Charlotte Uçak Bileti

Charlotte Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Abd Charlotte şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Charlotte Uçak Bileti

Ucuz Charlotte Uçak Bileti

Ücret ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Charlotte Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Charlotte Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Charlotte Hakkında

Charlotte, ABD'nin Kuzey Karolina eyâletinin en büyük şehiridir. Charlotte bu arada Kuzey Karolina'nın "Macklenburg Kontluğu"'nun merkez şehridir. Eyaletin güneyinde yer alan şehir, eyaletin başkenti olan Raleigh'e karayolu ile takriben 2-3 saat uzaklıktadır.

Şehir hudutları içindeki nüfusu (2010 Nüfus Sayımı itibarı ile) 731,424 kişi iken 2012 Nüfus Tahmini bakımından 775,202 kişi olmuştur ve böylelikle ABD'nin 17. kalabalık şehridir. AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ Nüfus Sayımı Bürosunun tanımladığı "Charlotte Metropoliten Bölge" nüfusu (2012 tahmini ile) 2,296,569 kişi olup ABD'de nüfus bakımından 23. sırayı almaktadır.

Charlotte'un çevreninden bulunan 16 kontluğu da ihtiva eden Charlotte-Gastonia-Salisbury ekonomik pazar bölgesi (AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ Nüfus Sayımı Bürosu terimi ile "Birleşik İstatistiksel Bölge)'nin nüfusu 2010 Nüfus Sayımı'na göre 2,442,564 kişi idi.

Charlotte çevrenindeki bölgenin finans, endüstri, teknoloji ve eğlence merkezidir. Geçmiş senelerde şehir bir iş ve endüstri merkezi olarak bilinmekte iken son senelerde şehirde hızla gelişen bir turizm endüstrisi ortay çıkmış ve şehrin merkezi Karolina eyaletleri içinde turizm ziyaretlerine en elverişli bölge haline gelmiştir.

Charlotte AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ içinde çok ehemmiyetli bir finans merkezi olmuştur ve finansal varlıklar değeri bakımından New City'den sonra ikinci büyük finansal şehri vaziyetine geçmiştir.[3] Bank of America ve Wells Fargo'nun Abd doğu yörelerindeki faaliyetlerinin merkezleri Charlotte bulunmaktadı

Charlotte Kent Kılavuzu
Charlotte, finans, endüstri, teknoloji, ve eğlence merkezlerinin birleştiği bir şehir görünümünde, Kuzey Carolina eyalet merkezinin güney kesiminde yer alan ve hızla büyüyen bir şehir... Bu arada eyaletin en büyük nüfuslu yerleşim yeri. Bu özellikleriyle Carolina eyaleti şehirleri arasında en çok turist çeken yerlerin başında geliyor.

Şehir hudutları, 18. asır ortalarında İskoç-İrlanda muhacirleri ve Almanların kurduğu küçük kasaba görünümünden çok değişik. Son 20 senede her istikametten katlanarak büyüdü, öyle ki bu gelişme şehir merkezinden uzak dışsal yerleşim alanlarının da dönüşmesiyle de perçinlendi.

Gökdelenleriyle barizleşen ve ticaret merkezleri, kültürel, yönetsel yapılarla tam ortadaki Uptown ile başlayan şehir; NoDa, South End., Plaza-Midwood, Myers Park, Dilworth, SouthPark, Elizabeth, University City, East Charlotte, Ballantyne bölgelerine dağılarak genişliyor. Charlotte AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’nin iş geliştirme ve bankacılığın yanı sıra en iyi yaşanacak şehirler listesinde de ilk on içinde.

Charlotte'da Gezilmesi Gereken Alanlar:
Discovery Place: North Tryon’daki bu merkez çocuklar için hazırlanmış bir müze. Bilhassa bilime odaklanmış sergi alanında bazı vakit özel seçkiler de sergileniyor. Yağmur ormanında gezebilir, bir balığı görüp hissedebilir veyahut bir hidrojen balonunun patlamasını izleyebilirsiniz. Haftanın her günü açık olan müze pazarları 12:30’dan sonra ziyaretçi kabul ediyor.

The U.S. National Whitewater Center (USNWC): Dünyanın elit açık hava spor alanlarından biri ve eğlence yanında etrafsal eğitim veren bir merkez. Eşsiz manzaralar sunarak Catawba Nehri süresince uzanan bu ormanlık bölgede, dağ bisikleti sürüp ya da koşarak tırmanma alanlarında yükselebilirsiniz. Ve sonra çoklu kanallar biçiminde tasarlanmış kanallarda kano heyecanı sizi bekliyor.

NoDa: Charlotte şehri içinde bir sanat bölgesi Kuzey (North) ve ana caddelerden biri olan Davidson sözcüklerinin birleşimi. Bölge, 20. yüzyıl ortalarında fakirlerin ve suçluların barınağıydı. Geçtiğimiz 20 sene içinde büyük bir değişim geçirerek sanat galerinin adresi oldu. NoDa, en iyi savunmuş tarihsel alanlarından biri.

The Mint Museum of Art: Kolonizasyon öncesi ve sonrası Amerikan seramiklerini ve dünyanın fark yerlerinden gelen diğer sanat yapıtlarını görmek isteyen sanat severler için iyi bir başlangıç noktası.

The Lazy 5 Ranch: Altı farklı kıtadan 750 hayvanı bir arada görebileceğiniz 5.5 kilometrelik özel bir safari parkı. Bu zevk eğlence tecrübe dolu yolu isterseniz kendi aracınızla ya da atlarla çekilen park arabalarında yer ayırtarak kat edebilirsiniz.

Levine Museum: Güneyin tarihine ve geçmiş yüzyılların tesirine kapılmak için çok doğru bir yer. Ziyaretçiler güneyin yeni ve daha önceki yüzünü aynı anda görebiliyor. Pazar günü 12:00-17:00 arasında açık olan müze, pazartesileri kapalı. Haftanın diğer günleri 10:00’da kapılarını açıyor.

Carolinas Aviation Museum: Havacılık ve uçuş meraklıları için kesinlikle görülmesi şart olan bir müze. Sergilenen yalnız aslına uygun yenilenmiş tarihi uçaklar değil; havada gerçekleştirilen gösteriler izlemek olası, zira müze Charlotte-Douglas havaalanında. Müze pazartesileri kapalı pazarları ise 13:00 ile 17:00 arası açık. Diğer günler 10:00’da açılıyor.

Charlotte'da Kültür, Eğlence ve Sanat:
Kraliçenin şehri olarak da hatıralan Charlotte, Milli futbol (NFL), basketbol (NBA), golf (PGA), ve araba yarışı (NASCAR) etkinliklerine hane sahipliği yapıyor. Öyle ki yılın hangi zamanında giderseniz gidin netlikle ehemmiyetli bir karşılaşmaya ya da etkinliğe tanık oluyorsunuz.

The Dirt Track Racing School, çamurda araç sürmek isteyenler için bulunmaz bir yarış okulu.

Yarışçı veya yarış severlere üç değişik tipte yarış arabası kullanabiliyor. Derslere katılmak için önceden rastgele bir yarış tecrübesi edinmiş olmak gerekmiyor.

Howl at the Moon bildik “Piyano Barı” tanımını oldukça değiştiriyor. Çalışanların tamamı bazen dans ederek bazen piyano şarkılarına eşlik ederek sahnedeki gösterinin bir parçasına dönüşebiliyor. Oldukça esprili ve konuşkan piyanistlerin bütün gayreti herkesin ezberden bildiği şarkıları seyircilerle beraber söylemek. Böylece iyi müzikten zevk alan herkes için mükemmel bir deneyim ortaya çıkıyor.

Carowinds büyük bir tematik eğlence parkı. Sayısı 50’yi aşan parkurda gösteri ve heyecan sunuyor. Mayıs ayından itibaren açılan Boomerang Bay su parkı Avustralya temalı bir vaha görünümüyle 25 farklı su eğlencesine imkan veriyor. Nickelodeon™ Central, çocukların ve ebeveynlerin birlikte katılabileceği 20’den çok eğlence parkurunu bir araya getiriyor. Park, eylül ayının 27’sinden sonra kapanıyor.

NarroWay Theatre & Conference Center, neşeli komedi ve vurucu dramları ile tanınmış eğlence dolu, etkileşimli bir performans alanı. Akşam yemeği yerken bir yandan sahne üzerinde teatral performanslar için, diner theatre’ın cuma ve cumartesi günleri özel gösterilerinde masanızı ayırtmanız gerekiyor.

Charlotte'da Ne yenir? Ne içilir?:
Charlotte mutfağı güney usulü kızartılan tavuktan lezzetli ve kederli İspanyalı yemeklerine kadar geniş bir yelpaze sunuyor. Ananesel yemekler barbekü, fırında makarna-peynir ve tatlı olarak muz pudingi. Amerikan tarzı beslenme şehrin her yanına dağılmış vaziyette. Burger, fried chicken, rulo köfte veya pizza yemek istemiyorsanız, yeniden şehrin dört köşesinde bulabileceğiniz Meksika ve Çin mutfaklarını seçenek edebilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Charlotte'da Alım Satım:
Alışverişe çıkmak, insanların Charlotte yolculuk tasarılarının bir hayli nedeninden biri. Kelepir avcıları ve antika meraklıları, sanat galerileri ve açık hava pazarlarını gezebilir. Moda ve stil düşkünleri; Carolina, SouthPark, Northlake mağaza bölgeleri doya doya alışveriş yapabilir. Ve Paris, modacılar için ne değere sahipse, Kuzey Carolina'nın Piedmont bölgesi, mobilya dünyası için netlikle aynı değerde.

Uygun Charlotte Uçak Bileti

Charlotte Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Charlotte şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Charlotte'ye Ulaşım

Türkiye’den Amsterdam, Atlanta, Paris, Toronto ve Newyork aktarmalı olarak uçuş imkânı tespit edilen Charlotte Douglas Uluslararası Havalimanı, kent merkezine aşağı yukarı 12 kilometre mesafede bulunuyor.

Doğası ve kültürel zenginlikleri ile göz alan bu şehre gitmek amacıyla uçak bileti fırsatlarına göz atarak, hayallerinizi gerçeğe çevirebilirsiniz.

Charlotte Uçak Bileti Fiyatları

American Airlines, United Airliens, Delta Airlines ve Türk Havayolları İstanbul'dan Charlotte'ye direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Charlotte Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Charlotte Hava Durumu

CHARLOTTE HAVA DURUMU

Charlotte Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Charlotte uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
north carolina airports, istanbul charlotte uçak bileti, en uygun charlotte uçak bileti, türk hava yolları charlotte uçak bileti, charlotte uçak bileti, charlotte havalimanı, thy, amerika, abd, charlotte uçak bileti fiyatları, charlotte uçak seferleri