Cleveland Uçak Bileti

Cleveland Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Abd Cleveland şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Cleveland Uçak Bileti

Ucuz Cleveland Uçak Bileti

Ücret ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Cleveland Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Cleveland Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Cleveland Hakkında

Cleveland, Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzeydoğu eyaletlerinden olan Ohio eyâletine bağlı Cuyahoga County merkezi olan bir şehirdir. Şehir Ohio eyaletinin kuzeydoğusunda Erie Gölü'nün güney sahillerinde ve Ohio-Pensylvanya hududunun takriben 97 kilometre batısında konumlanmıştır. Şehir 1796'da Cuyahoga Nehri'nin Eire Gölüne ağzında heyetmiştir.

19. yüzyılada göl sahilinde bulunması ve AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'nin diğer bölgelerine çeşitli kanallar ve demiryolları hatları ile bağlı olmasından dolayı bir endüstri imalat merkezi oldu. Şehirde mimari çok gelişmiş vaziyettedir. Cleveland 'ın ekonomisi üretim endüstri, finansal hizmetler, sıhhat hizmetleri ve biyomedikal sanayiler ile çok çeşitli ekonomik sektörlere dağılmıştır.

Cleveland Kent Kılavuzu
Cleveland, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’nin kuzeydoğusunda, orta batı bölgesindeki Ohio eyaletinde bulunuyor. Şehir, Büyük Göller bölgesinde, Cuyahoga Nehri’nin Erie Gölü’ne döküldüğü yerde, 200 sene önce heyetmiş. Şehrin 1850’lerden sonra, bilhassa 1900’lü yıllarda gelişmesinde nehir ve göl taşımacılığı, petrol, demir-çelik, madencilik, otomotiv, inşaat gibi sanayiler ehemmiyetli bir rol oynamış.

Bu gelişimde John Rockefeller’ın dünyanın ilk petrol devi Standart Oil şirketini Cleveland’da kurmasının da büyük bir hissesi var. Cleveland 1980’e kadar, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’nin üçüncü büyük şirketler merkezi konumundaydı. Ohio başta havacılık olmak üzere, teknolojik yeniliklerin geliştirildiği bir eyalet olarak tanınıyor.

NASA’nın sekiz araştırma merkezinden Lewis Research Center, Cleveland’ da. Yeniden bir kamu ve özel sektör işbirliği teşebbüsü olan Ohio havacılık ve Uzay Enstitüsü Cleveland’ da konuşlanmış. AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ Hava Kuvvetlerinin en büyük araştırma-geliştirme laboratuarı ise Dayton’daki Dwight-Patterson Hava Üssü’nde bulunuyor. Uçak motorları üreten General Electric, Pratt and Whitney, Hughes gibi dünyaca bilinen dev şirketler, Goodrich lastik fabrikası, uçak fren sistemleri ve elektronik hedef belirleme sistemlerini üreten tesisler de Ohio eyaleti içindeler.

Cleveland'de Gezilmesi Gereken Alanlar
Şehir, New York’tan sonra ülkenin en büyük sanat merkezi olmaya aday. Playhouse Square Center’da sergiler açılıyor, konserler veriliyor ve tanınmış Broadway şovları sergileniyor. Merkez, beş tarihi tiyatro sahnesinin birleşmesiyle oluşmuş.

Cleveland Metropark Hayvanat Bahçesi’nde pek çok canlıyı bir arada görme talihine sahipsiniz. Hayvanat bahçesine gittiğinizde yağmur ormanları bölümüne uğramayı unutmayın. Talihliyseniz yapay bir tropikal fırtınaya tanık olabilirsiniz.

150 milyon yaşında olan Happy (Mutlu) isimli dinozorun iskeletini incelemek isterseniz Üniversite alanındaki Cleveland Tarihi Müzesi’ni ziyaret faktörüz yeterli. Great Lakes Science Center’da hem çocukların hem de büyüklerin bilimin eğlenceli yanını keşfedebilecekleri 400 den fazla yapıt sergilenmektedir.

Cleveland Sanat Müzesi’nde Picasso, Monet, Renoir gibi büyük ustaların muhteşem sanat yapıtlarını görebilirsiniz. Crawford Auto – Aviation Müzesi de yolunuzun üstünde. Bu müze bilhassa otomobil sevenlerin kaçırmaması şart olan bir yer. Klasik araba koleksiyonları görülmeye değer. Beachwood yakınlarındaki Maltz Musevi Ananesel Müzesi’nde ise şehri kuran gayretkeş Yahudilerin tarihi yaşatılıyor.

Cleveland da kesinlikle ziyaret edilmesi şart olan bir yer de bilhassa müzik severlerin yoğun alakasını çeken Rock And Roll Hall of Fame Müzesi’dir. Bu müzeden çıkan herkes müzik bilgisine yenilerini ilave etmenin keyfini yaşar.

Cleveland'de Kültür, Eğlence ve Sanat
Cleveland 19. asrın nihayetinde ve 20. asrın başında başta İrlandalılar, Macarlar, Çek ve Slovaklar, İtalyanlar, Polonyalılar, Almanlar ve Çinliler olmak üzere bir hayli muhacirin yerleştiği bir bölge olmuş. Takriben 80 etnik grup olduğu belirtilen şehirde Küçük İtalya, İrlanda Köyü, Slav Köyü, Çin Semti bulunuyor.

Cleveland, zümrüt yeşili muhteşem ormanları, nehirleri, yabani hayvan ve nebatları ile donatılmış birçok parklarında yürüyüş, balık avlama, piknik yapma olanaklarını veren bir yer. Kış aylarında orman içinde kayak yapma imkanınız dahi var.

Cleveland ayrı olarak profesyonel beysbol, futbol, basketbol ve hokey sporlarına hane sahipliği yapıyor. NBA dünyasının Michael Jordan’ın varisi olarak kabul ettiği LeBron James, Cleveland Cavaliers takımında oynuyor. Şehiri ziyaret ettiğinizde onu ve arkadaşlarını izlemek için talihinizi zorlamalısınız. Şehir ayrıca dünyaca tanınmış Cleveland Orkestra’sına da ev sahipliği yapıyor.

Cleveland'de Ne yenir? Ne içilir?
Amerikan mutfak kültürü, muhacirlerin ananesel damak tatları üzerine heyetidir. Cleveland’da da bu vaziyet değişik değil. Sayıları bini geçen lokantaların mönülerinde pek çok farklı ülkenin mutfağını tatma talihiniz olacak. Her bütçeye uygun alternatifler var.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Cleveland'de Alım Satım
Şehir merkezindeki Tower City Center tarihi mimari yapısı ile dikkat çekiyor. O ve şehrin batısında kalan Crocker Park, ziyaretçilere çok çeşitli alışveriş olanakları sunuyor. Görülmeye değer lokantaların, antika mağazalarının ve sanat galerilerinin olduğu Little Italy’e, Cleveland Clinic’den araba ile birkaç dakikada erişebilirsiniz.

Uygun Cleveland Uçak Bileti

Cleveland Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Cleveland şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Cleveland'a Ulaşım

Cleveland Hopkins Uluslararası Havalimanı (IATA: CLE, ICAO: FAA LID: CLE), Cleveland, Cuyahoga County, Ohio, Birleşik Devletler'in merkezi ticaret bölgesinin dokuz kilometre (14 km) güneybatısında bulunan bir kamu havaalanıdır. Kuzeydoğu Ohio'ya hizmet veren birincil havaalanıdır ve Ohio eyaletinin en büyük ve en yoğun havalimanıdır.

Büyükşehir bölgesine Burke Lakefront Havaalanı ve Akron-Canton Bölge Havaalanı tarafından da servis yapılmaktadır. Cleveland Hopkins Uluslararası Havaalanı ve Cleveland Burke Lakefront Havaalanı, birlikte Cleveland Havaalanı Kontrol Departmanı tarafından işletilen Cleveland Havaalanı Sistemini oluşturuyor.

Cleveland Uçak Bileti Fiyatları

American Airlines, United Airliens, Delta Airlines ve Türk Havayolları İstanbul'dan Cleveland'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Cleveland Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Cleveland Hava Durumu

CLEVELAND HAVA DURUMU

Cleveland Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Cleveland uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
istanbul cleveland uçak bileti, ucuz cleveland uçak bileti, türk havayolları cleveland bilet, en uygun clevaland uçak bileti, clevaland uçak bileti fiyatları, cleveland uçak seferleri, cleveland ucuz uçak bileti, thy, amerika cleveland,