En Uygun Ucuz Mısır Uçak Biletleri ve Seferleri

En uygun, ucuz Mısır Uçak Biletini satın almak için uçuş arama sistemimizi kullanabilir kampanyalı, promosyon bileti kredi kartınızla satın alabilirsiniz. Dilerseniz Çağrı merkezimizi arayarak da kampanyalı biletinizi satın alabilirsiniz.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
En Uygun Ucuz Mısır Uçak Biletleri ve Seferleri

Mısır Uçak Biletleri

Türkiye’den Mısır’a yapacağınız seyahatlerde havayollarını tercih etmeniz en doğru karar olacaktır. Mısır uçak bileti ile İstanbul kalkışlı uçak seferlerinden yararlanabilirsiniz. En uygun uçak bileti ile İstanbul’dan Mısır’ın İskenderiye, Hurgada ve Kahire’ye direk uçuşlardan yararlanabilirsiniz. En ucuz uçak bileti ile direk uçuşlarda iki saat on beş dakikalık uçuşlar ile ülkeye ulaşmak mümkündür.

Aktarmalı uçuşlar ise ortalama olarak 10 ile 15 saat arasında değişmektedir. Mısır’a THY, Egyptair, Aegean Airlines, Middle East Airlines gibi bir çok havayolları firmalarının uçak biletlerini bulabilirsiniz. İki ülke arasında sık seferlerin olması ve yolcu talebinin her geçen gün artması en uygun uçak bileti bulmayı daha da kolaylaştırmaktadır.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla En Ucuz Uygun Mısır Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
En Uygun Ucuz Mısır Uçak Bileti

Mısır Hakkında

Dünyanın kadim geçmişe sahip ülkelerinden biri olan Mısır, 7000 yıllık tarihi ve Orta Asya’nın en büyük devletlerinden biri olma özelliğini taşımaktadır. Aynı zamanda Kuzey Afrika ile Orta Asya’yı birbirine bağlamaktadır. Geçmişte bir çok uygarlığa ev sahipliği yapan Mısır, Firavun zamanından, Memlük Devleti, Osmanlı, Fransa gibi devletlerin hakimiyetine girmiştir. Özellikle Firavun zamanında inşa edilen tarihi yapılar günümüzde hala sırrını korumaktadır. Tarihinin yanı sıra kültür bakımından da oldukça zengin bir ülkedir. Mısır’ın resmi dili Arapçadır. Arapça dilinden sonra en çok kullanılan ise Suudi Arapçasıdır. Ülkenin yüzde doksanı Müslümandır. Mısır’da iklim ise oldukça sıcak geçmektedir. Kış aylarında sıcaklık sürerken yaz aylarında sıcaklık çok yüksek seviyelere ulaşmaktadır. Bu nedenle ziyaretlerinizi kış ayları olan Ekim Mart aralığında yapmanız daha doğru olabilir.

Mısır’da bir çok tarihi eser bulunmaktadır. Bu nedenle ülkemizden de kültür turları sıklıkla düzenlenerek yurtdışı seyahatleri gerçekleştirilmektedir. Ülke ekonomisinin ciddi bir bölümü turizm gelirlerinden oluşmaktadır. Mısır Piramitleri, hala çözülemeyen sırları ile hala insanların her zaman merak ettiği ve sık ziyaret ettiği yerler arasındadır. Coğrafi olarak Afrika ve Orta Asya arasında köprü görevi gördüğü için Mısır mutfağı da bundan etkilenerek zenginleşmiştir. Her iki kıtadan da lezzetleri Mısır usulü bulma şansınız bulunmaktadır. Mısır’ın başkenti Kahire’dir ve en önemli şehridir. Kahire’nin yanı sıra İskenderiye, Dahab, Şarm El-Şeyh en önemli şehirleri arasında yer almaktadır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz En uygun ucuz Mısır uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.