Amsterdam Uçak Bileti

Amsterdam Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Hollanda Amsterdam şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Amsterdam Uçak Bileti

Ucuz Amsterdam Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Amsterdam Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Amsterdam Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Amsterdam Hakkında

Amsterdam, Hollanda'nın başşehiridir. Fakat Hollanda, hükümetin ve meclisin bulunduğu Lahey'den yönetilir. Kent, ülkenin batısında, Kuzey Hollanda vilayetinde yer alabilmektadır. 12. yüzyılda Amstel ırmağının kıyısında bir balıkçı köyü olarak kurulan Amsterdam, bugün Hollanda'nın şahıs adedi bakımından en büyük, kültürel ve maddi açıdan de en mühim şehiridir. Kentte 2015 sayımına göre 847.176 şahıs yaşasa da, bu sayı çevresiyle beraber 2,5 milyonu bulur.

Adı, ilk kurulduğu vakitlerde Amstel ırmağının üstüne kurulan su bendi ("dam") olan Amstelredamme'ın vakitle Amsterdam bulunduğundan gelir.

Amsterdam, fazlalıkla 17. yüzyıldan kalma yapılarıyla, Avrupa'daki en köklü şehir dokularından birini barındırır. Kentin eski bölümü iç içe işlemiş ay biçimindeki kanallardan oluşur. Bu kanalların iki yakasındaki tarihî evlerin bir bölümü bugün ev, geri kalanı ise, kamu ya da özel işyeri olarak kullanılır. Özellikle, Amsterdam'da tespit edilen Dam Meydanı çok ünlüdür ve dünyanın çoğu yerinden ziyaretçi akınına uğramaktadır.

Hollanda'nın çoğu yerinde bulunduğu gibi, Amsterdam'da da kanallar bataklık olan bölümde ilk olarak suları kontrol altına alabilmek amacıyla kazılmıştır. Bunun yanı sıra savunma ile ulaşım amacıyla de kullanılmıştır. Bazı kanalların üstünde tekne evler bulunur. Bunlar genelde eski tekneler ya da baştan ev olarak geliştirilmiş teknelerdir. İlk olarak 60'lı 70'li yıllardaki konut sıkıntısının neticesi olarak meydana çıkan tekne evler, bugünlerde sadece zorunluluktan değil, daha çok bir hayat tipi yeğlemesi olarak öne çıkmaktadır.

Ünlü Amsterdam sakinleri arasında Anne Frank, ressam Rembrandt van Rijn ve Vincent van Gogh isimli sanatçılar ve filozof Baruch Spinoza yer alabilmektadır. Tanınmış Concertgebouw ('konser yapısı') senfoni orkestrası ('Concertgebouworkest') Amsterdam'da bulunur.

Uygun Amsterdam Uçak Bileti

Amsterdam Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Hollanda Amsterdam şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır. Hemen bizi arayın her türlü bilgiyi müşteri temsilcilerimizden ücretsiz olarak alın.

Uçak İle Amsterdam'e Ulaşım

İstanbul Atatürk Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan THY ve Pegasus her gün, KLM ise haftanın 2 günü sefer düzenliyor. İstanbul-Amsterdam arasındaki uzaklık 3,5 saat sürüyor. Hem de İzmir, Antalya ve Samsun’dan da direkt uçuş bulunuyor. Bir uçak bileti uzaklıksindeki Amsterdam’da hava yolu seferleri Schiphol Havalimanı’ndan gerçekleştiriliyor. Farklı Avrupa kentlerinden uçak ve tren bağlantısı tespit edilen Amsterdam’a yalnızca bir uçak bileti ile ulaşmak gerektiğince kolay.

Özgürlüklerin başkenti olarak anılan, hoşgörülü, dinamik gece hayatına sahip Amsterdam, birbirinden kıymetli müzeleri, natural güzellikleri, çarpıcı mimarisi, diğer bir örneği bulunmayan orjinal kanalları ve eğlenceli rota seçenekleriyle keşfetmeye değer. Amsterdam’ı keşfetmenin ilk aşaması uçak bileti alabilmek olabilir.

Amsterdam Uçak Bileti Fiyatları

Hollanda ve Türk Havayolları İstanbul'dan Amsterdam'e direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Amsterdam Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Amsterdam Hava Durumu

AMSTERDAM HAVA DURUMU

Amsterdam Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Amsterdam uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Amsterdam uçak bileti, en uygun Amsterdam uçak bileti, Amsterdam uçak seferleri, Amsterdam uçak bileti fiyatları, istanbul Amsterdam uçak bileti, türkiye Amsterdam uçak bileti, ucuz Amsterdam uçak bileti, en uygun Amsterdam uçak bileti