Las Vegas Uçak Bileti

Las Vegas Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Abd Las Vegas şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Las Vegas Uçak Bileti

Ucuz Las Vegas Uçak Bileti

Ücret ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçbilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Las Vegas Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Las Vegas Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Las Vegas Hakkında

Las Vegas, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'nin kurulduğu dönemlerde bir demiryolu geçiş istasyonu olması nedeniyle mafya ve örgütlü çetelerin bulunduğu, denetimden yoksun bir şehir idi. Bu vaziyet, 1900'lerin başına kadar sürdü. 1931 seneninde kumarhanelerin AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'de yasal statü kazanmasının hemen peşinden, daha önceki bir gangster olan Bugsy Siegel burayı bir kumarhane merkezi şeklinde tasarladı ve bunu hayata geçirdi. 1940'lardan sonra artan alaka ile beraber şehrin nüfusu ve ekonomisi bugüne dek katlanarak artmıştır.

Küçük bir çöl kasabası olan Las Vegas'ın nüfusu, 2.000'lerden 550.000'lere gelmiştir. Nüfus'un %69.86 sı beyaz, geri kalanı ise siyah ve sarı ırktandır. Ekonomisi büyük bir hızla gelişen şehrin nüfusu da aynı oranda artmaktadır.

Las Vegas Kent Kılavuzu
Las Vegas Nevada Eyaleti'nin en kalabalık nüfusa sahip bir kentidir (Amerika Birleşik Devletleri 50 eyaletten oluşur.) Clark County (Clark Vilayeti)'de yer alan Las Vegas Amerika Birleşik Devletleri (USA)'nin ve tüm dünyanın kumar merkezidir. Las Vegas dünyanın eğlence merkezi olarak nitelendirilmektedir. Kentin göz kamaştıran imajı Las Vegas'ın çok sayıda tanınmış film ve programlarda dekor olarak kullanılmasını sağlamıştır.

Las Vegas'da Gezilmesi Gereken Alanlar
Las Vegas kumarhanelerle dolu bir kenttir. Müzeler, görkemli parklar, gökdelenler ve yüksek binalar kentin görülmeye değer yerleridir.

Bellagio Casino Resort'un hemen ötesinde yer alan Bellagio Conservatory ve Botanical Gardens kesinlikle görmeniz şart olan tez ve sık değişen bir manzaraya sahiptir.

Flamingo Kumarhanesi'nde kuğular, ördekler, kaplumbağalar ve benzeri hayvanlar kumarhanenin yeşil alanlarında dolaşmaktadır.

Strip'de yer alan Mirage evvelce bir tiyatro alanıydı. Kumarhane oteli su yolları, kıvrımlı dereleri ve şelaleyi andıran su manzaralarıyla insanın gözünü alan bir görüntüye sahiptir. Strip'deki Stratsphere Kulesi 350 metrelik yüksekliğiyle kentten muhteşem manzaralar sunar.

Yeniden Strip'de bulunan Guggenheim Hermitage Müzesi çağdaş ve postmodern çalışmaların bulunduğu mükemmel bir koleksiyon sergisidir.

Downtown'da bulunan Las Vegas Tabiat Tarihi Müzesi (Las Vegas Natural History Museum) dinozorlar, balinalar, köpekbalıkları, beynelmilel vahşi hayat, Nevada vahşi hayatı, Afrika savanası ve yağmur ormanlarının sergilendiği nadide bir müzedir.

Las Vegas'da Kültür, Eğlence ve Sanat
Kumarhaneler ve eğlence alternatifleri Las Vegas kentinin kültürel ve sosyal hayatının belirleyicisidir. En popüler kumarhaneler Las Vegas Bulvarı güneyinde sıralanmaktadır. Çok sayıda kumarhane kentte bulunur.

Las Vegas'da izdivaç etmek bir hayli çiftin hayal ettiği bir şeydir. İzdivaç etme kiliseleri ve özel nikah giysileri şehirde oldukça yaygındır.

Las Vegas şovların ve etkinliklerin şehiridir. Çeşitli özel şovlar, oyunlar, müzikaller, komediler, spor aktiviteleri ve diğer özel organizasyonlar şehrin en ehemmiyetli kültürel ve eğlence faaliyetleri arasında yerini alır.

Araba ve gitar şovları, Las Vegas Gölü, Uluslararası Dragon Bot Şenliği (Lake Las Vegas International Dragon Boat Şenlik), dans yarışmaları, hane yenileme ve dekorasyon şovları kentin başlıca etkinliklerindendir.

Las Vegas'da Ne yenir? Ne içilir?
Las Vegas mutfağı, her türlü yemek kültürünün bulunduğu her bütçeye uygun bir menü sunar. Gece eğlencesinin yanı sıra Las Vegas, çok çeşitli lezzetler arayanların seçenek edeceği yerlerin başında gelir. Amerikan, Asya, Çin, Fransız, İtalya, Hindistan, Japon, Meksika, güneybatı, Yunan, Akdeniz ve daha fazla mutfağın yer bulduğu bu kültür en kaliteli yemekleriyle dikkatleri çeker.

Soğuk yemek ve içeceklerin bulunduğu mekanlar, ızgara et yenilen restoranlar, sandviç dükkanları, deniz ürünü/sebze/et yemeklerinin servis edildiği mekanlar tüm damak tatlarına hitap etmektedir.

Las Vegas lokantaları ve diğer yiyecek/içecek mekanları aklınızı başınızdan alacaktır.

Las Vegas'da Alım Satım
Alışveriş çılgınları Las Vegas'da umduklarından çok daha fazlasını bulurlar. Sayısız kumarhane mağazaları, alışveriş merkezleri, toptan yerleri, büyük mağazaları ve butikleriyle Las Vegas bir alışveriş cennetidir. Alışveriş özelliği Las Vegas'ın pazarlanmasında ön tasarıya çıkan en ehemmiyetli unsurlardandır

Las Vegas Strip yakınlarında yer alan Boulevard Alışveriş Merkezi 150'den fazla mağaza, servis mekanı ve restoranıyla hizmet verir.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Büyük Kanal (Grand Canal) mağazaları 80'i bulan sayılarıyla İtalyan ağırlıklı bir tarza sahiptir. Mücevher, ayakkabı, tasarım elbiseleri, ev aksesuarları ve daha fazlası bu mağazalardan satın alınabilecek ürünlerdir.

Las Vegas'ın alışveriş kültürünü öğrenmek için uzun bir müddet ayırmak zorundasınız. Daha sonra Las Vegas'daki alışveriş olanaklarından tam olarak yararlanmak için yeniden uzun bir müddete ihtiyacınız olacak. Tam bir alışveriş denizinde yüzüyorsunuz.

Uygun Las Vegas Uçak Bileti

Las Vegas Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Las Vegas şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Las Vegas'a Ulaşım

Türk Hava Yolları, American Airlines ve United Airlines’ın New York aktarmalı; British Airlines, Lufthansa, Alitalia, AirFrance, KLM, ve Delta Airlines havayolu şirketlerinin ise Paris, Londra ya da Madrid aktarmalı Las Vegas uçuşları bulunuyor.

Amerika ya da Avrupa aktarmalı uçuşların aşağı yukarı seyahat zamanı ise 16 saat. Şehir merkezinin 8 km uzaklıkta yer alan McCarran Uluslararası Havaalanı’ndan otobüs, taksi, shuttle servislerle ya da vasıta kiralayarak kente ulaşım mümkün.

Las Vegas Uçak Bileti Fiyatları

American Airlines, United Airliens, Delta Airlines ve Türk Havayolları İstanbul'dan Las Vegas'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Las Vegas Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Las Vegas Hava Durumu

LAS VEGAS HAVA DURUMU

Las Vegas Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Las Vegas uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
istanbul las vegas uçakla kaç saat, las vegas uçak bileti thy, istanbul las vegas kaç saat, las vegas a nasıl gidilir, las vegas otel fiyatları, türkiye las vegas saat farkı, las vegas turu, las vegas otelleri, las vegas uçak bileti, en uygun las vegas uçak bileti, kampanyalı ucuz las vegas