Sivas Uçak Bileti

Uygun ve ucuz Sivas uçak bileti satın almak için tüm hava yolu firmalarını karşılaştırın kampanyalı promosyon fiyatlarla biletinizi kredi kartınızla hemen satın alın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Sivas Uçak Bileti

Sivas Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Sivas Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Sivas ulaşım olarak karayolu, demiryolu ve havayolu imkanı sunmaktadır. Havayolları şirketlerinden Sivas uçak bileti alarak çok kısa bir süre içerisinde şehre ulaşım sağlayabilirsiniz. İstanbul’dan direk uçuş seferlerinin düzenlendiği gibi bir çok şehirden aktarmalı olarak uçak seferleri yapılmaktadır.

Sivas Nuri Demirağ Havalimanı şehri merkezine biraz uzak olsa da uçak seferlerine paralel olarak otobüs seferleri düzenlenmektedir. En uygun uçak bileti temini yaparak kısa sürede şehre ulaşabilirsiniz. Türkiye’nin merkezinde bulunduğu için bütün şehirlerden ulaşım hemen hemen aynı süreyi almaktadır.

En ucuz uçak bileti almak için erken bilet almak en doğu çözüm olacaktır. Sizlerde havayolları şirketlerinin uçak biletlerini alarak Sivas’ı ziyaret edebilirsiniz.

Sivas Hakkında

Türkiye’nin en eski yerleşim şehirlerinden biri olan Sivas, geçmişte bir çok olaya tanık olduğu gibi yakın tarihimizde de önemli olaylar ev sahipliği yapmıştır. Tarihi ve kültürel öneminin yanı sıra doğası ve kaplıcaları ile ünlenen Sivas, günümüzde her geçen gün kendini geliştirmekte ve göç veren değil artık göç alan bir şehir olmaktadır.

Ülkemizin en çok köye sahip olduğu şehirdir. Şehir son zamanlarda yapılan yatırımlar ile özellikle ulaşım konusunda gelişerek hem yurtiçi hem de yurtdışı ziyaretçilerin kolay ulaşımının önü açılmaktadır. Sivas aynı zamanda soğuk havası ile de bilinir. Bu nedenle eğer sadece gezi için şehri ziyaret edecekseniz yaz aylarını tercih etmeniz önerilir.
Sivas Uçak Bileti

Sivas'ta Gezilecek Yerler

Sivas gezilecek yerler dendiğinde akla ilk Çifte Minare Medresesi gelir. Bir Selçuklu yapısı olan bu medrese 1271 yılında inşa edilmiştir. Görkemli bir görüntüye sahip olan bu medrese restore edilecek şuanda halka açıktır. İçerisinde çeşitli hediyelik eşya satan dükkanlar, çay evleri bulunmaktadır.

Şehrin tam merkezinde olduğu için ziyaretçisi çoktur. Bir diğer medrese olan Gök Medrese’de gezilmesi gereken yerler arasında. Yine Selçuklu mimarisine sahip olan bu yapı tarihimiz için önemli bir yere sahiptir. Tarihi alanların yanı sıra Sivas’ta bulunan çermikler şifa dağıtmaktadır.

Kangal Balıklı Çermik, Sıcak ve Soğuk Çermik şehre gelenlerin uğrak mekanlarındandır. Aşık Veysel Müzesi, Kongre Binası, Gürün Gökpınar Gölü, Eğriçimen Yaylası gezilmesi gereken diğer bölgelerdir.

Sivas'a Nasıl Gidilir?

Sivas Nuri Demirağ Havalimanı’na İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes havalimanlarından direkt uçak seferi bulunuyor. Ayrıca dönemsel olarak Avrupa’nın bazı şehirlerinden charter uçuşlar da düzenleniyor. Sivas’a otobüs ve tren ile de ulaşılabiliyor. Sivas Nuri Demirağ Havalimanı Sivas şehir merkezine 23 kilometre uzaklıkta.

Anadolu coğrafyasının izlerini taşıyan Sivas’a seyahat etmek için ilk adım uçak bileti almak. Farklı havayolu şirketlerinin kampanyalarını takip ederek Sivas uçak bileti almak mümkün. Yerel lezzetleri, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile Sivas, keşfetmeyi sevenleri ağırlıyor.

Sivas Uçak Bileti Fiyatları

OnurAir, Pegasus, AtlasJet, AnadoluJet, Türk Havayolları İstanbul'dan Sivas havalimanına direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Sivas Uçak Bileti Fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Sivas Hava Durumu

SIVAS HAVA DURUMU

Sivas Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Sivas Uçak Bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Sivas Uçak Bileti, En Uygun Sivas Uçak Bileti, Sivas Uçak Seferleri, Sivas Uçak Bileti Fiyatları, İstanbul Sivas Uçak Bileti, Ankara Sivas uçak bileti, İzmir Sivas Uçak Bileti, Ucuz Sivas Uçak Bileti, En Uygun Sivas Uçak Bileti, Sivas Havalimanı, Sivas Uçak Saatleri, Kampanyalı Sivas Uçak Bileti, Promosyon Sivas Uçak Bileti, Türk Hava Yolları, AnadoluJet, OnurAir, Pegasus, AtlasGlobal