New York Uçak Bileti

New York Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Abd New York şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
New York Uçak Bileti

Ucuz New York Uçak Bileti

Ücret ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Newyork Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
New York Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

New York Hakkında

New York, Amerika Birleşik Devletleri'nin en kalabalık şehri ve dünyanın en kalabalık metropolitan alanlarından New York metropolitan bölgesinin merkezidir. Şehir bir parçası olduğu New York Eyaleti ile karıştırıldığı için İngilizcede New York City (kısaca NYC) veya The City Of New York olarak da anılır. Şehir; ticaret, finans, medya, sanat, moda, araştırma, teknoloji, eğitim ve eğlence sektöründe ehemmiyetli katkı yaptığından dolayı global şehir olarak anılmaktadır. Ehemmiyetli bir beynelmilel diplomasi merkezi olan şehir, Birleşmiş Milletler Genel Merkezine hane sahipliği yapar ve dünyanın kültür başkenti olarak tanımlanır.
Şehir, dünyanın en büyük natürel limanlarından birinin üstüne heyetmiştir. New York borough isimi verilen ve her bir bölümün bir county olduğu 5 bölümden oluşur. Bu 5 borough - the Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens ve Staten Island- 1898 seneninde tek şehir olarak birleştirilmiştir.

New York bir muhacir şehiridir. Şehirde takriben 170 ayrı dil konuşulmaktadır ve her üç kişiden biri AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ dışında bir ülke doğumludur. İngilizce çeşitli aksanlarla konuşulur. İngilizcenin yanı sıra İspanyolca da yoğun konuşulmaktadır. Little Italy (Küçük İtalya) mahalleninde İtalyanca, China Town’da (Çin semti) Çince konuşan nüfus mevcuttur.

New York bir hayli Amerikan kültürel hareketinin de doğum yeridir. Edebiyat ve görsel sanatlarda Harlem Rönesansı, resimde soyut ekspresyonizm (New York Ekolü), müzikte hip hop, punk, salsa ve Tin Pan Alley bu hareketlerden bazılarıdır. 24 saat açık olan metrosu ve yoğun trafiğiyle "Hiç Uyumayan Şehir" ismini almıştır.

Özgürlük Heykeli, Empire State Binası, Central Park ve Times Alanı, Çağdaş Sanat Müzesi, Guggenheim Müzesi ve Çağdaş Tarih Müzeleri şehrin alaka çekici mekanlarıdır. Gökdelenleri, caddeleri, restoranları, alışveriş merkezleri ve insanlarıyla, New York turist çekmektedir.

New York Şehir Kılavuzu
New York Amerika Birleşik Devletleri'nin en popüler şehridir. New York için ayrı olarak “Hiç uyumayan şehir” veya “Büyük Elma” da denmektedir. Şehir beş bölgeden oluşur. Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens ve Staten Adası olarak adlandırılan bu bölgelerin toplam nüfusu 8.1 milyondur. 2. Dünya Savaşı'ndan bu yana dünya finansal piyasalarının merkezi olan New York, tanınmış ve tesirli borsası ile finans müesseselerine da ev sahipliği yapmaktadır.

New York'da Gezilmesi Gereken Alanlar:
Amerika'nın en bariz özelliklerinden olan ve insanda büyük merak uyandıran çok istikametlilik, çok kültürlülük, moda gibi niteliklerin tamamını yalnızca New York’ta bir arada bulabilirsiniz. Şayet New York’a ilk gelişinizse Empire State ve Chrysler binaları, Özgürlük Abidesi, Rockefeller Merkezi, Times Alanı, Bronx Hayvanat Bahçesi, Staten Island Feribotu, Brooklyn Köprüsü ve diğer bütün ünlü yerleri kesinlikle ziyaret etmelisiniz.

Önceden New York'ta bulunduysanız her zaman keşfedilmeyi bekleyen bir semt, önceden gitmediğiniz bir lokanta, bir Broadway şovu, Blockbuster müzesi veya kaçırılmaması şart olan kültürel veyahut sportif bir etkinlik mutlaka bulursunuz.

New York kent metrosu New York Şehri Transit Otoritesi tarafından işletilir. New York Transit Otoritesi Metropol Erişim Otoritesi'nin (MTA) bir azasıdır. Otobüs hatlarıyla birlikte dünyanın en geniş erişim ağına sahip şehrin bildirilmiş 468 yolcu istasyonu bulunur. 656 mil (1056km) gelir getiren hat ve 842 mil gelir getirmeyen hat ile hizmet vermektedir.

3700 otobüsü, 714 mil uzunluğundaki metro hattı, 12.000 taksisi ve limuzini ve sayısız ikincil yolu ile New York'u dolaşmak bir meltem esintisi gibidir. Ayrıca feribotlar, helikopterler, bisikletler, Amtrak ve kısa mesafe raylı servisleri mevcuttur. New York sanki düz ve yürüyen bir şehirdir.

New York'da Kültür, Eğlence ve Sanat:
Central Park, Bu park New York'un Manhattan Bölgesi yakınlarında büyük bir parktır (3.41km2, 4 kilometre x 800m’lik bir dikdörtgen). Senelik takriben 25 milyon ziyaretçisiyle Birleşik Devletler'in en çok ziyaret edilen parkıdır. Sinema filmlerine ve TV programlarına konu olması onu dünyanın en tanınmış kişi şehir parklarından biri haline getirmiştir.

SoHo
Takriben çeyrek mil karelik alanı ile içerisinde 250 sanat galerisi, 4 müze, takriben 400 lokanta ve 100 mağazayı bulundurmaktadır.

Greenwich Köyü
Burada her türlü mücevher, aksesuar, modayı belirleyen kıyafetler ve mevsimlik elbiseleri bulmanız olasıdır.

Harlem
Harlem'in Uptown bölümünde haneler ve işler yine yapılandırılmaktadır. Harlem'in yeni Rönesans'ının merkezi 125. Cadde'dir. Takriben 265.000 m2 büyüklüğünde bir perakende satış ve eğlence kompleksi olan Harlem USA, 125.Cadde ile Frederick Douglass Boulevard'ın kesiştiği noktada bulunmaktadır. Malcolm Shabaz Harlem Pazarı’nda Afrika giysileri, enstrümanları ve el işleri satılır.

Brooklyn
İskontolu ücretlerle kadınlara mahsus mevsimlik moda giyiminin satışının gerçekleştiği takriben 9.300 m2 büyüklüğündeki Aaron's, uğramanız şart olan yerler arasındadır. 1941 seneninden beri açık olan Kleinfeld, dünyanın en geniş Avrupa ve Amerika'ya mahsus düğün ve gece giysileri koleksiyonuyla dikkat çeker.

New York'da Ne Yenir? Ne içilir?
New York bir oburun düşlerinde yaşattığı şehirlerden biridir. 20.000 çeşit yiyecekle alternatifler hemen hemen sınırsızdır. 50 sene süresince öğle yemeğinizi her gün değişik bir lokantada, sosisten jambona ve kaşarlı şinitzele kadar çok değişik lezzetleri tadarak yiyebilirsiniz.

New York çok sayıda kaliteli lokantaya sahiptir. Fransız, İtalyan, Çin dahil olmak üzere çok sayıda lokantasıyla alternatifi bol bir şehir olan New York'tan bir lokanta seçin ve eğlenmenize bakın.

New York'da Alım Satım
New York alışveriş yapmak isteyenler için bir cennettir. Büyük mağazalar veya küçük butiklerde almak istediğiniz her şeyi bulmanız olasıdır. Dünyanın her köşesinden rastgele bir şeyi burada bulabilirsiniz.

Macy's Herald Square, dünyanın en büyük mağazası, New York'un en tanınmış kişi perakende satış ikonlarındandır. Her sene burada tertip eden Şükran Günü Şöleni ile bilinmektedir.

Bloomie's denilen Bloomingdale's yüzlerce senedir Pazar öğleden sonralarının “gör ve görün” mekanı özelliğini savunmaktadır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Saks Fifth Avenue, 1924 seneninde açılmış olup Rockefeller Merkezi'nin karşı caddesinde bulunmaktadır. Giderek en iyi bay ve bayan koleksiyonları, spor elbiseleri, ayakkabılar, aksesuarlar, kozmetik ürünleri, güzel kokular, mücevher satılan ve 62 mağazadan oluşan bir yer halini almıştır.

Birçok ziyaretçi için Fifth Avenue 50. caddeden 59. caddeye kadar dağılan en çok görülmesi gereken alışveriş yeridir. Pahalı butiklerle dolu bu yerde üst düzey butikler, çok iyi bilinen alışveriş zincirleri ve yerler bulunur.

Uygun New York Uçak Bileti

New York Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. New York şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle New York'a Ulaşım

Dünyanın merkezinde yer alan New York’a uçak bileti alarak ulaşmak mümkün. Türk Hava Yolları ile İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan haftanın 7 günü New York John F. Kennedy Havalimanı’na direkt sefer bulunuyor. Yolculuk 10 saat 40 dakika sürüyor. Hem de çoğu değişik hava yolu şirketinin Avrupa bağlantılı aktarmalı seferleri de var. New York kent merkezi ile havalimanı arasında 43 kilometrelik mesafe otobüs ve taksiyle aşılıyor.

Farklı kültürlerin bir arada yaşadığı, karmaşanın ortamında bile bir uyumun bulunduğu New York, çoğu insanın bir gün kesinlikle görmek istediği destinasyonlar arasında. Dünyanın en kalabalık ve en kozmopolit kentlerinden New York’a seyahat etmek amacıyla uçak biletlerine derhal göz atın!

New York Uçak Bileti Fiyatları

American Airlines, United Airliens, Delta Airlines ve Türk Havayolları İstanbul'dan New York'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel New York Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

New York Hava Durumu

NEW YORK HAVA DURUMU

New York Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz New York uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
istanbul new york uçak bileti pegasus, amerikaya ucuz uçak bileti nasıl bulunur, istanbul new york kaç saat, amerika uçak bileti pegasus, istanbul amerika uçak kaç saat, thy new york istanbul uçuş saatleri, istanbul new york, amerika uçak bileti, en uygun new york uçak bileti, ucuz new york uçak bileti, istanbul neyw york uçak bileti, türk hava yolları new york uçak bileti