Pekin Uçak Bileti

Pekin Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Çin Pekin şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Pekin Uçak Bileti

Ucuz Pekin Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Pekin Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Pekin  Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Pekin Hakkında

Pekin ya da Peking, Çin Halk Cumhuriyeti'nin başşehiri ve Şanghay'dan sonra ülkenin ikinci büyük metropol kısmıdır. Merkezî idare tarafından, direkt olarak yönetilen belediye olarak sınıflandırılan şehir, kuzeyde, batıda, güneyde Hebei iline; güneybatıda Tianjin iline komşudur. Pekin ilaveten Çin'in dört büyük başşehirinden biridir.

Moğol İmparatoru ve aynı vakitte Çin'deki Yuan Hanedanı'nın kurucusu Kubilay Han'ın burayı siyasal merkez edindiği 1272'den başlayarak, kısa Aralıklar dışında Çin'in sıksık başşehiri olmuştur. Ming Hanedanı (1368-1644) döneminde, "Kuzey Başşehiri" manasına gelen günümüz ismini aldığı 1420'de resmi başşehir oldu. Dünyanın en eski başşehirlerinden biri olarak sekiz asır süresince Çin'in tarihinde belirleyici bir yer tutan Pekin, varlıklı Çin tarihine ait çoğu eseri barındırır.

Çin'in kuzeydoğusunda, Sarı Denizin Bo Hai Körfezinden aşağı yukarı 160 km içeride, üçgen biçimli Kuzey Çin Ovasının kuzey ucunda yer alır. 14 şehirsel semte ve 2 kırsal ilçeye ayrılan Pekin'in şehir kısmı 4.567 km², metropoliten kısmı 16,801 km²'dir.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Dünyadaki en büyük metropol alanlardan biri olan şehir, Çin'in ulaşım merkezi olarak, çoğu trenyolu ve karayolunun merkezidir. Kent ilaveten ülkeye dışarıdan gelen uçuşların birçoğunun gerçekleştiği bir merkezdir. Pekin, ülkenin siyaset, eğitim ve kültür merkezi olarak tanımlansa da, Şanghay ve Hong Kong, ekonomik alanda şehirin önündedir. Pekin, 2008 Yaz Olimpiyatları'na ev sahipliği yapmıştır.

Uygun Pekin Uçak Bileti

Pekin Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Pekin şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Pekin'e Ulaşım

Pekin'e Pekin Başkenti Uluslararası Havaalanı , hem iç hem de dış geziler için hizmet veriyor. Pekin Nanyuan Havaalanı bir yerli havayolu şirketine hizmet veriyor. Yolcular, Tianjin'in birinci katında olan ve ekspres trenle sadece 35 dakika uzaklıktaki Tianjin Binhai Uluslararası Havaalanı'nı da düşünmelidir.

Pekin Başkenti Uluslararası Havaalanı Banliyö ilçesi Shunyi'de (merkezi ilçelerin yaklaşık kuzeydoğusuna yaklaşık 26 km) Pekin Başkenti Uluslararası Havaalanı ( IATA : PEK ) [102] , dünyanın en kalabalık ikinci ülkesi 2013 verileri) ve üç terminali var. 1 ve 2 numaralı terminaller arasındaki yolculuk, seyyar satıcılarla birlikte uzun bir koridor vasıtasıyla yapılır. Terminal 2 ve 3 arasında ücretsiz servis otobüsü bulunmaktadır.

Havaalanından bir taksi 70-120 ¥ 'lık bir maliyetle yükümlüdür. Otelin karakterleriyle Çin adını öğrenin. Düzenli taksi durağına katılın ve kesinlikle çeşitli çıkış yerlerinden kaçının. Sahte ve meşru taksileri ayırt etme hakkında ayrıntılar için taksi bölümünü okuyun.

Airport Express tren, T3'den T2'ye, sonra da şehir ve Sanyuanqiao İstasyonu'na (Hat 10'a bağlı) ve Dongzhimen İstasyonuna (Hat 2, 13'e) tek yönlü bir döngüden geçiyor. Tek yön bilet ücreti 25 TL ve tur T2'den Dongzhimen İstasyonu'na yaklaşık 20 dakika, T3'ten yaklaşık 30 dakika sürer. Son Airport Express tren havaalanı şehir merkezine yaklaşık 23: 10'dan ayrılmasına rağmen, metro hatları normalde hafta içi gece saat 23: 00'dan önce durur.

Nanyuan Havaalanı, Yasak Şehir'den yaklaşık 13 km (8 mil) ve Beşinci Çevre Yolu'nun 3 km uzağında eski bir askeri havaalanı olup şu anda sadece Çin Doğunun bütçe operatörü , Chengdu , Chongqing , Dalian , Harbin , Sanya , Shanghai-Hongqiao , Wuxi ve ayrıca Datong ve Foshan gibi diğer daha küçük (sıklıkla askeri) havaalanlarına iç hat uçuşlarında çalışan China United Airlines. Havaalanında bekleyen gezginler için son derece küçük ve son derece kısıtlı hizmetler var, bu yüzden çok erken gelmemekten kaçının.

Pekin Uçak Bileti Fiyatları

Air China ve Türk Havayolları İstanbul'dan Pekin'e direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Pekin Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Pekin Hava Durumu

PEKIN HAVA DURUMU

Pekin Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Pekin uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
ucuz pekin uçak bileti, istanbul pekin uçak bileti, istanbul çin uçak bileti fiyatları, istanbul pekin uçak bileti thy, türk hava yolları çin seferleri, istanbul çin uçak kaç saat, çin uçak bileti fiyatları thy, çin uçak bileti en ucuz, thy pekin istanbul seferi, çin e en ucuz nasıl gidilir, en uygun pekin uçak bileti