İstanbul Yamaç Paraşütü

İstanbul Yamaç Paraşütü Hakkında Bilgiler, İstanbul'un Doğal Güzelliğini Keşfederek Yamaç Paraşütü Yapılabilen Yerler ve Mekanları İnceliyoruz.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
İstanbul Yamaç Paraşütü

Bulunuşundan bu yana geçen 70 küsur yılda yamaç paraşütü gerçekten küresel bir ekstrem spor haline geldi. Türkiye’de de çok sevilen bu spor mükemmel ve muhteşem manzaralar eşliğinde yapılmaktadır. Bu yazımızda İstanbul'da nerelerde yamaç paraşütü yapabileceğinizi anlatacağız.

İstanbul, kuzeyde Karadeniz ve güneyde Marmara Denizi arasında yer almaktadır. Her iki sahil şeridinde de yamaç paraşütü yapmaya uygun yüksek noktalar vardır, bu noktalarda rüzgarın estiği yöne doğru uçabilirsiniz.

İstanbul’a tatil için gelip yamaç paraşütü yapıyorsanız, uçmadığınızda yapacak çok şey bulacaksınız. Sonuçta İstanbul dünyanın en kültürel ve tarihi şehirlerinden biridir. Ayrıca konaklama ucuz ve bir çok şeyi bulmak kolaydır, bu da onu ucuz bir tatil için harika bir yer yapar. Bu yazımızda sizlere İstanbul Yamaç Paraşütü hakkında bilgiler vereceğiz.

İstanbul Yamaç Paraşütü Hakkında

İstanbul'un En iyi uçuş alanlarını ve iniş bölgelerini tespit etmek için biraz bilgiye ihtiyacımız olacak. - işte burada!

Yamaç paraşütü genel anlamda ülkemiz sınırlarında birçok yerde yapılmakta ve bu hususta hizmet veren birçok yer bulunmakta. Ancak yine de yamaç paraşütü sporunun en popüler noktası İstanbul durumunda. Peki İstanbul yamaç paraşütü için nerelere gidebiliriz? İstanbul içerisinde yamaç paraşütü yapabileceğimiz noktalar nereler? Sizinle bunlar göz atalım:

İstanbul’da Yamaç Paraşütü Yapılacak Yerler

Yamaç paraşütü son zamanların en popüler ekstrem hava sporlarından biri olmuştur. İnsanların ilgi gösterdiği ve zamanla gelişmeye başlayan sektör, birçok alanda hayatımıza girmiş bulunmakta. Aktivitepark olarak Türkiye’nin birçok yerinde yamaç paraşütü sporunu sizlere tanıtmak ve sevdirmek amacıyla hizmet veriyoruz. Peki yamaç paraşütü nedir? İstanbul yamaç paraşütü ve alanları nelerdir kısaca göz atalım.

Ormanlı Yamaç Paraşütü

Ormanlı İstanbul’da yamaç paraşütü yapılabilen en iyi alanlardan birisidir. İstanbul Otoyoluna yakın olan bu yerleşim yerine ulaşım oldukça kolaydır. Kuzey rüzgarlarının güzel olduğu bu kıyı yerleşim yerine ulaştığınızda muhteşem bir manzara ile karşılaşacaksınız. Yerleşim merkezinden servislerle uçuş yapacağınız alana ulaşabilirsiniz. Havada iken kıyı şeridini ve ışıltılı denizi saatlerce izleyebilirsiniz. Yoğun sezonlarda uçuş alanı kalabalık olabilir ve saatlerce sıra bekleyebilirsiniz o yüzden erken rezervasyon yapıp Ormanlı’ya gitmek yararınıza olacaktır. Sizlerde Ormanlı Yamaç Paraşütü yapmak isterseniz bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Ormanlı Yamaç Paraşütü

Karaburun Yamaç Paraşütü

Karadeniz sahilinde, Ormanlı'ya çok uzak olmayan Karaburun, bir çok yamaç paraşütü kulübünün uçuş yaptığı yerdir. Karaburun’un yamaç paraşütü pilotları tarafından sevilen bir kalkış alanı vardır. İstanbulda tatilde iseniz ve aklınıza yamaç paraşütü yapmak geldi ise Karaburun’u tercih edebilirsiniz. Karaburun yağışlı bir yer olduğu için yamaç paraşütü yapmaya gitmeden önce hava durumunu kontrol etmeniz yararınıza olacaktır. Karaburun’da yamaç paraşütü haricinde deniz kıyısında yürüyebilir dalış ekipmanınız yanınızda ise mükemmel denizin keyfini çıkarabilirsiniz. Karaburun Yamaç Paraşütü yapmak için iletişim numaralarımızı kullanabilirsiniz.

Karaburun Yamaç Paraşütü

Şile Yamaç Paraşütü

Şile karadeniz'de Boğaz'ın diğer yakasında bulunan bir yerleşim yeridir. Yamaç paraşütü yapmak için çok güzel bir yer olan Şile bir çok güzelliğede ev sahipliği yapmaktadır. Yemyeşil uzanan bir çayıra sahip olan Şile akrobasi tutkunu yamaç paraşütü severler için İstanbul’un en güzel yeridir. Yamaç paraşütü yapmaya karar verir ve acıkırsanız Şile’de bir çok geleneksel lezzeti bulabilirsiniz. Uygun fiyatı ve cana yakın insanların bulunduğu Şile’ye kesinlikle uğramalısınız. İstanbul'un eşsiz güzelliklerini izleyerek Şile Yamaç Paraşütü yapmak isterseniz sizlere bir telefon kadar yakınız.

Şile Yamaç Paraşütü

Aydos Yamaç Paraşütü

Aydos tepesi İstanbul’a en yakın yamaç paraşütü alanlarından birisidir. Şehrin doğusunda yer alan Aydos Tepesi 473m rakıma sahip bir alandır. Uygun bir hava ve rüzgar var ise bu yerde kesinlikle yamaç paraşütü yapmalısınız. Eminiz Aydos’un harika manzarası sizleride etkileyecektir. Aydos Yamaç Paraşütü hakkında detalı bilgi için bizlere ulaşabilirsiniz.

Aydos Yamaç Paraşütü

Çatalca Elbasan Yamaç Paraşütü

Çatalca Elbasan istanbul’da en çok yamaç paraşütü yapılan alanlardan birisidir. Elbasan yamaç paraşütü alanı İstanbul’un Avrupa yakasında bulunan kalkış yüksekliği 100mt ‘den fazla olan bir tepedir. Hem kuzeydoğu hem de güneybatı rüzgarları için iyi çok iyi bir nokta olan bu tepe bir çok yamaç paraşütü sever için vaz geçilmez bir yerdir. Şehrin merkezine oldukça olan bu alanda 1500mt kadar yüksekliklere çıkılabilmektedir. Uygun ve ucuz fiyatlarla kamera dahil Çatalca Yamaç Paraşütü için iletişime geçin.

Çatalca Elbasan Yamaç Paraşütü

Silivri Yamaç Paraşütü

Silivri İstanbul’un batısında ve Marmara denizinin kıyısında bulunur. P5 ve üstü pilotlar için uygun olan nispeten düz bir kalkış alanına sahiptir. Tipik olarak virajlı olan bu kalkış alanı paramotor severler için harika bir yerdir. Silivri ve çevresinde yamaç paraşütü bilgisi için ulaşım sağlayabilirsiniz.

Silivri Yamaç Paraşütü

İstanbul Yamaç Paraşütü İletişim

İstanbul Yamaç Paraşütü Hakkında Daha Detaylı Bilgi İçin Aşağıdaki Telefon Numaralarından Dilerseniz Arayarak Dilersenizde Whatsapp Üzerinden İletişim Kurabilirsiniz.

Telefon : 0850 304 03 58
Telefon 2 : +90 542 492 20 22
Telefon 3 : +90 534 921 63 25
Telefon 4 : 0212 973 52 50

*İstanbul Yamaç Paraşütü Hizmeti Traveland Turizm A.Ş. Tarafından Sağlanmamaktadır. Extrem Spor Hizmetleri Interparasut Firması Üzerinden Sağlanmaktadır.

İstanbul’da Nasıl Yamaç Paraşütü Yapabilirim?

İstanbul’da yamaç paraşütü hizmeti veren bir çok firma bulunmaktadır. Traveland Turizm olarak tavsiye edebileceğimiz firmalardan biriside Interparasut firmasıdır. Firmanın web sitesinden ve telefon numaralarından kendilerine ulaşarak uçuşlar hakkında bilgi alabilirsiniz. Yazımızı okuduğunuz için teşekkür eder iyi uçuşlar dileriz. Dilerseniz İstanbul yamaç paraşütü fiyatları adlı yazımızıda okuyabilirsiniz.