En Uygun Ucuz Kazakistan Hava Yolları Uçak Biletleri ve Seferleri

Ucuz, Kampanyalı Kazakistan uçak biletine sahip olmak için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
En Uygun Ucuz Kazakistan Hava Yolları Uçak Biletleri ve Seferleri

Kazakistan Uçak Biletleri

Kazakistan Uçak Biletleri almak için 0850 304 03 58 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.

Traveland Turizm En ucuz Kazakistan Uçak Biletleri 'ni sizler için araştırarak en uygun bileti bulur ve sizlere sunar. Uçak bilet fiyatları müsait koltuk sayısına ve uçuş tarihinize göre değişiklik gösterse de, Traveland Turizm en iyi uçuş fırsatlarını bulmanıza yardımcı olur.
Kazakistan Uçak Bileti

Uygun, Ucuz ve Kampanyalı fiyatlardan Bilet almak ve rezervayon yapmak için yukarıdaki numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Orta Asya'daki Türk Kavimlerinin Beşiği Orta Asya'daki Türk Kavimlerinin Beşiği
Orta Asya’nın yüzölçümü ve iktisat bakımından en büyük Türk devleti unvanını taşıyan Kazakistan, zengin organik kaynakları, muhteşem organik güzellikleri, etkisinde bırakan zamanı ve turistik alanları ile henüz yeteri kadar keşfedilmemiş bir ülke.

Orta Asya’daki Türk kavimlerinin beşiği olan ülke topraklarında geçmişten günümüze çok sayıda Türk kavminin izine rastlamak mümkün. Sovyet dönemi ile çağdaş dünyanın yansımalarının iç içe geçtiği ülkenin başkenti Astana.

Kazakistan Hakkında

Kazakistan gezilecek yerler içinde ülkenin el değmemiş, bakir organik alanları ilk sırada geliyor. Ülkenin dört bir yanında yüksek dağlar, enfes manzaraya haiz akarsular, yayla ve ormanlar görsel şölen yaşatıyor. Tabiat sporları ile doğa merakı olan çok sayıda insanoğlunun ziyaret ettiği ülke zamanı açıdan da büyük bir potansiyel taşıyor.
Ural Dağları ile Tanrı Dağları’nın bir kısmınün geçtiği ülke sınırları devasa yükseklikte kesimlerden oluşuyor. Yükselti farklılıkları iklimi de etkiliyor. Ülke bu yüzden kayak ve kış sporları için uygun altyapıya sahip.

Ülkenin en büyük ikinci kenti ve başkenti Astana gezilecek yerler açısından oldukca varlıklı. Ülkenin dünyaya açıldığı kapı olarak da nitelendiren başkentte Hazret Sultan Camii, Ulusal Müze, Barış Sarayı, Astana Opera Bale ve Tiyatro Salonu, Nur Astana Cami, Astana Arena Stadyumu, Assumption Rus Ortodoks Katedrali gezilecek bölgeler sıralamasında.
Ülkenin ilk başkenti Almatı, en büyük ve en kalabalık kent unvanını taşıyor. Kış sporları ile bölgenin en önemli merkezi konumundaki şehirde çok sayıda tarihi ve turistik yapı da ziyaretçi akınına uğruyor.

Mutfak kültürü ile Orta Asya’nın en varlıklı ülkelerinden Kazakistan, Türk damak hazzına yakın bir anlayışa sahip. Kımız bölgedeki birçok ülke benzer biçimde Kazakistan’da da ulusal içecek sayılıyor. At etinden yapılan yemekler de çok yaygın.

Senenin her dönemi farklı etkinliklerin düzenlendiği ülkede festival ve eğlence anlayışı da gelişmiş. Bundan dolayı ülkeyi ne vakit ziyaret ederseniz edin eğlenceden yoksun kalmıyorsunuz.
Kazakistan Türk vatandaşlarına vize uygulamayan bir ülke. Orta Asya seyahati gerçekleştirmek isteyenler için vizesiz seyahat avantajı büyük kolaylık.

Kazakistan’a nasıl Gidilir

Kazakistan ile Türkiye arasında direkt uçak seferlerinin olması her iki ülke arasında gezi etmek isteyenlerin planlarını kolaylaştırıyor. İstanbul çıkışlı olarak Almatı, Astana, Çimkent, Aktau ve Atırav’a direkt ulaşım sağlanıyor. Kazakistan uçak bileti seçeneklerine göz atarak bu şehirler için tayyare bileti avantajlarını yakalayabilirsiniz.

Orta Asya’nın en büyük ülkesi Kazakistan, birbirinden güzel şehirleri, tarihi ve turistik merkezleri ve leziz yemekleriyle gezi severler için keyifli bir rota.

Uçakla Kazakistan'a Ulaşım

Kazakistan Airlines Mart 2004'ün sonunda uçuş faliyetlerini bıraktı. Bayrak taşıyıcı şimdi Almatı , Astana , Aktau , Aktobe , Atyrau , Abu Dhabi , Uralsk , Kyzylorda , Moskova , Delhi , Pekin , İstanbul , Bangkok , Hannover ve Karadeniz'e uçan Air Astana'dır . Londra , Amsterdam , Bakü , Kuala Lumpur , Frankfurt , Seul , Ho Şi Minh Şehri ve Hong Kong .

2011 yılında Air Astana, Dubai'ye ve Dubai'ye uçmayı bıraktı, ancak şimdi Abu Dhabi'ye gidip geliyor. Etihad Havayolları ayrıca, Almatı ve Astana'ya Abu Dabi güzergahlarına gidip gelen yolculara da hizmet veriyor.

Bununla birlikte, Air Astana, yabancı havayollarının Kazakistan'a olan erişimini sınırlandırarak uluslararası hatlarda neredeyse tekel sahibi.

Lufthansa, SCAT'nin Avrupa hava sahasından yasaklanan havayolu listesinde bulunduğundan söz etmeniz gerekirken, Kazakistan'ın birçok şehrinde uçan yerel SCAT yoluyla her yere gidebileceğiniz Almatı uçuşları da var. British Airways (Eylül 2007'den itibaren bmi tarafından Almaty-Heathrow yolu geçti) ve KLM haftada birkaç kez Heathrow ve Schiphol'a uçuyor. Çek havayollarının işlettiği, Prag'dan haftada iki kez kesintisiz bağlantı var. Türk Hava Yolları, İstanbul'a sefer yapan iyi yolcu taşıdı (bir seyahat acentesine, öğrenci tarifeleri hakkında bilgi verin, ki bu da büyük olabilir).

Seul'den Almatı'ya haftada iki sefer var; Biri Asyaca Havayolları, diğeri Astana. Airbaltic de Almatı'ya geçer (direkt uçuş yok); Önceden biletlerinizi ayırırsanız, 130 € ( Riga'dan ) için gidebilirsiniz .

Traveland Turizm A.Ş Air Astana (Kazakistan Havayolları) ve Türk Havayolları Biletlerini kesmede tam yetkili acentadır. Bilet satın almak veya rezervasyon için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Kazakistan Uçak Biletleri için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.