Urumçi (Urumqi) Uçak Bileti

Urumçi Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Urumqi şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Urumçi (Urumqi) Uçak Bileti

Ucuz Urumçi Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Urumçi Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Urumqi (Urumçi) Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz;
Çağrı merkezimizden yapacağınız rezervasyon ve biletleme işlemlerinizde %20'ye kadar varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşarak en uygun ve ucuz bilete sahip olun.

Urumçi Hakkında

Urumçi, dünyanın herhangi bir okyanustan uzak olan en iç büyük şehir olduğu iddiasıyla oldukça ünlüdür.

Şehrin üç büyük etnik grubu, Han (Çin'in çoğunluk etnik grubu), Hui (Müslüman olan Han insanlar) ve Uygur (Türk bir etnik grup). Urumçi'deki diğer etnik gruplar arasında Kazak, Kırgız ve Moğollar bulunur.

Etnisite ne olursa olsun, Urumçi'deki çoğu insan bir miktar Mandarin Çince konuşabilir, ancak şehrin bazı yerlerinde Uygurca , bir Türk dili egemendir. Bazı büyük otellerde bile, pek az insan İngilizce biliyor. Taksi alırken, hedefiniz Çince olarak yazılan bir kağıt parçası olması iyi bir fikirdir.

Hongshan Park'tan şehir silüeti
Bazı rehber kitapların söylediklerine rağmen, Urumçi'nin sunabileceği çok şey var ve Sincan'a harika bir giriş sağlayabilir.

Uygun Urumçi Uçak Bileti

Urumçi Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Urumqi şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçakla Urumçi'ye Ulaşım

Urumçi'ye, Pekin , Changsha , Chengdu , Chongqing , Dalian , Dunhuang ve Chongqing'ten düzenli iç hat uçuşlarıyla şehir merkezinin 20 km. (12 mil) kuzeybatısındaki Urumçi Diwopu Uluslararası Havaalanı (Urumqi Guojìjīchǎng; IATA: URC) Guangzhou , Hangzhou , Jilin , Kunming , Lanzhou , Nanjing , Qingdao , Sanya , Shanghai-Hongqiao , Shenzhen , Shijiazhuang , Xiamen , Xi'an , Xining , Yinchuan ve Zhengzhou .

Urumçi ayrıca Almatı , Astana , Bakü , Bişkek , Duşanbe , İslamabad , İstanbul , Kabil , Moskova (Sheremetyevo), Novosibirsk , Osh , Seul (Incheon), Taşkent , Tiflis ve Tahran'dan (İmam Humeyni) uçuşlar yapıyor .

Sincan yerleri arasında Aksu , Aletai , Hotan , Kashgar , Kuche , Tacheng ve Yining yer alır .

Şehre ulaşım için en iyi seçim, gelenler salonunun dışından yolcu getiren Airport Bus'dur. Otobüs ücreti ¥ 15'dir ve şehir merkezine 10 durak uzaklıktadır ve Urumçi Güney Tren İstasyonu'nda bitmektedir. Alternatif olarak şehirdeki taksilerin maliyeti 50 metredir, ancak çoğu sürücü daha fazlasını deneyecek ve trafiksiz yaklaşık 20 dakika sürmektedir.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Geçişte olanlar için geç uçuşlar gelmesinden sonra havaalanının kapanacağını ve birinin gece boyunca binanın içinde kalmasına izin verilmediğini unutmayın.

Urumçi Uçak Bileti Fiyatları

Urumçi Hava Yolları ve Türk Hava Yolları İstanbul'dan Urumçi'ye direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Urumçi Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Urumçi Hava Durumu

URUMÇI HAVA DURUMU

Urumçi Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Urumçi uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
ucuz urumçi uçak bileti, urumçi uçak bileti, istanbul urumçi uçakla kaç saat, thy urumçi seferleri, istanbul urumçi kaç saat, urumçi gece hayatı, urumçi ye vize varmı, urumçi vize, urumçi havaalanı, istanbul urumçi uçak bileti, thy urumçi, urumqi uçak bileti, en uygun urumçi uçak bileti