunur. Faneuil Hall Çarşısı, her kategoriden restoran ve çok sayıda dükkanla doludur. Chinatown, Asya lezzetlerini sunan restoranlarıyla ünlüdür. Kuzey Ucu (the North End), en kaliteli İtalyan restoranlarını bulabileceğiniz yerdir. Newbury Caddesi ve Copley Sarayı, cadde üzerinde sıralanan kafeleri ve mahalli restoranlarıyla en gözde yerler arasındadır.

Boston'da Alım Satım
Kentte, sayamayacağınız kadar büyük mağaza bulunur. Kitaplar, müzik ürünleri, yiyecekler ve imitasyon kürkler kente has en yaygın alışveriş ürünleri arasındadır.

Rockport Köyü, çok sayıda butiğe ev sahipliği yapar. Bearsin Neck, Rockport'ta yer alan en ehemmiyetli alışveriş yeridir. Bu küçük yarımadada, çok sayıda butik, galeri ve restoran bulunur.

New Hampshire yakınlarında bulunan Kittery, çok sayıda outlet mağazanın bulunduğu ehemmiyetli bir alışveriş bölgesidir. Kittery'nin 30 dakika kuzeyinde yer alan “Old New England” Köyü de yeniden outlet mağazalarla doludur.
Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Newburry, kentin en ehemmiyetli alışveriş caddelerindendir. Bu caddenin her yerinde lüks butik ve galeriler sıralanır.

Fanueil Hall en ehemmiyetli alışveriş yerlerindendir. Burada; aksesuar, kitap, erkek ve kadın elbiseleri, cilt ürünler ve yolcu ürünleri, mücevher, ayakkabı, gözlük ve ev eşyaları satılan yüzden fazla mağaza bulunur.

Uygun Boston Uçak Bileti

Boston Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Boston şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Boston'a Ulaşım

Türk Hava Yolları’nın haftanın her günü İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan aşağı yukarı 11 saat süren direkt uçuşla Boston’a ulaşım mümkün. Şehir merkezine 7 km mesafede yer alan Logan Havalimanı’ndan kent merkezine taksi ya da otobüsle ulaşım mümkün.

Boston Uçak Bileti Fiyatları

American Airlines, United Airliens, Delta Airlines ve Türk Havayolları İstanbul'dan Boston'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Boston Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Boston Hava Durumu

BOSTON HAVA DURUMU

Boston Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Boston uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
istanbul boston thy, istanbul boston uçakla kaç saat, istanbul boston saat farkı, tk82, thy boston istanbul direkt, boston gezilecek yerler, boston hava durumu, boston uçak bileti, boston uçak bileti fiyatları, boston uçak seferleri, en uygun boston uçak bileti, ucuz boston uçak bileti