Air China Uçak Bileti

Air China uçak bileti ve fiyatlarını araştırın ve karşılaştırın. Air China Hava Yolları uygun, ucuz uçak biletlerini ve destinasyonlarını bulun. Ücretsiz rezervasyon yaptırın, kredi kartınızla ya da havale, eft ile biletinizi satın alın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Air China Uçak Bileti
Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Air China Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.

Air China

Air China
1988 seneında havacılık sektörüne ismim atan Air China (CA), sözcüklerin tam manasıyla Çin Halk Cumhuriyeti’nin bayrak taşıyıcısıdır. Dünyanın en kalabalık vatanının başkentinde merkezi tespit edilen hava yolu firması, uçak yapımcıları ve yabancı havayollarının kalbinde Asya piyasanın büyük bir bölümünü oluşturuyor.

Beijing Capital (Pekin) Uluslararası Havalimanı (PEK), inhai Uluslararası Havaalanı, Baita Uluslararası Havaalanı, Chengdu Shuangliu Uluslararası Havalimanı (CTU) ve Shanghai Pudong Uluslararası Havalimanı’nda (PVG) merkez şubesi olan Air China, Star Alliance delegesi ve Asya, Orta Doğu, Okyanusya, Avrupa, Afrika, Kuzey Amerika ve Güney Amerika'da olmak üzere 200'den çok uluslararası ve yerli destinasyona uçuyor. Ayrıca, 30'dan çok taşıyıcı ile kod paylaşımı anlaşmaları var.

Hava yolu firmasının 342 uçaklı filosu, First Class, Business Class, Premium Economy Class and Economy Clas ile bir kabin, iki kabinli, üç kabinli ve dört kabinli şekilde oturma planına sahip. 2015 seneların istatistiklerine göre 1 sene ortamında toplam 90 milyondan çok iç hat ve dış hat yolcusuna nakliyat hizmeti vermiş olan Air China Ltd., China Southern Airlines'dan sonra Çin'in en büyük ikinci büyük hava yolu şirketi olma özelliğini taşıyor.

Air China hava yolu firmasının rota ağı, Çin, Asya, Middle East, Batı Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika'yı kapsıyor. Pek çok uçuşsa Çin’in başkenti Pekin'den gerçekleşiyor. Çin'deki en büyük ticari hava yolu şirketi olan Air China, giderek yükselen uluslararası bir ününü, mükemmel hizmet kalitesine borçlu. Logosundaki anka kuşu iyi talihi simgeliyor ve “VIP” harflerinden oluşuyor. Air China'nın Londra Heathrow Havaalanı ile Pekin arası sonsuz uçuş seferi bulunuyor

Air China, çağdaş eğitim yöntemleri ve filo bakımını ön planda tutarak uçuş güvencesi ve müşteri hizmetleri konusu ile ilgili olabildiğince başarılı bir hava yolu firması. Personel ve servis geliştirme çalışmalarına devamlı yatırım yapan Air China'nın havacılık piyasaında hatırı saseneır bir yeri var.

Konforu en üst düzeyde olan dünyanın en ilerlemiş 747-400 serisi uçaklarından meydana gelen filosuyla misafirlerine eşi benzeri olmayan bir uçuş tecrübesi yaşatan Air China, üresel destinasyonlar ile Çin arasında uçuşları olan başka hava yolu firmalarından lüzum hizmet, lüzumse itibar bakımından olabildiğince üst düzeyde yer alıyor.

Yılda aşağı yukarı 16 milyon yolcu taşıyan Air China, 1980'lerin ortalarında Çin Sivil Havacılık İdaresi (CAAC) doğrultusundan imal edilen birkaç havayolu şirketinden biriydi. Çin Sivil Havacılık İdaresi (CCAC) ve Çin Sivil Havacılık Bürosu (CAB) 1949'dan beri Çin sivil hava hizmetini yönetti. 1979-1983 seneları arasında yeni piyasa rekabetine uyum zorluğu ve bir dizi organizasyonun değişmesinin neticesinde CAAC 1984 seneının sonlarında tekrardan düzenlendi ve şu dört çevresel bölümü oluşturdu: Doğu, Güney, Güneybatı ve Kuzeybatı.

Pekin'de tespit edilen Air China, kıtalar arası uçuşlar amacıyla baş sorumluluğu üstlendi ve CAAC'ın uzun mesafeli uçaklarını (Boeing 747'ler, 767'ler ve 707'ler ve orta menzilli 737'ler) devraldı. Air China hava yolu firması ile ilgili daha detaylı bilgi amacıyla Traveland'ı ziyaret edebilirsiniz.

Air China Uçak Bileti Fiyatları

Air China düzenlediği kampanyalar ile yolcularına indirimli uçak bileti satın alarak seyahat etme imkânı sunmaktadır. Air China kampanyalarını takip ederek; vatan dışı seyahatleriniz amacıyla ucuz uçak bileti alma imkânını yakalayabilirsiniz.. Air China Havayolları’nın uçak biletlerinden mil puan kazanabileceğiniz Sky Pearl Club adında bir uygulaması bulunmaktadır.

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.

Air China Uçak Seferleri

Air China ‘in İstanbul çıkışlı olarak Guangzhou, Urumçi, Zhengzhou gibi noktalara direk ve aktarmalı olarak seferleri bulunmaktadır. Air China Havayolları’nın Guangzhou çıkışlı olarak ise Paris, Moskova, Londra gibi tanınmış destinasyonlara uçuşları bulunmaktadır.

Air China Uçak Bileti Al

Air China uçak biletlerinizi Traveland.com.tr'den kredi kartınızla 9 aya varan taksit imkânıyla satın alabilirsiniz. Air China uçak biletlerinizi Garanti, Yapı Kredi, Akbank, Türkiye İş Bankası, Finansbank ile taksit imkânıyla satın alabileceğiniz gibi başka bankaların kredi kartları ve bankamatik kartları ile de tek çekim imkânıyla satın alabilirsiniz. Ayrıca, havale yöntemiyle de Air China uçak biletlerinizi satın alabilirsiniz.alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Air China Havayolları uçak biletinizi www.traveland.com.tr 'den yada 7/24 hizmet veren çağrı merkezimizden +90 850 304 03 58 satın alabilirsiniz.

Traveland Online Bilet Sistemi sayesinde Air China ucuz, uygun uçak biletlerini tek bir ekranda ve bütün havayolları ile karşılaştırmalı olarak sıralayabilirsiniz. En uygun uçak bileti sistemi ile en ucuz uçak biletlerini satın alabilirsiniz. Uçak biletlerini ister online olarak sitemizden isterseniz +90 850 304 03 58 nolu telefon ile Çağrı Merkezimizden satın alabilirsiniz.

Air China Airlines Uçak Bileti Grup Rezervasyonu ve Grup Satış işlemleri için +90 850 304 03 58 nolu telefondan yada online iletişim formumuzu doldurarak bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Traveland.com.tr sitemizden tüm havayolu firmalarının yurtiçi ve yurtdışı uçuş yaptığını noktalara en ucuz en uygun ekonomik uçak biletini satın alabilirsiniz ya da rezervasyon yaptırabilirsiniz. Güncel kampanyaları online olarak takip etmek ve seyahat planınıza en uygun uçak biletini bulmak için web sitemize üye olabilir ve sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip edebilirsiniz..

Air China Hava Yolları Uçak Bileti ile ilgili diğer bilgiler için Traveland Satış Ofislerine ve +90 850 304 03 58 'den Çağrı Merkezimize ulaşabilirsiniz..

Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Air China uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.
Anahtar Kelimeler
Air China uçak bileti, Air China uçak seferleri, Air China uçak bileti fiyatları, Air China hava yolları, Air China airlines, Air China airways, Air China hava yolları, Air China kampanyaları, Air China promosyonları, Air China uçak biletleri, en uygun Air China uçak bileti, ucuz Air China uçak bileti, Air China uçak saatleri