Uluslararası Turizm Şirketi

Hizmet verdiğimiz tüm kurumsal firmalarımızın dünya pazarlarına açılmasına yardımcı olan en iyi uluslararası turizm şirketi ile çalışın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Uluslararası Turizm Şirketi

Yüzyılımızda hızla globalleşen dünyada ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasi anlamda giderek daha önemli hale gelen uluslararası turizm hareketliliği yaşanmaktadır. Kurumsal araştırmalar, uluslararası turizm ve uluslararası ticaret arasında nedensellik anlamında önemli oranda bir ilişkinin varlığını iddia etmektedir. Uluslararası ulaşım bağlantıları turizmin gelişmesini, rekabeti, yeni alanların turizme açılmasını ve turistik talebi etkilediği için turizm sektörünün en önemli konularından biridir.

Turizm, insanların yeni yerler görme isteğinden kaynaklanan yer değiştirme hareketidir. Günümüzde yaklaşık 1,2 milyar kişi uluslararası turizm olayına katılmaktadır. Bu nedenle turizm sosyo-ekonomik bir olaydır. Turistlerin yurtiçi ve yurtdışındaki hareketi ile sosyal bir olaydır, fakat aynı zamanda yapılan turistik harcamalarla ekonomik bir özelliği de vardır. Bazı ülkeler için turizmin ekonomik özelliği çok daha fazla önem taşımaktadır. Özellikle gelişmekte olan ülkelerde turizmin ekonomiye yaptığı katkı, ülkelerin turizm faaliyetlerine olan ilgisini de oldukça arttırmaktadır.

Uluslararasi Turizm Şirketi

Bu yüzden Traveland Turizm olarak en iyi Uluslararası Turizm Şirketi olma yolunda ilerlemekteyiz. Hizmet verdiğimiz tüm kurumsal firmalarımızın dünya pazarlarına açılmasını kolaylaştırmak firma olarak en önemli presibimizdir. Sizlerde firmanızı uluslarası Pazarlarda kolayca sergileyebilmek için kurumsal seyahat danışmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz. Firmalara ve kurumlara verdiğimiz hizmetlerimizi incelemek için Kurumsal Seyahat Hizmetlerimiz adlı sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.