Chicago (Şikago) Uçak Bileti

Chicago Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Abd Şikago şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Chicago (Şikago) Uçak Bileti

Ucuz Chicago Uçak Bileti

Ücret ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Chicago Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Chicago Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Chicago Hakkında

Chicago Amerika Birleşik Devletleri'nin nüfus itibariyle (2010 senesi sayımına göre nüfusu 2,695,598) en büyük üçüncü şehridir.

Illinois eyâletinde Michigan Gölü'nün güneybatı kıyısında bulunur. 1833 seneninde kurulan şehir, 1885 seneninde ilk gökdelenin bu şehirde yapılması ile de tarihe geçmiştir. Tanınmış Sears Kulesi (110 katlı) bu şehirdedir.

Göle nazır olan şehir merkezinde gökdelenin ve renkli sokakların yanı sıra, çeşitli kanatlı hayvan türlerinin esenlik içinde rahatsız edilmeden yaşadıkları park ve bahçeler bulunmaktadır.

Chicago Kent Kılavuzu
Amerika Birleşik Devletleri (USA) 50 eyaletten oluşan federal bir devlettir. Şikago, takriben 3 milyonluk nüfusuyla (metropol nüfusu 9.5 milyonu bulur) bulunduğu Illinois bölgesinin 1. Birleşik Devletlerinin ise 3. en kalabalık şehiridir. Şikago, Illinois eyaletinin kuzeydoğusunda Michigan Gölü'nün güneybatı sahillerinde yükselmektedir. Şikago şehiri ülkenin çok ehemmiyetli bir erişim, kültür, siyaset, endüstri, finans, tıp ve yüksek öğrenim merkezidir. Şehir ülkenin orta batısının ticari ve iktisadi, kültürel ve finansal başkenti konumundadır. Büyüleyici mimari yapılarıyla Şikago, 1885 seneninde dünyanın ilk yüksek binasının, gökdeleninin, kurulduğu şehir unvanına sahiptir.

Chicago'da Gezilmesi Gereken Alanlar
Şikago bir iş, kültür ve spor merkezidir. 2016 Yaz Olimpiyatları'na aday şehirlerden biridir. Şehir çağdaş yapılaşmanın doğduğu yerdir. Şikago'yu baştanbaşa donatmış olan yüksek binaları izlerken kendinizi semanın içinde hissedebilirsiniz.

Streeterville'de bulunan Navy Pier şehrin en çok ziyaret edilen mekanıdır. Michigan Gölü kenarında heyeti bulunan ve Şikago'nun oyun parkı niteliğindeki bu yer; lokantaları, mağazaları, sergi salonları, müzeleri, toplantı salonları, plajları, göl kenarındaki parkları ve fıskiyeleriyle ön tasarıya çıkar. Şehrin muhteşem manzaralarına şahitlik etmek için kesinlikle Navy Pier dönme dolabına binmelisiniz.

Dünyanın dört bir yanından çok sayıda turist kentin mimari mucizelerini görmek için Şikago'ya akın eder. Burası hem Amerikan hem de dünya mimarisinin temsilcisi konumundadır. Dünyanın en yüksek on binasından üçü Şikago'da bulunur. Wacker Drive, Jackson Bulvarı, Franklin Bulvarı ve Adams Caddesi'yle çevrili bulunan Sears Tower (Sears Burcu) 1.450 fit yüksekliğiyle şehrin en yüksek yapısıdır. Bu gökdelen Şikago'nun simgesidir. 80-story AON Center, eski isimiyle Amoco Binası, kentin ikinci en yüksek binasıdır. 875 N. Michigan Avenue'de yer alan John Hancock Center kentin 3. en yüksek gökdelenidir. John Hancock Center'ın 94. katından Illinois, Indiana ve Wisconsin eyaletlerini izleyebilirsiniz.

78 E. Washington Caddesi'ndeki Şikago Kültür Merkezi, Michigan Avenue'daki 1889 Oditoryum Binası (1889 Auditorium), NBC Gökdeleni ve daha bir hayli mimari başyapıt Şikago'da bulunur.

Illinois eyaletinin merkezinde yer alan Şikago Sanat Enstitüsü (Art Institute of Chicago), dünyadaki en ehemmiyetli müzelerden biridir. Uzun bir tarihe şahitlik eden müzedeki koleksiyon insanı hayretler içinde bırakır. Bu nadide koleksiyonun değerli parçaları 5.000 senelik bir tarihe dayanır. Impressionist (izlenimci) ve postimpressionist akımların en güzel tabloları ziyaretçileri büyülemektedir.

Old Town'da bulunan Holding Chicago Historical Society (müze), göl kenarındaki Field Museum of Natural History (20 milyondan fazla çalışmayı barındırır), Museum Campus'daki Shed Akvaryumu gibi çok sayıda park ve mekana hane sahipliği yapan Şikago, müzeleri ve mimarisiyle sanki bir galaksiyi andırır.

Chicago'da Kültür, Eğlence ve Sanat
Kültürel manada aklınıza ne gelirse Şikago'da bulabilirsiniz. Dans, spor, müzik (bilhassa caz ve blues), görsel sanatlar, sahne sanatları, tiyatro, şenlikler, kültür merkezleri, kütüphaneler ve gösteriler kentin başlıca kültürel unsurları arasındadır. Grant Park Müzik Şenliği (Haziran-Ağustos), Yaz Dans Şenliği (Haziran-Ağustos), Şikago Beynelmilel Çocuk Film Şenliği şehrin önde gelen kültürel organizasyonlarındandır.

Şikago; Klein Arts Works, ArchiTech Mimari Galerisi, Oskar Friedly Galerisi gibi çok sayıda galerinin hayat bulduğu bir şehirdir.

Şikago blues, Şikago Ruhu, caz ve Gospel müzik tarzları şehrin en bilinen istikametlerindendir. LaSalle Bank Tiyatrosu, Cadillac Saray Tiyatrosu ve Ford Oryantal Tiyatrosu şehrin sahne sanatları aktivitelerinin tertip ettiği başlıca yerlerdir.

29 mili bulan göl kenarındaki parklar ve plajlar açık hava aktiviteleri için mükemmel olanaklar sunar. Bisiklet, yüzme, golf, koşu, plaj voleybolu, güneşlenme ve daha bir hayli etkinlik gerçekleştirebilirsiniz. Çok sayıda bisiklet yolunun bulunduğu Şikago'da bisiklet kullanmak günlük hayatın natürel bir parçasıdır. Şehirdeki gece eğlencesine mahsus mekanların sayısı başınızı döndürebilir.

Chicago'da Ne yenir? Ne içilir?
Şikago yemek yemeyi sevenlerin cennetidir. Şehir fast food kültürünün kalbidir. İlk McDonalds şubesi burada açılmıştır. Şehirde mahalli ve beynelmilel mutfaktan her bütçeye uygun, kaliteli ve lezzetli yemeklerin sunulduğu çok sayıda lokanta bulunur. Şehirdeki dünya mutfağı, sayısız lokantanın sunmuş olduğu kaliteli ve neffis lezzetlerden tatma olanağı sunmaktadır.

Şehir merkezi ve Kuzey Nehri (the North River), başlıca turistik yerler olmanın yanı sıra çok sayıda romantik ve alaka toplayan lokantaya hane sahipliği yaparlar. Lincoln Parkı etrafındaki alan şehrin en iyi lokantalarıyla doludur. Lakeview, kozmopolit bir atmosfere sahiptir. Burada Meksika, Fransa ve Italya gibi beynelmilel mufaklardan lezzetler sunan lokantalar bulunur.

Chicago'da Alım Satım
Lüks alışveriş merkezleri, mağazaları, butikleri, şehir semtlerinde yer alan özel alışveriş yerleri, antika mağazaları, kitapçıları ve daha fazlasıyla Şikago, alışveriş çılgınlarının tüm isteklerine cevaplamaktadır.

State Street (Devlet Caddesi), Marshall Field's ve Carson Pirie Scott gibi iki dev alışveriş merkezine hane sahipliği yapar. Oak Caddesi, her türlü mahalli ve beynelmilel eşyanın satıldığı butiklerle doludur. Michigan Avenue'da bulunan Magnificent Mile çok sayıda alışveriş merkezi, tasarım markaları ve mağaza zincirlerine ev sahipliği yapar.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Magnificent Mile, Şikago'da alışverişin mabedidir. Benzeri olmayan butikler, büyük alışveriş merkezleri ve Armani, Bulgari, Cartier, Chanel, Tiffany gibi markaların satıldığı popüler tasarım mağazaları alışverişe çıkanların tüm beklentilerini karşılar.

Streeterville'de yer alan Kuzey Köprüsü'ndeki mağazalar, Amerikan alışveriş merkezlerinin bulunduğu Water Tower Place (Streeterville), Ortadoğu tarzı mağazaların bulunduğu 900 N Michigan (Streeterville) ve çok sayıda alışveriş mekanıyla Şikago, alışveriş severlerin her türlü isteğine yanıt veren bir kenttir.

Uygun Chicago Uçak Bileti

Chicago Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Chicago şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Chicago'ya Ulaşım

Türk Hava Yolları’nın İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan haftanın 7 günü direkt uçuşu tespit edilen Chicago’ya ulaşım gerektiğince kolay. Avrupa’nın belirli şehirlerinden aktarmalı uçuş seçeneklerini değerlendirerek Şikago O'Hare International Havalimanı’na gidilebiliyor. Bunun amacıyla Şikago uçak bileti fırsatlarına göz atmak gerekiyor.

Dünyada çağdaş şehircilik akımının ilk adımının atıldığı Şikago, ABD’nin en gözde turistik şehirlerinden biri. Bu etkileyici, eğlenceli ve her köşesinde ayrı bir dünyanın kapılarını açan kenti keşfetmenin tam zamanı!

Chicago Uçak Bileti Fiyatları

American Airlines, United Airliens, Delta Airlines ve Türk Havayolları İstanbul'dan Chicago'ya direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Chicago Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Chicago Hava Durumu

CHICAGO HAVA DURUMU

Chicago Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Chicago uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
istanbul chicago thy, istanbul chicago kaç saat, istanbul chicago flights, istanbul chicago uçuş rotası, istanbul chicago saat farkı, istanbul chicago kaç km, chicago yaklaşan etkinlikler, istanbul new york, chicago uçak bileti, en uygun chicago uçak bileti, şikago uçak bileti