Cincinnati Uçak Bileti

Cincinnati Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Abd Cincinnati şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Cincinnati Uçak Bileti

Ucuz Cincinati Uçak Bileti

Ücret ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Cincinnati Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Cincinnati Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Cincinnati Hakkında

Cincinnati, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'deki Ohio Eyâleti'nin çok ehemmiyetli ticaret ve iş merkezlerinden biridir. Batı'nın kraliçesi diye de hatıralan şehir, Hamilton County'nin (Ohio) başkentidir.

Procter & Gamble, General Electric, Chiquita, Kroger ve Fifth Third Bank gibi ehemmiyetli dünya firmalarına hane sahipliği yapan Cincinnati kentinin nüfusu 338,458

Cincinnati Kent Kılavuzu
Cincinnati, Ohio eyaletinin güneyine, tam Kentucky eyalet hududuna, Ohio Nehri süresince yerleşmiş bir şehir. Batı'nın kraliçesi diye de hatıralan ve çok ehemmiyetli ticaret ve iş merkezlerinden biri olan kent, Hamilton County'nin (Ohio) başkenti. Dünya firmalarına ev sahipliği yapan Cincinnati kent merkezinin nüfusu 338 bin 458.

Cincinnati gezisine başlamak için skywalk tecrübe et cam üzerinde ve yukarıdan yürüyüş sistemi kullanılabilir. Kaybolma ihtimaliniz yüksek olduğunu düşünüyorsanız hiç kaygı etmeyin zira skywalk sisteminin bir ucu her zaman otellere çıkıyor. Diğer yanda ise alışveriş noktaları var.

Cincinnati'de Gezilmesi Gereken Alanlar
Ohio nehri süresince yapılacak tekne yolculuğu çok güzel görüntüleri karşınıza çıkarabilir. Kentucky ile Ohio’yu birbirine bağlayan köprüler, Cincinnati Reds beyzbol ve Cincinnati Bengals futbol stadyumu ile sema.

Avondale şehir merkezinin hemen yanı başındaki yerleşim yeri. Bölgedeki hayvanat bahçesi Cincinnati Zoo & Botanical Garden, en daha önceki hayvanat ve botanik bahçelerinden biri. Natürel orman sesleri arasında 700’den fazla hayvan türünü, 3000’den çok çeşit nebatı görebiliyorsunuz.

Amerikan tarihine şahitlik etmiş ve her dönem değişerek dönüşmüş “Over-the-Rhine” isimiyle hatıralan ve 943 yapıdan oluşan bölge ülkenin en büyük ve savunmuş tarihsel bölgesi. Over-the-Rhine, bu arada Cincinnati Senfoni Orkestrası ve Operası’na ev sahipliği yapıyor. Bölgede yer alan Findlay Market, halka açık pazarların en eskisi. Bugün de alaka ve beğeniyle izlenen koro ve orkestra müziğinin kökleri 19. asırdaki Alman yerleşimine kadar uzuyor.

Şehrin fark yerlerinde hem de bazı özel binaların içindeki domuz heykelleri şehrin ilk dönem ekonomisinin bugüne taşınmış bir başka sembolü. Şehir merkezinden küçük yürüyüşlerle Ohio Nehri’ne ve elbette müthiş manzaraya hakim tepelere erişebilirsiniz. Düşük gelir düzeyinde insanların yaşadığı bu bölgede suç oranının görece yüksek olduğunu belirtmek gerek.

Mt Adams, merkezin kuzeydoğu komşusu ve yeniden pahalı bir mahalle. Canlı gece hayatıyla kendini diğer bölgelerden ayırıyor. Bu bölgeceki The Holy Cross-Immaculata katolik kilisesi ilk yerleşimciler olan Almanlar tarafından yapılmış. Görülmeye değer bu kilisenin üzerinde Almanca yazıtlar dikkat çekiyor.

Clifton bölgesinde hemen her etnik orijinden ve ekonomik gelir düzeyinden insan yaşıyor. Aynı yerdeki üniversitenin talebelerinin yaşadığı apartmanlar, daha önceki tarz haneler birbirinin içine geçiyor.

Price Hill, Cincinnati’nin en daha önceki yerleşim noktası. Tarihler 1789’u gösterirken yerleşim başlamış ve 1870’lerde General Rees Price’ın ismini almış.

Ripley kasabası, tarihsel tecrübe yaşamak için gidilebilecek yerlerden biri. Cincinnati’ye bir saat uzaklıkta ve Ohio Nehri kıyısındaki bu yerleşim onlarca kaçak kölenin sığınağı olmuş. Kölelik karşıtı John Ranklin’in tepedeki evi bilhassa durulması şart olan bir nokta. Köleliğin legal olduğu Kentucky’den, özgürlüğün eyaleti Ohio’ya geçen 2000’den fazla köle nehri geçtikten sonra tepedeki bu evde kalmış. 13 çocuklu Rankin ailesi bu evde 12 kadar kaçak köleyi barındırabiliyormuş.

Cincinnati'de Kültür, Eğlence ve Sanat
Cincinnati Museum Center, Art Deco tarzda yapılmış bir binada toplanmış müzelerden oluşuyor. Eski tren istasyonu şimdi, senede bir milyondan çok turist çeken ziyaret noktası. Merkezde üç müze The Cinergy Children’s Museum, The Museum of Natural History & Science ve Cincinnati History Museum’un yanı sıra OMNIMAX tiyatrosu da bulununyor.

The Cinergy Children’s Museum çocukların nehir üzerindeki ip köprülerden geçip tırmanışlar yaparak eğlenebileceği öğretici bir alan. Northside bölgesi ise ekonomik olarak daha düşük ve renkli bir gece hayatı sunuyor.

Cincinnati'de Ne yenir? Ne içilir?
Oakley, özgün lokantalarda özel yemekler yemek için gidilebilecek en doğru yer. Ayrı olarak şehirde gecelerin oldukça canlı ve hareketli geçtiği yerlerden biri. Clifton Ave ve Whitfield kesişimindeki lokantalar Amerikan mutfağını tatmak ve yörenin özel yemeği Proud Rooster yemek isteyenler için doğru adres. Bu noktada bu arada Tayland ve Akdeniz yemekleri de yiyebiliyorsunuz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Cincinnati'de Alım Satım
Hyde Park çoğunlukla beyazlardan oluşan gelir düzeyi yüksek insanların yerleşim alanı. Butik mağazalar ve lokantaları ile pahalı alışverişin de adresi.

Mt. Washington, doğu yakasının iş ve alışveriş noktası. Alışveriş alanları Water Tower merkezinde toplanıyor. Çeşitli bayan giyim mağazaları ve kiliseler bölgenin diğer göze çarpan teferruatları.

Uygun Cincinnati Uçak Bileti

Cincinnati Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Cincinnati şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Cincinnati'ye Ulaşım

Türkiye’den ve dünyanın pek çok şehrinden aktarmalı uçuşlarla seyahat edilebilen Cincinnati/Northern Kentucky Uluslararası Havaalanı’na, İstanbul’dan Paris aktarmalı gerçekleştireceğiniz uçuşlarla ortalama 15-17 saat aralığında ulaşmak mümkün. Havaalanı ile Cincinati kent merkezi arasındaysa aşağı yukarı 21 kilometre uzaklık var.

Siz de Cincinati uçak bileti fırsatlarına göz atarak, bu mükemmel şehrin sokaklarında dolaşıp, geçmişi ve natural güzellikleri ile ilgili yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Cincinnati Uçak Bileti Fiyatları

American Airlines, United Airliens, Delta Airlines ve Türk Havayolları İstanbul'dan Cincinnati'ye direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Cincinnati Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Cincinnati Hava Durumu

CINCINNATI HAVA DURUMU

Cincinnati Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Cincinnati uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Cincinnati uçak bileti, en uygun Cincinnati uçak bileti, istanbul Cincinnati uçak bileti, türk hava yolları Cincinnati uçak bileti,thy Cincinnati, en ucuz Cincinnati uçak bileti, amerika uçak bileti