Şırnak Uçak Bileti

Uygun ve ucuz Şırnak uçak bileti satın almak için tüm hava yolu firmalarını karşılaştırın kampanyalı promosyon fiyatlarla biletinizi kredi kartınızla hemen satın alın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Şırnak Uçak Bileti

Şırnak Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Şırnak Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Şırnak ulaşım ise karayolu ile yapıldığı gibi havayolları ile de gerçekleştirilebilmektedir. Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı ile ulaşım sağlanmaktadır. Şırnak uçak bileti alabilmek amacıyla ülkemizde etkinlik gösteren bir çok uçak firmasını tercih edebilirsiniz.

En ideal uçak biletleri yurtiçi ve yurtdışı uçuşlar amacıyla bulunabilmektedir. Havalimanı ile kent merkezi arasında otobüs seferleri yapılarak ulaşım sağlanmaktadır. Aynı vakitte vasıta kiralama, taksi imkanlarını da kullanabilirsiniz. İstanbul ve Ankara gibi yoğun havalimanlarından direk uçuşların bulunduğu gibi değişik illerden ulaşım sağlamak isteyenler ise aktarmalı uçuşları tercih edebilirler.

Aktarmalı uçuşlarda bir ila iki saat ulaşım vakitsinde artmaktadır. Fakat uzak noktalardan Şırnak’a ulaşım sağlamak amacıyla karayolları uzun vakit aldığı amacıyla aktarmalı uçuşlarda tercih edilebilmektedir.

Şırnak Hakkında

Güneyimizde Irak ve Suriye’ye komşu olan Şırnak, Siirt, Mardin, Hakkari illerinden detaylı ilçeleri alarak 1990 senesinde il ilan edilmiştir. Ülkemizin nüfus olarak yoğun olmayan kentleri arasında yer alsa da, ziyaretçisi çok bulunduğu amacıyla belirli dönemlerde hareketlilik olmaktadır.

Şehrin orta kesimleri kış aylarında çok yağış aldığı gibi yaz aylarında da yüksek sıcaklıklara ulaşabilmektedir. Şehri gezi amacıyla tercih ettiğinizde bahar ayları daha ideal olacaktır. Şehrin kendisine özgü yemek çeşitleri insanların her vakit dikkatini çekmiştir.

Şırnak’ta kaldığınız vakit vakitsince detaylı yöresel yemekleri tadabileceğiniz bir çok mekan bulunmaktadır. Sizlerde şehre iş ya da gezi hedefli ziyaretlerinizde bu tatları deneyebilirsiniz.
Şırnak Uçak Bileti

Şırnak'ta Gezilecek Yerler

Her yörenin kendisine özgü yemekleri bulunmaktadır. Bazı yöreler ile kendi yemekleri ile etraf nam salmıştır ve tarihleri her yere yayılmıştır. Şırnak yemekleri de işte bu özelliğe sahip olan yemeklerden. Kipe, Bırınzer, Meyre, Hekeheşandi, Şumşıpe, Kutlık, Serbidev gibi yöresel yemekler yardımıyla hem kusursuz tatları deneyebilir hem de bu yemeklerin asıl yerinde Yemenin keyfini çıkara bilirsiniz.

Şehir yalnızca yemek üstüne değil tarihi eserleri ve natural güzellikleri ile de insanları kendisine çekmektedir. Şırnak ziyaretlerinizde Cudi Dağı’nı gezebilir ve kusursuz manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz. Cudi Dağı’nın yanı sıra Kasrık Boğazı, Hz.Nuh Türbesi, Cizre Ulucamii, Nuh Peygamber Camii, Kastik Ören Yeri, Şazeh Medresesi gibi bir çok tarihi yönden mühim inşayı görebilirsiniz.

Şırnak'a Nasıl Gidilir?

Şehir merkezine 65, Cizre’ye 20 km uzaklıkta tespit edilen Şerafettin Elçi Havalimanı’ndan haftanın her günü uçuşlar düzenleniyor.

Türkiye’nin her yerinde karayolu ile ulaşım olası olan Şırnak’ta E-24 karayolu ile Mardin, Siirt ve Hakkâri karayolu üzerinden kente ulaşılabiliyor. Şırnak, İstanbul’a 1663, Ankara’ya ise 1176 km uzaklıkta bulunuyor.

Şırnak’a en yakın trenyolu hattı olan Güney Kurtalan Ekspresi, Siirt’in Kurtalan eyaletinde bulunuyor. Trenler Ankara-Diyarbakır/Kurtalan-Ankara arasında pazartesi, çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi günleri çalışıyor.

Şırnak Uçak Bileti Fiyatları

OnurAir, Pegasus, AtlasJet, AnadoluJet, Türk Havayolları İstanbul'dan Şırnak havalimanına direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Şırnak Uçak Bileti Fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Şırnak Hava Durumu

ŞIRNAK HAVA DURUMU

Şırnak Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Şırnak Uçak Bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Şırnak Uçak Bileti, En Uygun Şırnak Uçak Bileti, Şırnak Uçak Seferleri, Şırnak Uçak Bileti Fiyatları, İstanbul Şırnak Uçak Bileti, Ankara Şırnak uçak bileti, İzmir Şırnak Uçak Bileti, Ucuz Şırnak Uçak Bileti, En Uygun Şırnak Uçak Bileti, Şırnak Havalimanı, Şırnak Uçak Saatleri, Kampanyalı Şırnak Uçak Bileti, Promosyon Şırnak Uçak Bileti, Türk Hava Yolları, AnadoluJet, OnurAir, Pegasus, AtlasGlobal