Tahran Uçak Bileti

Tahran Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. İran Tahran şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Tahran Uçak Bileti
Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Tahran Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
tahran uçak bileti

Firmamız Traveland Turizm AŞ. Hem Mahan Air hemde Türk Havayolları resmi acentasıdır. Bilet satın almak ve rezervasyon yapmak için bizlere ulaşabilirsiniz.

Tahran'a Ankara'dan THY ve Mahan Air tarafından düzenli olarak uçak seferleri düzenlenmektedir. Ankara Tahran ve Tahran Ankara uçak bileti almak için firmamıza ulaşınız.

Tahran Hakkında

Tahran Tahran İran'ın başkentidir. Tahran Eyaleti'nin merkezi ve 15 milyonu aşan metropol nüfusuyla İran'ın en büyük şehiridir. Hazar Denizine aşağı yukarı 100 km uzaklıkta, Elburz Dağlarının güney yamaçlarında bulunur.

Eskiden başşehir Rey'in yakınlarında ufak bir köydü. Rey'in İS 1220'de Moğollar doğrulusunda yıkılmasından sonra şehir halkının büyük bölümü Tahran'a yerleşti ve Tahran bir şehir olarak ilerlemeye başladı; Rey şehrinin kalıntıları bugünümüzde Tahran'ın güneyindedir.

Kaçar Hanedanı'nı (1779-1925) kuran Ağa Muhammed Han, 1785'te ele geçirdiği Tahran'ı 1788'de başşehir ilan etti. Bu tarihten sonra süratle ilerleyen şehir şu zamana kadar değin İran'ın başşehiri olarak kaldı. Kaçar Hanedanı'nın 1925'te devrilmesinden sonra tahta çıkan Şah Rıza Pehlevi'nin (hükümdarlığı 1924-41) hükümdarlığı esnasında büyük ölçüde genişledi. II. Dünya Savaşı esnasında, şehirde Tahran Konferansı olarak tanınan bir toplantı düzenlendi (1943). Muhammed Rıza Pehlevi'nin hükümdarlığı esnasında (1941-79), petrol sanayisindeki gelişmenin de etkisiyle şehir süratle modernleşti. 1979'da Şah'ın devrilerek İran İslam Cumhuriyeti'nin kurulmasından sonra, ekonomik ve siyasal problemler nedeniyle şehir bir duraklama devresine girdi.

Tahran Uçak Bileti Sıkça Sorulan Sorular

Tahran'a Hangi Havayolları Uçuş Gerçekleştirmektedir?

Türk Hava Yollları ve Mahan Air Tahran'a direkt olarak seferler düzenlemektedir. Hahn Air, Flydubai gibi havayolu firmaları aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir.

Tahran Şehrine Hangi Günler Uçuş Düzenlenmektedir?

Türk Hava Yolları Tahran şehrine İstanbul Havalimanından haftanın 7 günü direkt olarak 2 sefer düzenlemektedir. Mahan Air İstanbul Hava Limanından hafta içi 2 sefer hafta sonu ise 1 sefer düzenlemektedir.

Ankara'dan Tahran'a direkt uçak seferleri var mı?

Türk Hava Yolları Tahran şehrine sadece İstanbul Havalimanından uçuş gerçekleştirmektedir. Mahan Air ise bazı günler Ankara'dan Tahran'a direkt olarak uçak seferleri düzenlemektedir.

İstanbul ve Ankara'dan Tahran Kaç Saat Sürmektedir?

Ankara şehrinden Tahran şehrine olan uçuşlar 3 saat 10 dakika, İstanbul şehrinden Tahran şehrine olab uçuşlar 3 saat 45 dakika sürmektedir. Uçuş süreleri ortalama olarak verilmektedir. Hava ve rüzgar durumuna göre değişiklik gösterebilir.

En Ucuz Tahran Uçak Fiyatları Ne Kadar?

Sezonluk olarak fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Mahan Air ile İstanbul'dan Tahrana 950 TRY karşılığında tek yön 1620 TRY karşılığında uçuş gerçekleştirebilirsiniz. Türk Hava Yolları fiyatları için bilet arama sayfamızı kullanınız.

Tahran Uçuşlarında Bagaj Hakkı Ne Kadar?

Türk Hava Yolları Tahran uçuşlarında ekonomi sınıfında bagaj hakkını 40 kg olarak belirtmiştir. Mahan Air uçuşlarında ise ekonomi sınıfında 25 kg Business sınıfında ise 40 kg bagaj hakkı tanımlanmaktadır.


Uygun Tahran Uçak Bileti

Tahran Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Tahran şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçakla ile Tahran'a Ulaşım

İmam Humeyni Uluslararası Havaalanı ( IATA : IKA ICAO : OIIE ), şehir merkezinin 55 km güneybatısında bulunan ve Tahran'da yolcu uçuşlarının gerçekleştirildiği uluslararası havaalanıdır. İç hava alanına şehrin içinde olan Mehrabad denir. İran'da bağlantılı bir uçuşa ihtiyacınız varsa, trafik durumuna bağlı olarak 40 dakika ila 2 saat arasında sürebilecek iki havaalanı arasında gidip gelmeniz gerekir.

Birçok Avrupa, Afrika, Ortadoğu ve Asya şehirlerinden direkt seferler var; Bununla birlikte, Kuzey Amerika ya da Avustralya'ya direkt seferler yoktur. Iran Air, İran'ın ulusal taşıyıcısıdır.

Şehir merkezi ile havaalanı arasında seyahat etmek için:

Minivan 1 metro hattını güneydeki SHAHED metro istasyonuna (Haram-e-Motahhar metro istasyonundan bir durak) alın. Dışarıda kişi başı 48.000 Riyal (yaklaşık 30 dakika sürer) için havaalanında Minivan paylaşılıyor. Dolu olduklarında hızlı bir şekilde doldururlar (Ocak 2017) ve park havaalanına bırakırlar.

Taksiler 750.000 Riyal sabit bir fiyatla satılır (Jan 2017). Bu fiyatı paylaşmak için bir arkadaş bulmaya çalışın. Sürücüler ABD Doları veya Euro'yu kabul edecek. Şehir merkezine gidiş-dönüş trafiği olmadan 45 dakika sürer, ancak trafik ile 90 dakikadan fazla sürebilir. Geliş salonunun hemen dışında taksiler düzenleyen bir kabin var. Ayrıca geliş salonunda taksilerle yolcular bırakarak pazarlık yapabilirsin, aksi halde boş Tahran'a dönmek zorunda kalacaklardı. Sorduğunuz her fiyat genellikle topluluk görevlisi tarafından ifade edilir (1 Tomen = 10 Rials). "Snapp" uygulamasıyla (Tahran için Uber) taksi rezervasyonu deneyebilirsiniz. 450.000 Riyale kadar olan fiyatlar mümkündür ve nakit olarak ödeyebilirsiniz.

Tehran'ın Mehrabad havalimanı ( IATA : THR ICAO : OIII ), ev ve kargo uçuşlarında kullanılan eski bir havaalanıdır . Eski ABD Büyükelçiliği sitesinden, ölçülü bir taksi yolculuğunun yaklaşık 250,000 IRR'ye (Ağustos 2015) mal olmasını bekleyebilirsiniz. Pek çok sürücü değişime uğramayacağından tam bir değişiklik getirmeye özen gösterin.

Bazı seyahat rehberlerinde çıkan uyarılara rağmen Mehbarad'da ya da İmam Humeyni Havaalanında yabancı yolcular için çıkış ücreti yoktur. Çıkış ücreti , yabancı gezginler için yalnızca İran'ı karada veya denizde bırakırken geçerlidir.

Tahran Uçak Bileti Fiyatları

İran Hava Yolları ve Türk Havayolları İstanbul'dan Tahran'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Tahran Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Tahran Hava Durumu

Yükleniyor....

Tahran Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Tahran uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland Turizm Kampanyalı ve Promosyon Uçak Biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
tahran uçak bileti, ucuz tahran uçak bileti, tahran uçak seferleri, en uygun tahran uçak bileti, kampanyalı tahran uçak bileti, iran tahran uçak bileti, tahran uçak bileti fiyatları, istanbul tahran, türkiye tahran