Eva Air Uçak Bileti

Eva Air uçak bileti ve fiyatlarını araştırın ve karşılaştırın. Eva Air Hava Yolları uygun, ucuz uçak biletlerini ve destinasyonlarını bulun. Ücretsiz rezervasyon yaptırın, kredi kartınızla ya da havale, eft ile biletinizi satın alın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Eva Air Uçak Bileti
Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla EVA Airways Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.

Eva Air

Eva Air
EVA Airways Corporation ya da kısaca EVA Air Tayvan'ın başkenti Taipei odaklı özel havayolu şirketi. Uçuşlarını Taoyuan Uluslararası Havalimanı odaklı sağlayan EVA Air, 18 ülkede 65 değişik noktaya uçuş gerçekleştirmektedir. Mart 1989'da kurulan şirket, Haziran 2013'den bu yana Star Alliance üyesidir. Evergreen Group Başkanı ve Kurucusu Dr. Chang Yung-Fa, 1989 senesinın Mart ayında kardeş şirketi olan konteyner gemisi firması Evergreen Line'ın sahibiyle eş güdümlü EVA Airways'i kurdu.

İlk aşamada yalnızca 26 adet yeni uçak sipariş etti ve nitelikli hizmet ve emniyet amacıyla yüksek standartlar belirledi. EVA, 25 senesi aşkın bir süredir nitelikli hizmet ve emniyet konusundaki ünü ile eş güdümlü uluslararası nitelik derecelendirme kuruluşu SKYTRAX doğrultusundan “5 Yıldızlı Havayolu” olarak derecelendirildi.

Şunu da belirtelim, dünyada 5 yıldızlı hava yolu şirketi EVA Air ile eş güdümlü yalnızca 8 adet var. EVA Air (BR), Tayvan'ın Taipei Tayvan Taoyuan Uluslararası Havalimanı'nda (TPE) etkinlik gösteren Tayvan odaklı bir havayolu şirketi ve aynı vakitte Star Alliance delegesidir. EVA Air, 18 Haziran 2013'te Star Alliance delegesi oldu. EVA Air, 2017 senesi itibariyle aşağı yukarı 65 değişik destinasyona uçuş seferleri düzenliyor. EVA Air’in vatan dışı uçuş ağı ise Asya, Orta Doğu, Okyanusya, Avrupa ve Kuzey Amerika ülkelerinden oluşuyor. EVA Air’in çevresel bir yan kuruluşu olan Uni Air (B7) ise daha çok yerli destinasyonlara uçuş gerçekleştiriyor.

EVA Air, Elite Sınıfı olarak adlandırılan Premium Economy Cabin'i pazara süren ilk hava yolu şirketlerinden biri ve yolcu filosundaki 74 uçağın büyük bir bölümü Business Class, Elite Sınıfı ve Ekonomi Sınıfı kabinler ile yapılandırılmış durumda. Geri kalanı ise Business Class ve Economy Class kabinlerinden oluşuyor. EVA Air ilk olarak 1 Temmuz 1991 tarihinde uçuş seferlerini başlattı. O tarihten bu yan, 74 uçakla Afrika dışında dört kıtada 65 destinasyona hizmet sağlıyor ve halen operasyon ağını ve filosunu istikrarlı bir şekilde genişletiyor.

18 ayrı ülkeye nakliyat hizmeti veren EVA Air hava yolu firmasının en çok uçtuğu tanınmış destinasyonlar arasında Sydney, Manila, Seul ve Şanghay bulunuyor. EVA Air aynı vakitte Heathrow Havaalanı'na da gidiş-dönüş çift yönlü uçuş hizmeti sağlıyor. Londra'dan gerçekleşen EVA Air uçuşlarının varış noktaları ise genelde Taipei, Bangkok, Hong Kong ve Sydney oluyor. Ocak 2016'dan itibaren EVA Air dünyanın en itimat edilir 6. hava yolu şirketi unvanıyla havacılık pazarında yükselmekye devam ediyor. Kuruluşundan bu yana EVA Air'in uçaklarında beden kayıpları, kazaları ya da ölümleri bulunmuyor.

EVA Air uçakları, en yeni Hollywood ve uluslararası filmleri izleyebileceğiniz, müzik dinleyip oyun oynayabileceğiniz dokunmatik ekranlarla ve son teknolojik ürünlerle donatılmış. Hem de birtakım uzun mesafeli uçuşlarda bedava İnternet erişimi hizmeti de var. EVA Air uçuşlarında yayılan bütün yemekler ve ikramlar bütün sınıflar amacıyla bedava. Kahvaltıda genelde Çin mutfağının olmazsa olmazı pirinç püresi ya da kruvasan ve omlet sunuluyor. Öğle ve akşam yemekleri amacıylase yemek seçenekleri arasında pilavlı ya da erişteli tavuk var.

EVA Air'in sadakat uygulaması olan Infinity MileageLands yardımıyla EVA Air ile ya da bir başka Star Alliance delegesi hava yolu şirketi ile uçarken mil kazanabilir ve biriktirdikten sonra millerinizi harcayabilirsiniz. Çin'in derhal derhal her bölgesine uçan EVA Air, başka önde gelen hava yolu şirketleriyle ortaklaşa gerçekleştirdiği kod paylaşım uçuşlarıyla dünya genelinde yolcu nakliyat hizmetlerini genişletiyor. 2017 senesi güncel durumuyla tam tamına 9247 şahsa istihdam gerçekleştiren EVA Air’in sloganı ise “Sharing the World, Flying Together”.

Tüm yemeklerde sıcak ve soğuk meşrubat tipleri mevcut. Özel beslenme ve diyet talepleriniz varsa EVA Air uçuşunuzdan en az 24 saat evvelce talep etmeniz gerekiyor. EVA Air ile ilgili bagaj teslim, bagaj ölçüleri, çevrimiçi check-in, rezervasyon vb. verilere en kısa sürede ulaşmak amacıyla tek yapmanız gereken, Traveland’ı ziyaret etmek.

Eva Air Uçak Bileti Fiyatları

Eva Air düzenlediği kampanyalar ile yolcularına indirimli uçak bileti satın alarak seyahat etme imkânı sunmaktadır. Eva Air kampanyalarını takip ederek; vatan dışı seyahatleriniz amacıyla ucuz uçak bileti alma imkânını yakalayabilirsiniz.

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.

Eva Air Uçak Seferleri

Eva Air ile uçak bileti satın alabileceğiniz tanınmış destinasyonlar, Londra, Bangkok, Vienna, Amsterdam ve Tokyo’dur. Eva Air’in uçak biletlerinden Mil Puan biriktirebileceğiniz İnfinity MileageLands adında bir üyelik uygulaması bulunmaktadır. Eva Air’in, Air China, Bangkok Airlines, Asiana Airlines ve United Airlines gibi firmalar ile CodShare anlaşması bulunmaktadır.

Eva Air Uçak Bileti Al

Eva Air uçak biletlerinizi Traveland.com.tr'den kredi kartınızla 9 aya varan taksit imkânıyla satın alabilirsiniz. Eva Air uçak biletlerinizi Garanti, Yapı Kredi, Akbank, Türkiye İş Bankası, Finansbank ile taksit imkânıyla satın alabileceğiniz gibi başka bankaların kredi kartları ve bankamatik kartları ile de tek çekim imkânıyla satın alabilirsiniz. Hem de, havale yöntemiyle de Eva Air uçak biletlerinizi satın alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Eva Air Havayolları uçak biletinizi www.traveland.com.tr 'den yada 7/24 hizmet veren çağrı merkezimizden +90 850 304 03 58 satın alabilirsiniz.

Traveland Online Bilet Sistemi sayesinde Eva Air ucuz, uygun uçak biletlerini tek bir ekranda ve bütün havayolları ile karşılaştırmalı olarak sıralayabilirsiniz. En uygun uçak bileti sistemi ile en ucuz uçak biletlerini satın alabilirsiniz. Uçak biletlerini ister online olarak sitemizden isterseniz +90 850 304 03 58 nolu telefon ile Çağrı Merkezimizden satın alabilirsiniz.

Eva Air Airlines Uçak Bileti Grup Rezervasyonu ve Grup Satış işlemleri için +90 850 304 03 58 nolu telefondan yada online iletişim formumuzu doldurarak bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Traveland.com.tr sitemizden tüm havayolu firmalarının yurtiçi ve yurtdışı uçuş yaptığını noktalara en ucuz en uygun ekonomik uçak biletini satın alabilirsiniz ya da rezervasyon yaptırabilirsiniz. Güncel kampanyaları online olarak takip etmek ve seyahat planınıza en uygun uçak biletini bulmak için web sitemize üye olabilir ve sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip edebilirsiniz..

Eva Air Hava Yolları Uçak Bileti ile ilgili diğer bilgiler için Traveland Satış Ofislerine ve +90 850 304 03 58 'den Çağrı Merkezimize ulaşabilirsiniz..

Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Eva Air uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.
Anahtar Kelimeler
Eva Air uçak bileti, Eva Air uçak seferleri, Eva Air uçak bileti fiyatları, Eva Air hava yolları, Eva Air airlines, Eva Air airways, Eva Air hava yolları, Eva Air kampanyaları, Eva Air promosyonları, Eva Air uçak biletleri, en uygun Eva Air uçak bileti, ucuz Eva Air uçak bileti, Eva Air uçak saatleri