Dubai Vizesi

Dubai Vizesi ve Ücretleri Hakkında Bilgiler

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Dubai Vizesi
Dubai Vizesi

Dubai vizesi, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrine seyahat etmek isteyen yabancı uyruklu kişilerin alması gereken resmi belgedir. Bu belge olmadan Dubai’ye giriş yapılamamakadır. Dubai vizesi, seyahat amacına göre farklı türleri olan bir vizedir. Örneğin, turistik, ticari, transit, öğrenci veya çalışma amacıyla seyahat eden kişiler, ilgili vize türünü almak için başvuruda bulunmalıdır. Dubai vizesi başvurusu, seyahat tarihinden önce yetkili vize başvuru merkezleri aracılığıyla yapılır. Firmamız Dubai vizesi konusunda uzmanlaşmış ve kendini ispatlamış bir firmadır.

Whatsapp Destek

Whatsapp Destek Hattımızdan Bizlere Ulaşarak Dubai Vizesi Başvurusu Yapabilir Aklınıza Takılan Konularda Destek Alabilirsiniz.

Dubai Vizesi Türleri

Dubai vizesi, seyahat amacına göre farklı türleri olan bir vizedir. Aşağıda en yaygın Dubai vize türlerini bulabilirsiniz:

  • Turist Vizesi: Dubai'ye turistik amaçlı seyahat eden ziyaretçiler için verilir. Bu vize türü genellikle 30 güne kadar olan seyahatler için verilir.
  • Ticari Vize: Dubai'de iş yapmak veya ticari faaliyetlerde bulunmak için seyahat eden ziyaretçiler için verilir. Bu vize türü, ziyaretçinin iş seyahati süresine ve amacına göre farklı sürelerde verilebilir.
  • Öğrenci Vizesi: Dubai'de eğitim almak isteyen öğrenciler için verilir. Bu vize türü, öğrencinin öğrenim süresine göre değişen sürelerde verilebilir.
  • Çalışma Vizesi: Dubai'de çalışmak için seyahat eden ziyaretçiler için verilir. Bu vize türü, ziyaretçinin çalışma süresine ve işverenin gereksinimlerine göre değişen sürelerde verilir.
  • Transit Vizesi: Dubai'ye sadece aktarma yapmak isteyen ziyaretçiler için verilir. Bu vize türü genellikle 96 saate kadar olan aktarma süreleri için verilir.

Dubai vizesi türleri, seyahat amacına, ziyaret süresine ve ziyaretçinin uyruğuna göre değişebilir. Başvuru sürecinde, hangi vize türünün ihtiyacınıza uygun olduğunu belirlemek için müşteri temsilcilerimizden destek alabilirsiniz.

Dubai Vizesi Çeşitleri

Dubai Vize Türleri 2 ana başlıkta incelenmektedir.

Turistik & Ticari & Ziyaret Amaçlı Verilen Vizeler:

  • 30 Günlük (Tek Girişli) Turistik Vize
  • 30 Günlük (Çok Girişli) Turistik Vize
  • 60 Günlük (Tek Girişli) Turistik Vize
  • 60 Günlük (Çok Girişli) Turistik Vize
Dubai Vizesi

Oturum & Çalışma & Eğitim Amaçlı Verilen Vizeler:

  • 6 Aylık (Sınırsız Girişli) Vize
  • 1 Yıllık (Sınırsız Girişli) Vize

Dubai Vizesi Gerekli Evraklar

Dubai vizesi başvurusu için gerekli evraklar, seyahat amacına, ziyaret süresine, ziyaretçinin uyruğuna ve diğer faktörlere göre değişebilir. Ancak genellikle aşağıdaki evraklar talep edilir:

  1. Pasaport: En az 6 ay geçerliliği ve boş sayfaları olan pasaport.
  2. Vize Başvuru Formu: Tamamlanmış ve imzalanmış vize başvuru formu.
  3. Fotoğraf: 3.5 x 4.5 cm boyutunda, beyaz arka planlı ve son altı ay içinde çekilmiş bir renkli fotoğraf.

Bu belgeler, Dubai vizesi başvurusu için gerekli olabilecek temel belgelerdir. Başvuru sürecinde detaylı bilgi için, iletişim merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz.
Not: Dubai vizesi başvurusu için pasaportun orijinal halini bizlere yollamanıza gerek yoktur. Pasaportunuzun fotoğrafını bizlere mail olarak iletmeniz yeterlidir.

Dubai Vizesi

Dubai Vizesi Ücretleri

48 Saat Tek Giriş (Transit) 65 USD
96 Saat Tek Giriş (Transit) 85 USD
30 Gün Tek Giriş 115 USD
30 Gün Çok Girişli 215 USD
60 Gün Tek Giriş 185 USD
60 Gün Çok Girişli 295 USD

Sıkça Sorulan Sorular

Dubai vizesi işlem süresi, vize türüne, başvuru yoğunluğuna, ziyaretçinin uyruğuna ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. Ancak genellikle Dubai vizesi işlem süresi, başvuru yapıldıktan sonra 2 ila 5 iş günü arasında sonuçlanır. Acil durumlarda, ekspress vize hizmetlerimiz için iletişim merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Dubai Vizesi Örnekleri

Dubai Vizesi Örneği
Dubai Vizesi Örneği

Müşterilerimize Yapmış Olduğumuz Örnek Dubai Vizeleri. Resimleri Büyütmek İçin Tıklayınız.

Dubai Vizesi İletişim Bilgileri

Dubai Vizesi işlemleri için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimize ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. İletişim numaramızdan Dubai vizesi ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Dilerseniz visa@traveland.com.tr mail adresimiz üzerinden de Dubai Vizesi ile ilgili bilgi edilebilirsiniz.

Dubai Vizesi İletişim Numarası 0850 304 03 58
Dubai Vizesi Sabit Telefon Numarası 0212 972 36 04
Dubai Vizesi Cep Telefonu Numarası 0555 881 75 43
Dubai Vizesi Cep Telefonu Numarası 2 0555 881 71 43
Dubai Vizesi
Bilgi Mesajı
Sayın müşterilerimiz sayfamızdaki bilgileri elimizden geldiğince güncel tutmaya çalışıyoruz. Konsoloslukların ani olarak vize harç bedellerinde değişiklik yapma hakları bulunduğundan dolayı güncel fiyat bilgisi için çağrı merkezimiz ile iletişime geçmenizi öneriyoruz. Sunduğumuz vize hizmetlerimiz ile ilgili iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşarak detaylı olarak bilgi edinebilirsiniz.