Samsun Uçak Bileti

Uygun ve ucuz Samsun uçak bileti satın almak için tüm hava yolu firmalarını karşılaştırın kampanyalı promosyon fiyatlarla biletinizi kredi kartınızla hemen satın alın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Samsun Uçak Bileti

Samsun Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Samsun Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Şehre ulaşım ise denizyolu, karayolu ve havayolu ile gerçekleştirilebilmektedir. Bir çok kentimizden direk uçuşların bulunması insanların havayolları ile basit ulaşım sağlamasının önünü açmaktadır. Samsun uçak bileti alarak bir saat seviyesinde uçuş zamanı ile ulaşım sağlanmaktadır.

Samsun Çarşamba Havalimanı şehre 19 kilometre mesafede olması ile ulaşımı basitdır. En ideal uçak bileti ile şehre ulaştığınızda otobüs seferleri ile kent merkezine ulaşabilirsiniz. Bir çok havayolları şirketleri en ucuz uçak bileti fırsatları ile direk ya da aktarmalı seferleri ziyaretçilere sunmaktadır.

Yurtiçi ve yurtdışından sıksık olarak seferlerin düzenlendiği kent havalimanı gerektiğince yoğun çalışmaktadır.

Samsun Hakkında

Karadeniz’in en kalabalık kenti olan Samsun, aynı vakitte Orta Karadeniz’in en ilerlemiş ilidir. Şehir iklim olarak kış aylarında ılık bir havaya sahiptir. Yaz aylarında da kurak bir hava kent sakinlerini beklemektedir. Bu amaçla Samsun’a senenin her mevsiminde gelinebilir ve geziler düzenlenebilir.

Kış tatiline ideal bir çok tesisat sahip olan kent en çok turisti yaz aylarında almaktadır. Konaklamak içersinde bir çok seçenek bulunmaktadır. Oteller, tatil köyleri, pansiyonlar detaylı bölgelerde ziyaretçilerini beklemektedir.

Şehir içersinde ulaşım genel olarak halk otobüsleri ile gerçekleştirilmektedir. Belirli bölgelerde raylı düzenin bulunması ulaşımı daha basit duruma getirmektedir. Şehir ekonomik yönden da mühim bulunduğu amacıyla sık ziyaretçi çekmektedir.
Samsun Uçak Bileti

Samsun'da Gezilecek Yerler

Samsun ilinde gezilecek bir çok bölge vardır. Hem tarihi eserleri gezebilir hem de görkemli Karadeniz havasını soluyabilirsiniz. Samsun geçmişinde bir çok medeniyete ev sahipliği yaptığı amacıyla inanışlar konusu ile ilgili da değişik eserlere sahiptir.

Şehirdeki en mühim eserlerden biri olan Mater Doloraso Katolik Kilisesi değişik dinlere ait eserlerden biridir. Kış turizmi adına en mühim bölgesi ise Samsun Ladik Akdağ Kaytak Merkezi’dir. Kış aylarında gerektiğince yoğun olan bu bölümde bir çok kış sporunu gerçekleştirme mümkün.

Tekkeköy Mağaraları ise gezilmesi gereken başka bir bölgedir. Milli mücadelemizin eserlerinden biri olan Bandırma Vapuru ve Milli Mücadele Parkı Müzesi muhakkak gezmeniz gereken yerler arasında. Bu bölgelerin yanı sıra Amazon Köyü, Samsun Kalesi, Amisos Tepesi, Sevgi Gölü, Gazi Müzesi uğrayabileceğiniz yerler arasındadır.

Samsun'a Nasıl Gidilir?

Samsun Karadeniz Bölgesi’nin ulaşımının en basit bulunduğu kentlerden biri. Samsun Çarşamba Havalimanı’na Türkiye’nin çoğu kentinden direkt ve birtakım Avrupa kentlerinden dönemsel uçuşlar yapılıyor.

İstanbul Atatürk Havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Bursa Yenikent Havalimanı, Antalya Havalimanı, Elazığ Havalimanı, Kayseri Havalimanı ve Malatya Havalimanı’ndan Samsun Çarşamba Havalimanı’na direkt uçak seferi bulunuyor.

Bir uçak bileti alarak ulaşılabilen Samsun’a tren ve otobüsle de gidilebiliyor. Havalimanı, Samsun kent merkezine 24 kilometre mesafede.

Doğal güzellikleri ve tarihi geçmişi ile Karadeniz’in en güzel kentlerinden Samsun, gezilecek görülecek çoğu yeri ile ziyaretçilerini etkiliyor. Birçok havayolu şirketinin kampanyalarından ideal uçak bileti alarak gidilebilecek Samsun, yemekleriyle de öne çıkıyor.

Güzel bir hafta sonu, uzun bir tatil ya da günübirlik ziyaret amacıyla bile tercih edilebilecek Samsun uçak bileti uzaklığında.

Samsun Uçak Bileti Fiyatları

OnurAir, Pegasus, AtlasJet, AnadoluJet, Türk Havayolları İstanbul'dan Samsun havalimanına direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Samsun Uçak Bileti Fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Samsun Hava Durumu

SAMSUN HAVA DURUMU

Samsun Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Samsun Uçak Bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Samsun Uçak Bileti, En Uygun Samsun Uçak Bileti, Samsun Uçak Seferleri, Samsun Uçak Bileti Fiyatları, İstanbul Samsun Uçak Bileti, Ankara Samsun uçak bileti, İzmir Samsun Uçak Bileti, Ucuz Samsun Uçak Bileti, En Uygun Samsun Uçak Bileti, Samsun Havalimanı, Samsun Uçak Saatleri, Kampanyalı Samsun Uçak Bileti, Promosyon Samsun Uçak Bileti, Türk Hava Yolları, AnadoluJet, OnurAir, Pegasus, AtlasGlobal