Şanlıurfa Uçak Bileti

Uygun ve ucuz Şanlıurfa uçak bileti satın almak için tüm hava yolu firmalarını karşılaştırın kampanyalı promosyon fiyatlarla biletinizi kredi kartınızla hemen satın alın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Şanlıurfa Uçak Bileti

Şanlıurfa Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Şanlıurfa Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Şanlıurfa’ya ulaşım sağlamak amacıylase karayollarının ve demiryollarının yanı sıra havayolları da tercih edilebilmektedir. Şanlıurfa uçak bileti temin ederek uçuşlarınızı gerçekleştirebilir ve böylece şehre süratli ulaşım sağlayabilirsiniz.

Şanlıurfa Gap Havalimanı ile kent merkezi arasında 36 kilometre mesafe bulunmaktadır. Bir çok noktadan THY, Pegasus, AnadoluJet gibi havayolları firmaları en ideal uçak bileti ile direk uçuş sağladığı gibi aktarmalı uçuşları da bulunmaktadır. En ucuz uçak bileti satın alarak şehre ulaşımınızı daha süratli gerçekleştirebilirsiniz.

Aynı vakitte havayolları fırsatlarını takip ederek ekonomik uçak bileti alma imkanından da yaralana bilirsiniz. Havalimanından kent merkezine otobüs seferleri ile ulaşılabildiği gibi taksi ya da vasıta kiralama imkanlarından da yararlanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Şanlıurfa Hakkında

Köklü bir tarihi geçmişe sahip olan Şanlıurfa ilk ismi ile Urfa olarak alınmaktaydı. Kurtuluş savaşında Urfa halkının göstermiş bulunduğu büyük başarılar ardından Şanlı unvanını alarak Şanlıurfa olarak bugünümüzde bilinmektedir.

Halk arasında tekrar Urfa olarak da anılmaktadır. Suriye ile olan sınırı ve etraf illerle olan yakınlığı ile ziyaretçisinin çok olmasının yanı sıra ekonomik yönden da gerektiğince gelişmiştir. Peygamberler diyarı olan Şanlıurfa bir çok tarihi olaya şahitlik etmiştir.

Tarih bakımından çok eski kalıntılara sahip olması da arkeolojik kazıların yükselmesine ve tarihi eserlerin şehre kazandırılmasının yolunu açmıştır. Dünya savaşlarında değişik devletlerin işgaline uğramışsa da Türk milletinin verilen asil savaşlar ile yeniden Türk toprağı durumuna gelmiştir.
Şanlıurfa Uçak Bileti

Şanlıurfa'da Gezilecek Yerler

Şanlıurfa gezisi yapmadan evvelce çok iyi bir uygulama yapmanız gerekir. Çünkü kentin her yeri gezilmeye değer özelliklere sahip. Yerli ve yabancı turistlerin her vakit ilgisini çeken Balıklıgöl muhakkak uğramanız gereken yerlerden biridir.

Buradaki balıklar yenmemektedir. Fırfırlı Camii, Oniki Havari Kilisesi olarak inşa edilmiştir ve daha ardından 1956 senesinde camiye dönüştürülmüştür. Faklı mimarisi ve taşıdığı tarihi değer sonucunda büyük ehemmiyet taşımaktadır. Göbeklitepe gezmeniz gereken bir başka bölgedir.

Dünyanın en eski arkeolojik tapınağı olma özelliğini taşıyan bu yer turistik yönden gerektiğince mühimdir. Bu yerlerin yanı sıra birbirinden mühim Harran, Selahaddin Eyyübi Camii, Şanlıurfa Tarihi Çarşısı, Tektek Dağları Milli Parkı gezilmesi gereken yerler arasındadır.

Şanlıurfa'ya Nasıl Gidilir?

Şanlıurfa’ya İstanbul, Ankara, İzmir, Kayseri ve Lefkoşa’dan direkt uçak seferleri gerçekleştiriliyor. Şanlıurfa GAP Havalimanı, kent merkezine 37 km mesafede. Türkiye’nin çoğu yerinden bir uçak bileti ile ulaşılabilen, tarihi varlıklı kent; soluklanmak, yeni yerler keşfetmek ve Açıkhava müzesi tecrübesi yaşam sürdürmek amacıyla ideal. Kente çoğu kent ve ilçeden otobüs bağlantısı da bulunuyor.

Peygamberler kenti Şanlıurfa, müziği, ulusal tatları, eğlenceli insanları, varlıklı tarihi, arkeolojik alanları ve her bir köşesinden ayrı bir öykü çıkan sokaklarıyla, Türkiye’nin en köklü kentlerinden biri. Ülkemizin dört bir yanından bir uçak bileti mesafesindeki bu şehre gitmek ve ilk aşaması atmak amacıyla işe uçak bileti almakla başlayın!

Şanlıurfa Uçak Bileti Fiyatları

OnurAir, Pegasus, AtlasJet, AnadoluJet, Türk Havayolları İstanbul'dan Şanlıurfa havalimanına direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Şanlıurfa Uçak Bileti Fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Şanlıurfa Hava Durumu

ŞANLIURFA HAVA DURUMU

Şanlıurfa Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Şanlıurfa Uçak Bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Şanlıurfa Uçak Bileti, En Uygun Şanlıurfa Uçak Bileti, Şanlıurfa Uçak Seferleri, Şanlıurfa Uçak Bileti Fiyatları, İstanbul Şanlıurfa Uçak Bileti, Ankara Şanlıurfa uçak bileti, İzmir Şanlıurfa Uçak Bileti, Ucuz Şanlıurfa Uçak Bileti, En Uygun Şanlıurfa Uçak Bileti, Şanlıurfa Havalimanı, Şanlıurfa Uçak Saatleri, Kampanyalı Şanlıurfa Uçak Bileti, Promosyon Şanlıurfa Uçak Bileti, Türk Hava Yolları, AnadoluJet, OnurAir, Pegasus, AtlasGlobal