Malmö Uçak Bileti

Malmo Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. İsveç Malmö şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Malmö Uçak Bileti

Ucuz Malmö Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Malmo Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Malmo Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Malmo Hakkında

Malmö, İsveç'in güney sahilinde tespit edilen bir liman kentidir. Nüfusu 664.428 olan Malmö İsveç'in 3. büyük kentidir. Danimarka'nın başkenti Kopenhag ile arasında mesafesi 20 kilometre olan bir boğaz mevcuttur. Çok sayıda göç alan kentin, %27'sine yakını İsveç dışında doğmuştur. Tahmini olarak nüfusunun %16'sı müslümandır. Malmö, Skåne ilinin idare merkezidir.

Kopenhag ile aralarında 2001'de hizmete giren Oresund isimli köprü ile bir asırlık bir hayal gerçekleştirilmiş olup yalnızca güzel havalarda süratli feribotla kurulabilen bağlantı bundan sonra alttan trenlerin üsten araçların gidebildiği şaşırtıcı bir şekle dönüşmüştür. Bu 100 senelik hayalin maliyeti 5 milyar € seviyesinde olmuştur.

Malmö, 13°00' doğu ve 55°35' kuzey koordinatlarında kuruludur. Şehir yakınlarındaki Öresund Boğazı, Danimarka'yı İsveç'ten ayırır. 1 Temmuz 2000'de açılan Öresund Köprüsü yardımıyla; Malmö ve Kopenhag kentleri arasında karayolu ulaşımı gerçekleştirilebilmektedir.

Şehir, Okyanus İklimi'ne sahiptir. Gulf Stream akıntıları yardımıyla mevsimler arasındaki sıcaklık farklarının az bulunduğu kentte, yazın 17 saat gündüz, 7 saat gece gözlemlenmektedir. Yıl içersinde tespit edilen en sıcak aylar; 22 °C ile Temmuz ve Ağustos aylarıdır. Aynı şekilde Ocak ve Şubat aylarında kentteki ortalama sıcaklık -1 °C olarak ölçülür. Yılın 169 günü yağışlı olan şehirde, kar yağışları sık görülür ancak uzun süreli yağmaz.

Uygun Malmo Uçak Bileti

Malmo Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. İsveç Malmo şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır. Hemen bizi arayın her türlü bilgiyi müşteri temsilcilerimizden ücretsiz olarak alın.

Uçak İle Malmo'e Ulaşım

Türkiye’den direkt uçuşların olmadığı Malmö’ye, Stockholm kenti üzerinden aktarmalı olarak ulaşım sağlanabiliyor. Kopanhag’dan trenle 35 dakika süren kent, Türkiye’den havayolu ile aşağı yukarı 8 saat uzaklıkta. Şehir merkezine ortalama 30 kilometre mesafedeki Malmö Havaalanı’dan kent içine gitmek içinse taksi, otobüs ya da vasıta kiralama gibi ulaşım seçenekleri kullanılabilir.

Siz de Malmö uçak bileti kampanyalarına göz atarak, Avrupa’nın bu güzel kentinde eğlenceli bir seyahat yapabilirsiniz.

Malmo Uçak Bileti Fiyatları

İsveç ve Türk Havayolları İstanbul'dan Malmo'e direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Malmo Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Malmö Hava Durumu

MALMÖ HAVA DURUMU

Malmö Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Malmo uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Malmo uçak bileti, en uygun Malmo uçak bileti, Malmo uçak seferleri, Malmo uçak bileti fiyatları, istanbul Malmo uçak bileti, türkiye Malmo uçak bileti, ucuz Malmo uçak bileti, en uygun Malmo uçak bileti