Elazığ Uçak Bileti

Uygun ve ucuz Elazığ uçak bileti satın almak için tüm hava yolu firmalarını karşılaştırın kampanyalı promosyon fiyatlarla biletinizi kredi kartınızla hemen satın alın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Elazığ Uçak Bileti

Elazığ Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Elazığ Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Elazığ uçak bileti alarak süratli ulaşım sağlanabilir. Şehre yalnızca 12 kilometre olan Elazığ Havalimanı ile ülkemizin tüm şehirlerine seferler düzenlenmektedir. Büyük şehirlere ve bu şehirlerden (İstanbul, Ankara, İzmir) direk uçuşlar bulunabilmektedir.

Fakat çoğu şehre havayolları ile ulaşım aktarmalı olarak gerçekleştirilmektedir. En ucuz uçak bileti bulmak amacıyla Ucuz Uçak Bileti kampanyalarını takip edilebilir. Biletinizi sayfamızdan sorgularsanız En Uygun Uçak Biletini araştırma fırsatınız da olacaktır.

Havalimanının şehre yakın olması otobüs ile ulaşımı basitlaştırmaktadır. Günümüzde havalimanı pisti üstünde çalışmalar yapılmaktadır. Proje bittiğinde bölgenin en büyük havalimanı olma özelliğine sahip olması ile transfer merkezlerinden biri durumuna dönüşmesi beklenmektedir. Sizlerde bu imkanlar ortamında Uçak Bileti alarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Elazığ Hakkında

Elazığ, ülkemizin doğusunda tespit edilen iş bölümünde ilerlemiş olmasının yanı sıra tarihi yönden da varlıklı bir şehirimizdir. Yılın detaylı dönemlerinde turist çekebilen yönü ve gezilebilecek çoğu bölgeye sahip olması ile turizm yönünden da canlılık görülmektedir.

Genellikle yaz aylarında insanların daha çok ziyaret ettiği bir yerdir. Gezilebilecek çoğu noktaya sahip olan şehiri ziyaret ettiğinizde hiç sıkılmadan tarihi yapıları inceleyebilirsiniz. Osmanlı’nın yapılarından biri olan ve şu vakita kadar kadar varlığını koruyan Üryan Baba Türbesi her vakit ziyaretçi çekmektedir.

Kitabeye sahip olan Üç Lüleli Çeşme Harput girişinde bulunmaktadır. Çeşme eşi benzeri olmayan olmasının yanı sıra yuvarlak kemere sahip olması ile ve uzun bir geçmişe sahip olması ile de insanların ilgisini çekmektedir. İnsanları bu bölgelere geldiklerinde ziyaret ettiği yerlerden biri olmayı başarmıştır.
Elaziğ Uçak Bileti

Elazığ'da Gezilecek Yerler

Hepimizin uzaktan yakından bildiği Ulu Camii bölgenin en bilindik yapılarından biridir. Türklerin Anadolu’daki en eski camii olma özelliğini taşıyan Ulu Camii yakın vakitte restore edilmiş ve bugünümüzde dayanıklılığı artırılarak insanların ziyaretine açılmıştır.

İbadete açık olması da bilhassa o bölümde tespit edilen insanların bu denli mühim bir camiyi ziyaret etmeleri ile canlılığını devam ettirmektedir. Alacakaya ilçesine yolunuz düşerse şayet Sori Şelalesi’ni ziyaret etmeyi unutmayın. Genellikle kış ardından eriyen karların şelalenin su yükünü artırması güzel bir tabiat harikasının da meydana çıkmasını sağlamaktadır.

Fotoğraf çekmek isteyenler amacıyla çok verimli bir yerdir. Elazığ’a ulaşım ise karayolu, trenyolu ve Havayolu ile sağlanabilmektedir.

Elazığ'a Nasıl Gidilir?

Elazığ Havalimanı şehir merkezine 12 km uzaklıkta, Elazığ-Diyarbakır karayolu üstünde bulunuyor. Elazığ’a ulaşımın en basit ve zAhmetsiz biçimi hava yolu. Elazığ Havaalanı’ndan İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Malatya, Şanlıurfa ve Samsun’a direkt uçuş mümkün.

Elazığ'ın en mühim karayolu bağlantısı; Ankara-Kayseri-Malatya üstünden gelerek, Tunceli ve Erzurum'a giden devlet yolu. Bu karayolunun 156 km’si Elazığ il sınırları amacıylade. Elazığ'da karayolu ile yolcu nakliyeciliği yapan 3 otobüs firmasının yanında, Elazığ'dan transit geçiş yapan çok sayıda otobüs firmasının olması günün her saati, Elazığ'dan başka illere ve başka illerden Elazığ'a ulaşımı son derece basitlaştırıyor. Şehir Ankara’ya 755 km, İstanbul’a 1199 km ve İzmir’e 1277 km mesafede.

Demiryolu ile Elazığ’a gelmeyi tercih edenler amacıyla, Elazığ-Ankara arasında Mavi Tren mevcut. Gardan hergün karşılıklı olarak, Malatya-Gaziantep-Adana ve Mersin'e Fırat Ekspresi, Haftanın 2 günü Van gölü Ekspresi, haftanın 1 günü Şam Ekspresi, Haftanın 1 günü TransAsya Ekspresi seferleri bulunuyor. Malatya - Sivas - Kayseri - Ankara - Eskişehir - Bilecik - İstanbul (Haydarpaşa), Kütahya - Balıkesir - Manisa - İzmir - Konya - Afyon illerine ekspres treni ile ulaşım mümkün.

Elazığ yalnızca ülkemizin değil dünyanın da mühim kültür miraslarından biri. Bu kadim coğrafyanın her yanı tarih kokan havasını teneffüs etmek, bir uçak bileti uzaklığında.

Elazığ Uçak Bileti Fiyatları

OnurAir, Pegasus, AtlasJet, AnadoluJet, Türk Havayolları İstanbul'dan Elazığ havalimanına direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Elazığ Uçak Bileti Fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Elazığ Hava Durumu

ELAZIĞ HAVA DURUMU

Elazığ Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Elazığ Uçak Bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Elazığ Uçak Bileti, En Uygun Elazığ Uçak Bileti, Elazığ Uçak Seferleri, Elazığ Uçak Bileti Fiyatları, İstanbul Elazığ Uçak Bileti, Ankara Elazığ uçak bileti, İzmir Elazığ Uçak Bileti, Ucuz Elazığ Uçak Bileti, En Uygun Elazığ Uçak Bileti, Elazığ Havalimanı, Elazığ Uçak Saatleri, Kampanyalı Elazığ Uçak Bileti, Promosyon Elazığ Uçak Bileti, Türk Hava Yolları, AnadoluJet, OnurAir, Pegasus, AtlasGlobal