Olympic Lyon Vs Besiktas JK

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde saat 04.00’da buluşma. Check-in ve bagaj işlemlerinin ardından Sunexpress Havayolları BJK1903

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Olympic Lyon Vs Besiktas JK
OLYMPIC LYON & BEŞİKTAŞ JK
SUNEXPRESS Havayolları Özel seferi ile
Beşiktaş’ımıza başarılar dileriz...
MAÇ BİLETİ TEMİN EDİLİR..

1. Gün Çarşamba         İSTANBUL – LYON (13 Nisan) ( Maç Günü Gidiş )
Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde saat 04.00’da buluşma. Check-in ve bagaj işlemlerinin ardından Sunexpress Havayolları BJK1903 uçuşu ile saat 07.00’da Lyon’a hareket. Yerel saat ile 11.00’de varış. Varışımızı istinaden Lyon şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Dünyanın başlıca ipek üretim merkezi olan kent, modanın Fransa’daki önemli merkezlerinden de biridir. Lyon; Rönesans mimarisinin yanı sıra gelişen sanat dünyasına, zarif opera binasına, pek çok müzeye, anıta, zengin alışveriş seçeneklerine, gelişmiş mutfak kültürüne de sahip. Fourviere Notre Dame Basilikası (Basilique de Notre Dame de Fourviere). Fourviere’nin eteğinde bulunan Saint-Jean Katedrali, 1617 yılında kurulan Tinity Kilisesi, Bellecour Meydanı görülecek yerler arasında.  Şehir turu sonrası otelimize transfer. Ardından Rehberimizin belirleyeceği saatte 22.05’de oynanacak Lyon  & Beşiktaş maçını seyretmek üzere Park Olympique Lyonnais Stadı’na transfer. “BEŞİKTAŞ"ımıza başarılar dileriz.  Maç sonrası otele transfer ve Geceleme otelimizde.

2.Gün   Perşembe        LYON –İSTANBUL 
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Uçak saatine bağlı olarak havalimanı transferi ve Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından SunExpress havayolları BJK1903 uçuşu ile saat 12:25`te İstanbul’a hareket, Yerel saat ile 16:40`ta  İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.