Miami Uçak Bileti

Miami Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Abd Miami şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Miami Uçak Bileti

Ucuz Miami Uçak Bileti

Ücret ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Miami Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Miami Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Miami Hakkında

Miami, Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinin ikinci büyük şehiridir. Atlas Ummanı kıyısında bir kıyı şehiridir. En gelişmiş sektör turizm sektörüdür.

Miami'de takriben 5.000 Türk yaşamaktadır. Halkın %66,75'i İspanyolca konuşur. Bunun en büyük sebebi ise burada yaşayan halkın çoğu etraf ada ülkelerinden geldiklerindendir. Fakat 2008 verilerine İspanyolca konuşan azınlık arttıkça anadilleri İngilizce olanlar işlerinin yürütülmesinde büyük zorluklar çektiklerini ifade etmişlerdir. Hem de en Ehemmiyetli Televizyon kanalı ise Telemundo'dur. Hispanik dizi sektörü Amerika Birleşik Devletleri'nde büyük sektöre ve desteğe sahiptir. Dünyaca tanınmış kişi Latin (hispanik) dizilerinin bir bölümü Amerikan orijinli Telemundo tarafından uyarlanır ve bu eyalette çekilir.

Miami Kent Kılavuzu
Florida Eyaleti'nin ehemmiyetli şehirlerinden Miami, Güneydoğu Florida'da, Florida Everglades ve Atlantik Ummanı arasındaki Biscayne Körfezi üzerindedir. Latin Amerika'ya Geçiş Kapısı denilen Sihirli Şehir, Latin Amerika ülkelerine ait işletmelerin merkezlerine hane sahipliği yapmaktadır. Ülkenin en ehemmiyetli iş merkezlerinden biri olan Miami, gelirinin büyük bir bölümünü turizmden ele geçirmektedir. Şehrin hayvanlar alemi, nebat örtüsü ve plajları baş döndürücüdür. Miami, güneş altında parlayan bir şehirdir.

Miami'de Gezilmesi Gereken Alanlar
Tarihi yapıtları, yerleşim alanları ve şehre dağılmış görkemli villalarının yanında Miami, natürel mükemmelleriyle insanın aklını başından alır. Kilometrelerce uzanan plajları, hayvan ve bitki parkları, benzersiz

Everglades Milli Parkı (Çimen Nehri) ile büyüleyici bir atmosfere sahiptir.

Art Deco Tarihi Bölgesi (Art Deco Historic District), en büyük 20. Asır Milli Resmi Tarihi Bölgesi (20th Century National Register Historic District)'dir. Bu mahallede, 1920'li, 1930'lu ve 1940'lı senelere ait 800'ün üzerinde yapı bulunur.

Coconut Grove'da bulunan Vizcaya Müzesi ve Bahçeleri, değerli bir İtalyan Rönesans tarzı villadır. 15. ve 19. asırlara ait mobilya, tablo ve süsleyici çalışmaların yanı sıra villanın sahile bakan bölümlerinde muhteşem bahçeler, büyüleyici fıskiyeler, şık havuzlar, kanallar ve çok sayıda patika bulunur.

Miami, ülkenin iki milli parka sahip tek şehiridir. 1.5 milyon akrelik nadir ve olağandışı bir eko sistem üzerinde bulunan Everglades Ulusal Parkı, yok olmaya yüz tutmuş çok sayıda hayvan türüne ev sahipliği yapar. Amerika timsahı, Florida panteri gibi türler bu parkta yaşar. Biscayne Ulusal Parkı, ehemmiyetli bir bölümü suyla kaplı bir mükemmeller diyarıdır. Bu parkta zümrüt gibi adalar, mercan kayalıkları ve akvaryumlar bulunmaktadır. Bu parklar, dışarıda eğlenmek isteyenler için birebirdir.

Downtown'da yer alan Balta Girmemiş Papağan Adası (Parrot Jungle Island), dünyanın her tarafından az bulunan kuşlar ve diğer hayvan türlerini barındırır. Bu tropikal ada orangutan, timsah, kaplan gibi hayvanların yanı sıra çok çeşitli aktiviteler, alışveriş ve eğlence olanaklarıyla da popüler bir yerdir.

Miami Şehiri Hayvanat Bahçesi, ülkenin en ehemmiyetli hayvanat bahçelerindendir. Burası Asya, Afrika, Avusturalya, Güney ve Kuzey Amerika gibi yerlere has toplam 1.300 hayvana ev sahipliği yapar.

Miami'de Kültür, Eğlence ve Sanat
Hedonizme yaklaşan bir eğlence hayatı ile ön tasarıya çıkan Miami, zengin bir sanatsal ve kültürel birikime sahiptir. Bitmez tükenmez kültür ve eğlence etkinlikleri, dinamik ve etkileyici bir günlük hayatın şehir sosyal hayatına damga vurmasına sebep olmaktadır.

Miami, çığır açan tiyatro ve diğer sahne sanatlarıyla dudak ısırtan bir kenttir. Aktörler Tiyatrosu (Actor's Playhouse), Jackie Gleason Tiyatrosu ve Coconut Grove Tiyatrosu, Miami'nin mükemmel tiyatro dünyasından birkaç örnektir. Mucize Tiyatrosu (Miracle Theater)'nda yer alan Aktörler Oyunevi, yetişkinler ve çocuklar için profesyonel performanslara hane sahipliği yapar.

Miami, klasik ve muasır imalatlardan büyük opera performanslarına, dünyaca tanınmış kişi starların başını çektiği müzik alternatifleri sunan bir şehirdir.

Birleşik Devletler Chopin Vakfı, halka açık klasik müzik konserleri sunmaktadır. Sahne Sanatları Karnaval Merkezi'nde sahne alan Büyük Florida Operası ve Sahne Sanatları Broward Merkezi, şehrin başlıca kültür merkezlerindendir. Günbatımı Merkezi'nde sahne alan Miami Senfoni Orkestrası, Amerikan, İspanyalı ve Avrupa tarzında sözlü müzik performanslarını sahneye koyar.

Güney Plajı'nda yer alan Miami Şehir Balesi, şehrin görülmesi şart olan en ehemmiyetli değerlerindendir. Bu dünya çapında takdir toplayan bale topluluğu, Efsanevi dansçı Edward Villella idareninde klasik ve muasır performanslar ortaya koyar.

Miami, sahip olduğu çok sayıda sahne sanatları merkezinin yanı sıra günün her hatıra eğlencesiyle ön tasarıda olan bir şehirdir. Miami Karnavalı (Mart ayının başı), şehrin en büyük kültürel etkinliğidir. Beynelmilel Hispanic (AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'de yaşayan İspanyalı ve Latin Amerikalılara verilen isim) Tiyatro Şenliği (Mayıs-Haziran), Miami Reggae Şenliği (Ağustos), Miami Kitap Fuarı (Kasım), şehrin en ehemmiyetli kültürel organizasyonlarındandır. Her sene onlarca yazar ve yüzbinlerce ziyaretçi Miami'de tertip eden kitap fuarına akın etmektedir.

Miami plaj kültürü, botanik ve natürel mükemmeller, gece hayatı, zengin şehir eğlence hayatının en ehemmiyetli parçalarıdır. Fotoğrafik ve egzotik manzaraların damga vurduğu tabiat ve su alanlarının eşlik ettiği Miami plajları, büyüleyici eğlence ve spor alanlarıdır. Hava gösterileri, dalış, kayak, takım sporları gibi sportif faaliyetlere olanak tanıyan bir şehirdesiniz. Güneş semanın ardına gizlendikten sonra, Miami'de bulunan dans kulüpleri ve salonları, sıcak umman meltemleri eşliğinde konuklarını eğlendirir. Bu mekânlar eğlenmeyi sevenler için vazgeçilmez yerlerdir.

Miami'de Ne yenilir Ne içilir?
Eğlencenin doruklarda yaşandığı bir kentten söz ediyorsanız aynı şehrin mutfak kültürünün baş döndürücülüğüne şaşırmamalısınız. Her kategoriden mekânın tüm dünya mutfaklarından örnekler sunduğu Miami mutfağı; iştah kabartan lezzetler, büyüleyici malzemeler ve muhteşem tatlardan oluşan bir zenginliğe sahiptir. Zengin Latin Amerika mutfağı ve Karaip fasulye yemeklerinin ön tasarıda olduğu şehir mutfağı, dünya mutfağından her tada ve cebe hitap eden örneklerle doludur.

Miami'de Alım Satım:
Miami, alışveriş severler için cennetten bir köşedir. Bu şehrin alışveriş dünyasında tasarım elbiseler ve moda imalatlardan günlük kıyafetlere her şeyi bulabilirsiniz. Alışveriş merkezleri, Miami plajları, butikler, özel mağazalar, pazarlar ve diğer alışveriş yerleri sizlere sınırsız alternatifler sunmaktadır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Hava meydanı yakınlarında bulunan Dolphin Alışveriş Merkezi, bir alışveriş, eğlence ve yemek kompleksidir. Burada 240 outlet, dükkânlar ve özel alışveriş mekânları bulunur.

Bal Limanı Dükkânları, moda tasarımların satıldığı büyüleyici mekânlardır. Tasarım butiklerden oluşan bu yerde dünyaca ünlü moda markalarını bulabileceksiniz.

Kentin kuzeyindeki Opa-locka/Hialeah Pazarı, Güney Florida'daki en büyük pazarlardan biridir. Burada 1.200' ü aşkın toptancı ve perakendeci bulunur.

Uygun Miami Uçak Bileti

Miami Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Miami şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Miami'ye Ulaşım

Haftanın 7 günü, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Miami’ye uçan Türk Hava Yolları, hiçbir transfer gerçekleştirme mecburiyetinde kalmadan bu çarpıcı şehre direkt olarak ulaşım üstünlüğü sağlıyor. Miami uçak bileti alarak ABD’nin turizm cennetine ulaşmak mümkün. Hem de başta Avrupa ülkeleri ve ABD’nin başka kentleri olmak üzere transferlı uçuş alternatifi ile Miami’ye gitmek gerektiğince kolay.

Dünya turizminin en muhteşem ve çarpıcı kentlerinden Miami, deniz, kum, güneş tatilinin yanı sıra natural yaşam, doğayla buluşma ve çağdaş kent yaşamına şahitlik etmek isteyenler amacıyla değişik alternatiflere sahip. Türkiye’den direkt gidilebilen şehre, ideal uçak bileti kampanyaları ve hava yolu şirketlerinin Miami amacıyla hazırladığı özel promosyonları değerlendirerek plan gerçekleştirme gerek!

Miami Uçak Bileti Fiyatları

American Airlines, United Airliens, Delta Airlines ve Türk Havayolları İstanbul'dan Miami'ye direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Miami Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Miami Hava Durumu

MIAMI HAVA DURUMU

Miami Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Miami uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
istanbul miami ucus kac saat, miami otel fiyatları, istanbul miami saat farkı, miami havaalanı, en uygun miami uçak bileti, miami uçak bileti, türk havayolları miami, en ucuz miami uçak bileti, miami uçak bileti fiyatları, kampanyalı miami, thy miami