THY Corporate Club Avantajları

Kamu ya da özel, dernek ve vakıflar dahil tüm tüzel kuruluşlara avantaj sağlayan Turkish Airlines Corporate Club ile tanışın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
THY Corporate Club Avantajları

Türk Hava Yolları ayrıcalıklarını kamu ya da özel, dernek ve vakıflar dahil tüm tüzel kuruluşlarla buluşturan Turkish Airlines Corporate Club ile seyahatlerinize prestij katın. Avantajlardan ve program ortaklarından faydalanmak için bizlerle iletişime geçin.

Özel indirimler, ekstra bagaj, ücretsiz bilet değişikliği ve daha fazla avantajla Turkish Airlines Corporate Club sizleri bekliyor. Gelişim odaklı binlerce kurumsal firmayı buluşturan Corporate Club ile tanışmaya hazırlanın; üstelik herhangi bir taahhütte bulunmadan.


Özel indirimler

Turkish Airlines Corporate Club üyesi olarak iç hat ve dış hat uçuşlarınızda özel indirimlerle bilet alabilirsiniz.

Özel indirimler

Ekstra bagaj

Ekstra bagaj

Dış hat Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet uçuşlarınızda ekstra bagaj avantajlarından yararlanmak için Turkish Airlines Corporate Club üyesi olmanız yeterlidir.


Corporate Help Desk

Turkish Airlines Corporate Club üyesiyseniz tüm talep ve sorunlarınızı satış sonrası destek hizmetimiz Corporate Help Desk’e iletebilirsiniz.

Corporate Help Desk

Esneklik

Esneklik

Corporate Club üyesiyseniz, yurt dışı çıkışlı tüm uçuşlarınızda belirli sınıflarda ücretsiz tarih ve güzergâh değişikliği yapabilirsiniz.


Corporate Club kartı

Türkiye çıkışlı dış hat uçuşlarınızda Business Class kontuarından check-in yapabilir ve özel yolcu salonunda bir misafirinizi ağırlayabilirsiniz.

Turkish Airlines Corporate Club kartı

Mil kazanma

Mil kazanma

Turkish Airlines Corporate Club üyesiyseniz uçuşlardan Mil kazanmaya devam edersiniz. Kazandığınız Milleri, Miles&Smiles hesabınızda görebilirsiniz.


Araç kiralama

Seyahatleriniz sırasında Turkish Airlines Corporate Club avantajlarıyla araç kiralayabilir ve özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Araç kiralama

Otel rezervasyonu

Otel rezervasyonu

Birbirinden lüks ve konforlu otellerde Turkish Airlines Corporate Club üyesi olarak avantajlı bir şekilde konaklayabilirsiniz.


Seyahat sigortası

Turkish Airlines Corporate Club üyelerine özel olarak hazırlanan seyahat sigortası seçenekleriyle beklenmedik durumlara karşı önlem alabilirsiniz.

Seyahat sigortası